- 18 Kasım 2015
- 655
- 257
- 18
- 33
görüşmeye gelirse yanında biriyle git.
Evet arkadaşımı da götürebilirim yanımda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşmeye gelirse yanında biriyle git.
denk geldi diye bişey yok laylaaylomm değil bu işler etraf sapık katil takıntılı kaynıyo gerçekten hep diyorumm uyanıkkk olun el ele göz göze yan yana biriyle flört etmek varken sarma böle kişileri başınaEvet aslında dogru diyorsunuz. Boyle denk geldi ama bilmiyorum zaman ne gosterir.
Soyleyin ona gelmesin. Daha samimi bile degilmissiniz. O kadar yolu artik millet anasi babasi icin cekmiyor.
denk geldi diye bişey yok laylaaylomm değil bu işler etraf sapık katil takıntılı kaynıyo gerçekten hep diyorumm uyanıkkk olun el ele göz göze yan yana biriyle flört etmek varken sarma böle kişileri başına
Evet hiç inandırıcı değil. Belki hoşlanıyorum demek istiyordur. Kameradan görüşüyoruz ama sonucta halini hareketlerini görmüyorum bilemem yani. Neyse gelsin kararımı vereceğim. Gerçi kararım belli ama belki o da kararını verir bu kadar sevgi sözcüğünün gereksiz olduğuna karar verir. Bence 29 yaşındaki bir adam kendini bu derece birine kaptırmamalı. Bir çıkar uğruna gelecek diye korkuyorum. Ya evliyse diye korkuyorum.Daha yüzyüze görmediği birine seni seviyorum diyen adama güvenmem inanmam inanan da çocuktur bana göre. O ne öyle buldumcuk gibi.
Yani aynen yaşı küçük de değil kendini kaptırsın hemen. Dikkatli ol.Evet hiç inandırıcı değil. Belki hoşlanıyorum demek istiyordur. Kameradan görüşüyoruz ama sonucta halini hareketlerini görmüyorum bilemem yani. Neyse gelsin kararımı vereceğim. Gerçi kararım belli ama belki o da kararını verir bu kadar sevgi sözcüğünün gereksiz olduğuna karar verir. Bence 29 yaşındaki bir adam kendini bu derece birine kaptırmamalı. Bir çıkar uğruna gelecek diye korkuyorum. Ya evliyse diye korkuyorum.
Yani aynen yaşı küçük de değil kendini kaptırsın hemen. Dikkatli ol.
Olamazsın !!! Sahte kimlik bile basiyorlar internetten bunun için yada kimliğini değiştirmemiş oluyor vs vs. Bence gorusmeyin ne gerek var ki sanal biri neticede çok meziyetli biri olsa netten kız bulmaya calismazdiÖyle denk geldi. Umarim evli degildir ya. Nasil emin olabilirim buna?
paspal git bari :))Yüz yüze gördükten sonra karar vereceğim artık. Çünkü kesin gelecek gibi görünüyor.
Ya aslında internetten kız bulmaya çalışmadı. Bizim konuşmalarımız kendiğinden gelişti. Bir konu üzerinde konuşuyorduk. Konunun çerçevesinden çıkmıyorduk. İkimizin de amacı birini bulmak değildi.Olamazsın !!! Sahte kimlik bile basiyorlar internetten bunun için yada kimliğini değiştirmemiş oluyor vs vs. Bence gorusmeyin ne gerek var ki sanal biri neticede çok meziyetli biri olsa netten kız bulmaya calismazdi
Kamerada hep paspal konuşuyorumpaspal git bari :))
derin konular bunlar ve büyük konuşulmaması gereken konular.benim de bir arkadaşımın başına geldi, doktordu adam ve uzaaaaak bir yerden gelecekti.Yok artık dedik ya, çalıştığı hastanede hiç hemşirede mi yok :) Düşündüğümüz dediğimiz gibi olmadı, şu an evliliğe doğru giden bir ilişkileri var.
Bizim o kadar mesafe yoktu ama netten tanışmıştık hatta ben eklemistim onu :))))
Nerdeyse 1o yıl olacak tanisali arkadaşlık +sevgili dönemi.
Bu yaz da nisanimiz var aksilik çıkmazsa. Sevgilimin çevresinde kızlar yok muydu vardı ama o bana aşık olmuştu :)
Bence bi gor tanış. Amacı kötü olan biri 20 saat yol niye gitsin ki ? Bilemiyorum .
Gorusun konuşun belki güzel bi ilişki başlar :)
Ya ben yokluktan veya abaza diye düşünmedim.nihayetinde mesleği olan bir adam.
Belki siz de farklı bir şey gördü ne bileyim kafasındaki kriterlere çok uygunsunuz belki.
Duygularını yoğun yaşayan biriyse gerçekten sevmiş olabilir de.bi an önce yüz yüze görüşüp duygularından emin olmak istiyordur bence gelmesi çok mantıklı.
Ama tabi ki güvenmeyin temkinli olun siz yine de.
Bir de kamerada konuşmasanız daha iyi aslında kaydeder o görüntüleri farklı şekilde kullanır falan ne bileyim fotoshop yapar bişey olur internet dünyası malum.