Benim İçin Üzülme Atv

eşim diyor ki.."bu çocuğa günah baksana nasılda dizilerse oynuyor engelli olmasına ragmen"

bende açtım gösterdim canım ne engellisi diye..

ama eşim haklı acaip rolünü yapmış

evet o oyuncuyu biliyorum yerden yuksekte oynuyordu yine o takim kaptaniyla yanlis degilsem,
bende dedim ne kadar guzel oynuyor rolunu cok gercekci helal olsun..

evet o oyuncuyu biliyorum yerden yuksekte oynuyordu yine o takim kaptaniyla yanlis degilsem,
bende dedim ne kadar guzel oynuyor rolunu cok gercekci helal olsun..

evettt 2 sezonda öyle bir gecer zaman li de ilhan rölünde oynamış..

Aksamdan beri oturdum agliyorum ya sistim sistim ya delimiyim ben diye düsünüyorum

eşimizletmiyor yaa diyorki devamlı ağlıyorlar içim şişti sanki bizim sıkıntımız bize yetmezmiş gibi bunlarıda bana izletiyorsun diyo.......

salı günlerimi mahfetti öylebir geçer zamanki izlerdik oda mok oldu

seksenlere bakıyordum ondanda soğdum oda öle gitti ............

Bayıldım bu diziye...
Hiç bu kadar güzel olacağını fragmanlarından tahmin etmemiştim.
Anneme ağlıyor diye laf söyleyen ben mutfakta zırladım orası ayrı

Oyunculuklar güzel ama açıkçası bukeden o kadar etkilenmedim,"ben seni seviyorum"diyip duruyo niyaziye ama o kadar da gerçekçi bulmadım doğrusu.

Oyunculuklar güzel ama açıkçası bukeden o kadar etkilenmedim,"ben seni seviyorum"diyip duruyo niyaziye ama o kadar da gerçekçi bulmadım doğrusu.
Fena değil aslında ama geçen bölüm neredeyse hiç repliği yoktu kızın

Yine çok başarılıydı bence zaten duygusalım son günlerde iyice kötü oldum :)

Bir dizinin 3 bölümündede ağlanırmı arkadaş ben ağladım çok güzeldi duygu yüklüydü hem hikayeyi sevdim hemde memleket kokusunu artık salı demek benim için üzülme demek

hayat devam ediyor çok güzel başladı ama ıstanbula gelındi dizinin sihri kaçtı sapıttı dizi
twitterda yazdm ltfn benim için üzülme istanbula gelmesn dizi bozulmasın diye Mahsun K. cevaben "gelmeyeceklerini dizinin o yörede(Artin Hopa Arhavi Fındıklı Trabzon) bide Batumda devam edeceğini" yazmış

Gelmesinler İstanbul'a zaten , gelir gelmez hemen ya bir köşke yada konağa yerleşiveriyorlar , sanki tüm İstanbul konaklarda , köşklerde yaşıyormuş gibi , hiç bulamazlarsa 2-3 katlı ahşap eve konuşlanıveriyorlar...

Bukekıııızz ne yapıcaksın şimdi galiba evlenemedin de :26:

au andan itibaren izleyemiyorm umarım cok sey kacırmam

Yine süperdi ve tabi yine ağladm
aslında dizi çok popüler oldu çokta seviliyo sosyal medya bu diziyle çalkalanıyo ama kkda izleyen pek yok galiba sayfalar ilerlemiyo gelip bakıyorum kimse yok çıkıyorum bende

Ay bu bölümde yine ağla ağla içim şişti...
Hele Ahmet'in annesinin resimlere baktıgı sahnede cok kötü oldum

Anamm bu ne böyle 3 bölümdür ağlanır mı hiç??
konuşma şivelerini pek beceremeselerde çok inandırıcılar gerçekten
o kızını yamamıya çalışan kadına da hepten uyuz oldumm
yazık bukeye evlenemedi bi türlü babacığınada yalan demek zorunda kaldı kıyamam

ben en çok orhana ağladım babasının mezarını ararken
bende çok seviyorum ama niyaziye gıcık oldum
en azından bukeye nikah kıyabilirdi
kız tek başına dağda bıraktı Allahım yaa

ben en çok orhana ağladım babasının mezarını ararken
bende çok seviyorum ama niyaziye gıcık oldum
en azından bukeye nikah kıyabilirdi
kız tek başına dağda bıraktı Allahım yaa
bendee en çok orhana üzülyorum zaten rolünü çok iyi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…