Benim için onca yolu gelecekmiş

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Arkadaşlar size bir şey danisacagim.
Uzun süredir netten biri ile görüşüyorum ben 24 yaşındayim o da 29 yaşında. Uzakta çalışıyor. Görüşmek için yanima gelecegini söylüyor. Gelecek gibi de görünüyor. Ama işin garibi 20 saat yol çekecek. Bir insan hiç görmediği biri için bu kadar yolu çeker mi? Bu arada biz onunla hep mesafeliyiz. Yani konusmalarimizda samimi olmadık. Yuz yüze gormeden seni seviyorum diyor. Tüm bunlar normal mi? O kadar yoldan yanıma gelmesi normal mi? Düşünceleri ne olabilir? Acaba hayatinda hiç kiz olmadı mı diye düşünüyorum... Ama elbet olmuştur. Yani onun gelecek olmasi mantikli gelmiyor bana. Bi yandan da gelsin istiyorum, gozlemlemek istiyorum. Kısacası kararsızım. Bunda onun neden geleceğini anlamamam da yatıyor.

Uzun süredir netten biri ile görüşüyorum ben 24 yaşındayim o da 29 yaşında. Uzakta çalışıyor. Görüşmek için yanima gelecegini söylüyor. Gelecek gibi de görünüyor. Ama işin garibi 20 saat yol çekecek. Bir insan hiç görmediği biri için bu kadar yolu çeker mi? Bu arada biz onunla hep mesafeliyiz. Yani konusmalarimizda samimi olmadık. Yuz yüze gormeden seni seviyorum diyor. Tüm bunlar normal mi? O kadar yoldan yanıma gelmesi normal mi? Düşünceleri ne olabilir? Acaba hayatinda hiç kiz olmadı mı diye düşünüyorum... Ama elbet olmuştur. Yani onun gelecek olmasi mantikli gelmiyor bana. Bi yandan da gelsin istiyorum, gozlemlemek istiyorum. Kısacası kararsızım. Bunda onun neden geleceğini anlamamam da yatıyor.
Gelince hepbirlikte göreceğiz
Kararsızlık neden?
Ayrıca görüşmenizin maksatı neydi o zaman?
Eğer kafanıza yatmazsa ki, kendini belli eder bence...bir daha görüşmezsiniz!

mesleği ne
nereden geliyor
şimdi atıyorum öyle bir yerden geliyordur ki seni bildiğin örgüte filan dahil etme niyeti olabilir
nereden geldiği ne iş yaptığı aile ortamı nasıl anlatıyor mu sosyal medya hesaplarından az buçuk düşüncelerini teşhis edebildin mi
ne bileyim
hemen öyle geldi benim için haydi hop görüşelim yapma bence

Çok çaresiz gibi geldi bu adam bana.Acaba olduğu ortamda hiç kadın falan yok mu?
Yanlış anlamayın size asla bir şey dediğim yok ama,bu nasıl yokluktur hem netten tanı hem de o kadar yol git.bana kötü kokular geldi.

Aslında, çalışıyor elbet cevresinde kadinlar vardır. Bana da çok saçma geliyor. Yokluktan geliyor desem internet diye bir sey var bulundugu yerden kiz bulabilir diyorum kendi kendime.

20 saat gunumuz koşullarında artik abartilacak bi mesafe degil.. En kotu ihtimal bi otobustur.. Ki bu da kotu değildir aslinda.. Cok anlam yuklemeye gerek yok 20 saate..
Ama daha gorusmeden etmeden seviyorum diyebilmesi ilginc.. Belki samimidir soylemlerinde ama ne bileyim yuzyuze olmakla telefon cok farkli..

Gelince hepbirlikte göreceğiz
Kararsızlık neden?
Ayrıca görüşmenizin maksatı neydi o zaman?
Eğer kafanıza yatmazsa ki, kendini belli eder bence...bir daha görüşmezsiniz!

Kararsizligim onu daha cok dinleseydim de öyle gelseydi diye. Bir de tam tanimiyorum sonucta. Tayinini batiya isteyecekti o sirada gorusuruz diye dusunmustum. Simdi cok erken diye kararsizim. Bende kararsizliklar bitmiyor. Aslinda evet gorusmekte de fayda var incelerim onun konusmalarini davranislarini...

20 saat yol mu, nereden nereye gelecek yahu, abd den bile 10 saate geliniyor artık :)

bence gelmek istemesi gayet normal, yazıştığı kişi ile uyumu ancak yüzyüze anlayabilir.
ama daha yazışma aşamasında seni seviyorumlar çok normal değil gibi geldi bana, yine de duygularını yoğun yaşayan biri ise olabilir.

bir de işin şu boyutunu unutmamak gerekir, o kadar yoldan gelecek, nerede kalacak, senden beklentisi ne olacak.
hani tahmin edilebilir bazı beklentilerle gelmiyordur umarım.

mesleği ne
nereden geliyor
şimdi atıyorum öyle bir yerden geliyordur ki seni bildiğin örgüte filan dahil etme niyeti olabilir
nereden geldiği ne iş yaptığı aile ortamı nasıl anlatıyor mu sosyal medya hesaplarından az buçuk düşüncelerini teşhis edebildin mi
ne bileyim
hemen öyle geldi benim için haydi hop görüşelim yapma bence

Meslegi polis. Babasi annesi devlet memuruymus. Batida yasiyorlar ama o doguda calisiyor. Face den ailesini gosterdi. Goruslerini falan biliyorum face den falan gecmisine baktim. Tabi insan yine de emin olamiyor.

Kararsizligim onu daha cok dinleseydim de öyle gelseydi diye. Bir de tam tanimiyorum sonucta. Tayinini batiya isteyecekti o sirada gorusuruz diye dusunmustum. Simdi cok erken diye kararsizim. Bende kararsizliklar bitmiyor. Aslinda evet gorusmekte de fayda var incelerim onun konusmalarini davranislarini...
ne kadar süredir konuşuyorsunuz?az çok belli eder maksadını gelince...ama görmeden, seviyorum sözleri tabi biraz düşündürücü!

20 saat yol mu, nereden nereye gelecek yahu, abd den bile 10 saate geliniyor artık :)

bence gelmek istemesi gayet normal, yazıştığı kişi ile uyumu ancak yüzyüze anlayabilir.
ama daha yazışma aşamasında seni seviyorumlar çok normal değil gibi geldi bana, yine de duygularını yoğun yaşayan biri ise olabilir.

bir de işin şu boyutunu unutmamak gerekir, o kadar yoldan gelecek, nerede kalacak, senden beklentisi ne olacak.
hani tahmin edilebilir bazı beklentilerle gelmiyordur umarım.

Türkiyenin bir yerinden bir yerine gelecek. Ucakla gelmeyecek cok esyasi varmis. Evet duygularini yogun yasiyor olabilir. Benden hos olmayan bir beklentisi var midir bilmiyorum. Bundan korkuyorum.

Türkiyenin bir yerinden bir yerine gelecek. Ucakla gelmeyecek cok esyasi varmis. Evet duygularini yogun yasiyor olabilir. Benden hos olmayan bir beklentisi var midir bilmiyorum. Bundan korkuyorum.

canım eşyası falan varsa sadece senin için gelmiyordur herhalde.

ne kadar süredir konuşuyorsunuz?az çok belli eder maksadını gelince...ama görmeden, seviyorum sözleri tabi biraz düşündürücü!

3 aydir falan cok yogun konusuyoruz ondan once de nadiren konusuyorduk. Bu bir bucuk aydir kamerada da konusuyoruz.

Kamerada görüşüyoruz ama evet gormeden tanımadan sevemez. Hoslaniyordur belki.
Kameradan görüştüğünüz birine nasıl mesafel,yiz diyebilirsin ki? Bir nevi umut vermek bu.

Uzun süre dediğiniz tam olarak ne kadar? Bence gelmesi anormal değil, abazanlık bir durum yok. Topluma açık bir yerde görüşün; bir yemek ısmarla ne olacak ki?

Back
X