Benim İçin Üzülme Atv

Hiçbir dizide böyle ağlamadım, içim dışıma çıktı ağlamaktan favorı dizim budur artık 1 numero

bu mahsun neden hep ağlatır insanı yaaa yarım yamalak izledim ağlaya ağlaya içim şişti:)

Geriye sayim basladiiiii..cok guzelbir dizi muhtesem umarim bozmazlar bu diziyide ..Mendiller hazirmi???

Az kaldı valla diziden sonra yazarım yorumlarııı

yaw bu sinan ne kadar donuk bi tip tamam yakisikli cocuk ALLAH SAHIBINE BAGISLASIN ama oyunculuk yok ya korkuluk gibi

Dizi güzelmiş,ahmetin defnedilme sahnesi ne kadar gerçekçiydi,gözyaşlarımı tutamadım

bu arada diznin çekildiği yere çok yakınım, borçkadayım haftasonu bir hopa arhavi yapalım dedik ... arhavide pazarda gezerken niyazinin annesini gördük, arkadaşıma "ben bu kadını nerden hatırlıyorum? "diye soruyordum ki yaşlı bir teyze yanımıza yaklaşıp "flimdeki kadın o , filimdeki kadın" dedi ve gitti :)) arkadaşla birbirimize bakakaldık

buraları yaşamaya değil ama kesinlikle gezilmeye görülmeye yerler ... gelin tavsiye ederim

of ya mahvettiler yine bizi hele anne allah kimseye evlat acısı vermesin kadının içine doğdu yaşayacakları ama kader in önüne geçilmiyor malesef

maç dolasıyla sonuna yetişemedim nerede bitti kızlarrr hele bi diyiverinnn

ayy bende diyorum bu niyaziyi nereden tanıyorum diyee...

bizim muhteşem yüzyılda gritti'ydi ya bu..
ayrıca umutsuz ev kadınlarında ki emelinde eski kocasııı

Ah yazık Buke telli duvaklı gelin olamadı ama ne çok seviyo Niyazi'yi
O Niyazi'nin annesinin acısını da anlıyorum da bu kadar da zalim olunmaz canım. Bir evladını kaybetmişsin diğerini de mi kaybetmek istiyorsun kadın ne sucu günahı var kızcağızın ?
Fatma kadıın pis hatun dedikoducu seni ! Kızını Niyazi'ye yamıycam diye etmediğin şey kalmadı fettan kadın
Irmak kız acık düzgün giyinsene köy yeri orası ama çok sevimli bi şeysin o başka
Neydi o zengin adamın karsının adı hatırlayamadım hem evlisin deden yaşında adamla hem de Sinan'a koymuşsun gözü bakıyorum da Olmaz olmaz yanlıs seyler bunlar
Şenaayy nasıl ağladım sen öyle koşturunca
O deli çocuk ne de güzel yapıyosun rolünü her konustuğunda mahfediyorsun beni
Harikasın Melahat Nenee'm seviyorum seni

çok duygusal dizi ya zaten ağlamaya meraklıyım ama beğeniyle izliyorum

eşim diyor ki.."bu çocuğa günah baksana nasılda dizilerse oynuyor engelli olmasına ragmen"

bende açtım gösterdim canım ne engellisi diye..

ama eşim haklı acaip rolünü yapmış

Mahsunun hayat devam ediyor'u sapıttı, inşallah bu dizide öyle olmaz.
İlk bölümde içim dışıma çıkmıştı ağlamaktan, fragmanına bile ağlıyodum Çok başarılı olmuş ilk bölüm, 2. bölümü maç dolayısıyla izleyemedim ama ilk fırsatta izlemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…