Benim İçin Üzülme Atv

bizde aynı durumdayız ben ağlamamak için sıkıyorum kendımı kızım yanımdaydı cunkı. bı baktım döndu anne ben yatıyorum dıye bı baktım ağlıyo canım kızım ya daha 5 yaşında ondan sonra anlatmaya başladım bunlar oyun gösterı yapıyolar kızım dedım anca oyle durdu...

siyarda madem kendini vuracaktin ahmetten ne istedin

aynı şeyi ben de "hayat devam ediyor" un ik bölümünde yaşamıştım.. diziye kaptırmışım kendimi gözlerimden yaşlar akarken kızım bana döndü ve o da zaten muslukları açmaya hazırmış başladı ağlamaya :)

bu arada konuyla alakalı değil ama rehnuma14 ve ayşenur14 bolulu musunuz?

benim kardeşim Allah korusun bu sekilde vurulcak, bende alıp o kızı eve götürcem

bencede canım orda biraz saçmaladıar bence aceleleri neyse hem o kızada yazık neler çekecek kimbilir annesi zaten istemiyodu şimdi neler söyleyecek kimbilir ço duygusal bir bölümdü ahmetede çok üzüldüm

Gerçekten çok güzel bir dizi,ağlamaktan bittim yani.Keşke babası Buke yi vermeseydi,kaynana ve görümce çok eziyet edecek bence,Niyazi de acı içinde,bu evlilikten hayır gelmez ki...ahmet e çok üzüldüm,sevdiği kız da yıkılacak,keşke sevdiğini söylemiş olsaydı...offf ya senaryo diyorum yine de kaptırıyorum kendimi....

akşam ağlamaktan harap oldum ahmetin sevdiği kız duyunca ne hale gelicek kimbilir.buke nin bi suçu yoktu ölümlerde ama annesinin dediği gbi buke eve hayırda getirmedi çok sıkıntı çekicek o kız o evde yazık valla çok zor bi durum :2:

göz yaşlarımı öteki bölüm için sakladım:18:

Çok güzeldii ağla ağla şiştim ama Ahmet ölmemeliydi

off ya simdiye kadar hicbir dizide bu kadar icten ve cok aglamamistim. agla agla mafoldum
ahmete cok üzüldüm. cok iyi bi karekterdi. sevdigi kiz duyunca mafolacak

bukenin cekecekleri var garibim.

İzletmeyın cocuklarınıza böyle diziler ya.. Bilinç altlarına yerleştiriyorlar haberiniz yok

çok güzel başlayana bir dizi inşallah mahsun ilerki bölümlerde saçmalamaz.ben bu bölümde gerçekten çok hüzünlendim özellikle ahmetin ölüm haberiinde şiyarın kendini vurmasında ve ağıt bölümünde resmen ağladım .ama gel gelelimki en garibanı bukegaribim sevdiğini tam aldı dedik meğersem daha yeni başlıyormuş herşey onun için kaynana ve görümceden çoook çekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…