Benim için onca yolu gelecekmiş

Bence çok mantıksız.Hiç görmediği birine sevdiğini söylemek bi yana dursun, 20 saatlik yolu hiç görmediği biri için gelmek? Ciddi bir yokluk belirtisi resmen.

Madem gelmekte bu kadar ısrarlı bırakın gelsin bi an önce görür karar verirsiniz sizde böyle de bi şekilde görüşüp konuşuyormuşsunuz sonuçta. Tabiki kimseye güvenilmez ama bu insanla bir yerdede tanışsaydın bu şüphe içinde hep var olacaktı. Sonuçta sen bizden daha iyi bilirsin durumu haber edersen seviniriz...

Kamerayla görüştük ama bu bir insanı sevmek için yeterli olamaz tabi ki.
tabiki huyu suyu belki sen anlattığın gibi değilsin ya da belki bambaşka inan bana yan yana bile tanınmıyor insanlar bu devirde hani 18 li yaşlarda olsa adam heyecan yaptı derim de kocaman 29 yaşında birey

Yapacak bişey yok, 3 aydır konuşuyoruz bir buçuk aydır da kamerada konuşuyoruz diyorsun. Gelsin madem görüş ama halka açık bir yerde olsun, kafede falan. Şimdi o da haklı, artık yüz yüze gelmek istiyor o kadar zaman harcamış. Görüşün, hoşlanmazsan iletişimini kesersin, devam etmezsin yani, mecbur değilsin.

Netten tanıstıgınız adama guvenmenız cok zor .. İlk etapta kımlıgıne bakmayı unutmayın.. Cevresını sorgulayın.. Birde mutlaka kalabalık yerlerde gorusun..Kimseye guven yok bu devirdeç..

insanları; size gösterdiklerinde değil,göstermediklerinde aramalısınız..neler saklayıp saklamadığını gizleyip gizlemediğini saplantılarını sanal ortamda tesbit etmeniz mümkün değil çokca örnekleri mevcut dikkatli olun çok fazla özellinize almayın derim

Kader kismet..
Yakindaki insana ne kadar guvenirseniz onada o kadar guvenin bence.
Sonucta bulustugunuzda kalabalik bir ortamda olacaksiniz size ne zarar verebilir ki ?
Ayrica 3 aydir goruntulu olarak konustugunuzu okudum. Sonucta ailenizi,hayatinizi, dusunce ve fikirlerinizi ortaya koyuyorsunuz bunlardan etkilenmeside gayet normal.

20 saat çok mu?
Benim için farklı bir ülkeden gelen bir adam vardı.
Bu kriter değil yani.
Polis olması da bir şey değiştirmez.
Her mesleğin iyisi de kötüsü de var.
Arkadaşınla git.

gelsin de kendi bildiğin yerlere götür arabasına binme kalabalık yerlerde görüşün. millet manyak ne olacağı belli olmaz ve yanında biber gazı bulundur her ihtimale karşı

Arkadaşlar size bir şey danisacagim.
Uzun süredir netten biri ile görüşüyorum ben 24 yaşındayim o da 29 yaşında. Uzakta çalışıyor. Görüşmek için yanima gelecegini söylüyor. Gelecek gibi de görünüyor. Ama işin garibi 20 saat yol çekecek. Bir insan hiç görmediği biri için bu kadar yolu çeker mi? Bu arada biz onunla hep mesafeliyiz. Yani konusmalarimizda samimi olmadık. Yuz yüze gormeden seni seviyorum diyor. Tüm bunlar normal mi? O kadar yoldan yanıma gelmesi normal mi? Düşünceleri ne olabilir? Acaba hayatinda hiç kiz olmadı mı diye düşünüyorum... Ama elbet olmuştur. Yani onun gelecek olmasi mantikli gelmiyor bana. Bi yandan da gelsin istiyorum, gozlemlemek istiyorum. Kısacası kararsızım. Bunda onun neden geleceğini anlamamam da yatıyor.
canım erkeklerin kadın belasına yapmayacağı iş yoktur 20 saat yol gelmek ne ki hele de senden hoşlandıysa

Bu kadar abartmanın da bi anlamı yok bence halka açık bi yerlerde oturup gezdikten sonra kimseyi de sapık abaza ilan etmeyelim yani. Dünyadaki tüm erkekler kötü de hepimiz kimlerle evliyiz?

Diğer konularınıza da denk gelmiştim.

Nette tanışmanın hiçbir sakıncası olduğunu düşünmüyorum hatta söz konusu nette tanışmaysa destan yazabilirim nitekim öyle de olacak uzun uzun yazacağım.

Nette tanışmak değil, nette ilişki yaşadığını sanmak saçmadır ve bir ilişki yürümeyecekse bu olumsuzlukta tanışılan yerin değil karakterlerin payı vardır o nedenle ben sanalda tanışmanızda değil çocukta kabahat bulacağım.

Öncelikle bir erkeğin değil yirmi saat günlerce yol tepmesi bile aşkından ölmesi anlamına gelmez maalesef.

Bir çocuk vardı, iller arası gidiş geliş yapardı sürekli, kızlarla aralarında duygusal bir bağ yoktu, evet doğru okudunuz, kız değil kızlar, nette tanıştığı kızlar için oradan oraya giderdi göçebe gibi, kendi şehrinde de yapabilirdi bu cinsel münasebetleri ama onun tabiriyle yakındaki kızlar başına musallat oluyordu ve uzaktan uzağa yazışmak ve onun onca yol kat etmesi kızları daha da heyecanlandırıyordu, "benim için taa oralardan kalktı geldi" fikri kızları daha kolay razı ediyordu birlikteliğe, daha ikna ediciydi.

Sizin konunuza dönersek bu çocukla ilgili daha evvel yazdıklarınız çocuğun ciddiyetsizliğini ortaya koyuyordu, onunla ilgili açtığınız hemen hemen her konuyu (hepsi aynı kişiyse) heyecandan fazlası yok şeklinde yorumladık genel olarak.

Bir de siz mesafeli konuştuğunuzu söylüyorsunuz ya, o sizin kendisi için ne hayaller kurduğunuzu, aranızda özel bir şeyler olmasını istediğinizi, bunun ciddi bir ilişkiye dönüşmesi arzunuzu pekala biliyor, hangi kız hiçbir şey hissetmediği biriyle böyle uzun uzun konuşur ki, bir şey hissetmiyor olsanız yanınıza geleceğini söylediğinde "ne alaka" dersiniz, buraya konu açacak kadar heyecanlandığınızın ve iç dünyanızdaki her durumun farkında o nedenle buna yönelik ciddi olduğu sinyalleri vermesinde garip olan bir şey yok, "ben uzak duruyorum o yine de yanıma gelmeye çalışıyor" diye özel anlamlar yüklemeyin, erkekler kızların zaaflarını, beğenilme ve ilgi ihtiyaçlarını harika bir şekilde fark eder ve yönetirler.

Siz bu çocukla görüşmeyi aklınıza koymuşsunuz, ben de normal şartlarda nette tanışmaya mesafeli olmadığım için bunu makul bulurdum ama sizi yazdıklarınıza istinaden duygusal anlamda güçsüz ve bir erkeğin ilgi ve olumlu yaklaşımıyla ikna edilmeye müsait buluyorum daha da fenası bu çocuğun da bu zayıf noktanızı fark ettiğini düşünüyorum o nedenle kararınız ne olursa olsun lütfen çok dikkatli olun.

Arkadaşlar size bir şey danisacagim.
Uzun süredir netten biri ile görüşüyorum ben 24 yaşındayim o da 29 yaşında. Uzakta çalışıyor. Görüşmek için yanima gelecegini söylüyor. Gelecek gibi de görünüyor. Ama işin garibi 20 saat yol çekecek. Bir insan hiç görmediği biri için bu kadar yolu çeker mi? Bu arada biz onunla hep mesafeliyiz. Yani konusmalarimizda samimi olmadık. Yuz yüze gormeden seni seviyorum diyor. Tüm bunlar normal mi? O kadar yoldan yanıma gelmesi normal mi? Düşünceleri ne olabilir? Acaba hayatinda hiç kiz olmadı mı diye düşünüyorum... Ama elbet olmuştur. Yani onun gelecek olmasi mantikli gelmiyor bana. Bi yandan da gelsin istiyorum, gozlemlemek istiyorum. Kısacası kararsızım. Bunda onun neden geleceğini anlamamam da yatıyor.
gelir benim kuzen ın çok yakışıklı arkadaşları vardı biri nette trabzonda olan bir kızla tanışmış toplanıp gittiler ama sonrasını bilmiyorum
bir arkadaş da eşiyle telefonda tanışmış pat diye gelmiş bizimki beğenmemiş millet kasabında akrabası görmüş akşama çocuk kızın babasıyla tanışmış öyle evlenmiş
ama sen dikkatlı ol dışarda kalabalık bir mekanda buluş

Benim kuzeni.de azebaycandan biryle netten tanisti kalkti azerbaycana gitti dugun dernek evlendiler cokta mutlular.yanina geliyor olmasi daa once kadin gormedigi yada asosyal oldugu anlamina gelmez.

Çok istiyorsa gelsin, tanışırsınız, ama kesinlikle tenha yerlerde takılmayın evini işlerini okulunu falan gösterme hatta kendi ortamından uzak yerde mesela bir Café de buluşun

Back
X