- Konu Sahibi QWERTY2641
-
Arkadaslar lütfen çok ihtiyacım var yalvarıyorum benim için gece 2 de teheccute kalkabiliecek arkadaşım var mi mesaj atar mısınız özelden çok çok ihtiyacım var.. Durmadan ağlayan kardeşinize yardım eder misiniz
Gece teheccutte kendinize dua edin. Muminin mumine duasi her vakit olabilir duaniz nedir sikintiniz nedir?Gece teheccutte yapılan dualar kabul olurmuş ya ondan dedim Allah razı olsun
Namaz kendin için kılınır kendin kılarsın 5 vakit hacet namazları kandil bayram namazları kişi kendi kılar özellikle teheccud namazi kişi kendi kılar ve sevabı çok fazla duası daha makbuldürGece teheccutte yapılan dualar kabul olurmuş ya ondan dedim Allah razı olsun
Hata aradigimiz yok baskasi icin namaz kilinmaz niyetinizi soyleyin dua edelim dedik bunda yanlis ya da kirici ne var?Namaz kılıp sonunda başkası için dua etmenin nesi yanlış anlayamadim. Teheccute kalkın dedim sonunda bana dua edin. Ben zamanında çok kişi icin kalkıp sonunda dua ettim. Sözlere takılmayı bırakın yaa. İnsanlar zor zamanlar geçiriyor siz de niyetini bildiginiz halde hata arıyorsunuz.lutfen yazmayın artık.iyi aksamlar
Oncelikle tanimadiginiz insanlardan kendiniz icin bir iyilik isterken “aman ne var bunda? Ben eskiden cok yaptim vs” denmez. Umarim yardim eden cikarNamaz kılıp sonunda başkası için dua etmenin nesi yanlış anlayamadim. Teheccute kalkın dedim sonunda bana dua edin. Ben zamanında çok kişi icin kalkıp sonunda dua ettim. Sözlere takılmayı bırakın yaa. İnsanlar zor zamanlar geçiriyor siz de niyetini bildiginiz halde hata arıyorsunuz.lutfen yazmayın artık.iyi aksamlar
Sana dua edilmez demedik sen namaz kılın diyorsun bende diyorum ki namaz kılınmaz ama dua edilir diyorum yanlış okuyor yanlış anlıyorsunuz sonra gerilim yapıyorsunuzNamaz kılıp sonunda başkası için dua etmenin nesi yanlış anlayamadim. Teheccute kalkın dedim sonunda bana dua edin. Ben zamanında çok kişi icin kalkıp sonunda dua ettim. Sözlere takılmayı bırakın yaa. İnsanlar zor zamanlar geçiriyor siz de niyetini bildiginiz halde hata arıyorsunuz.lutfen yazmayın artık.iyi aksamlar
Siz dogru gorenlerle devam edin madem.Ya Allah rızası için sevabını bana verin demedim. Sonunda dua edin dedim ya namazı bana bağışlayın demedim. Ben yanlış bisi göremiyorum. Doğru gorenler sagolsunlar yazıyor mesajla.duaniz için sagolun
Bide kızıyorHata aradigimiz yok baskasi icin namaz kilinmaz niyetinizi soyleyin dua edelim dedik bunda yanlis ya da kirici ne var?
Insan teheccude normalde kalkmiyorsa sizin icin niye kalksin tanimiyoruz etmiyoruz duzgunce sorununuzu yazsaniz dua ederdik hala diretiyorsunuzSize yazdığımı iyi biliyorum teheccut sonunda yapılan dualar kabul olduğu için teheccute kalkar misiniz dedim ama sanki namazı bana bağışlayın demişim ki yazdınız. Neyse sagoljn
arkadaşım yukarda yazdım benim icin dua edin şu süreyi şu duayı okuyun desen sonuna kadar okuruz duamızı ederiz etiket yaparız birazdan bir arkadasa yapicam etiket fakat sen kavga ediyorsun diretiiyorsunSize yazdığımı iyi biliyorum teheccut sonunda yapılan dualar kabul olduğu için teheccute kalkar misiniz dedim ama sanki namazı bana bağışlayın demişim ki yazdınız. Neyse sagoljn
İnşallah ederiz ama sorununuz ne tam olarak sizi huzursuz eden durum ne ?Bilmiyorum nedense içimden öyle yazmak geldi belki de kendim başkalarının sıkıntısı olunca gece namaz kılıp dua ettiğim için yanlış görmedim. Allah razı olsun amin inşallah
Baskasi icin namaz kilinmaz dua etmek icinde duasini sorduk. Madem sizde yardimci olmicaktiniz bu mantikla sizde niye yazdiniz teheccude kalkacaklar yazsaydi.Kadın bir şey dememiş. Cidden, biz niye senin için teheccüte kalkalım mantığıyla tepki gösteriyorsunuz. Yardımcı olmak istemiyorsanız cevap yazmayın olsun bitsin
Her gece teheccüte kalkanlar belki yardımcı olur dua eder size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?