Benim İçin Üzülme Atv

Orhan'ın hele 3.Bölümde Şenay'ın yanına gidip ''Ahmet'in yanına git'' dediği sahne tüylerimi diken diken etti

Bu dizi hakkinda niye kimse bisey yazmamis, ilginç!

Ilk defa mahsun kirmizigul'un yonetmenligini yaptigi bu diziyi sevdim hatta cok dokunakli, aglatan bir dizi olmus...

Hayat devam ediyor'u bi turlu sevemedim, new york'ta bes minareyi de basit buldum nedense...

Bu ahmetin olumu cook uzuuucuuuuuydu, orhan in soyledikleri de, ahmetin sevdigi kiz, buke , babasi.... hepsi cok guzel oynuyolar..

ben begendim :)

Çok merak ediyorum konu Ahmet'in ölümü olmaktan çıkınca olaylar nasıl ilerleyecek çok yavaş ilerliyo

mahsun bey her bölümde su bulutlarin hareketlerini (speed olarak) gostermeyin, bir zaman sonra sIkIyo ! :)

yine çok güzel bi bölümdü her bölümmü güzel olur ya maşallah dizime
orhan beni çok ağlatıyo bu aralar, çok gerçekçi çok doğal oyunculuk muhteşem gerçekmi rolmü ayırt etmek zor

yine çok güzel bi bölümdü her bölümmü güzel olur ya maşallah dizime
orhan beni çok ağlatıyo bu aralar, çok gerçekçi çok doğal oyunculuk muhteşem gerçekmi rolmü ayırt etmek zor

Benide çok ağlatıyo Şenay giderken de ağladım zaten.
O Fatma mıdır nedi ayy köyün uyuzuu lafçısıı pis kadın sinir oldm yine

Benide çok ağlatıyo Şenay giderken de ağladım zaten.
O Fatma mıdır nedi ayy köyün uyuzuu lafçısıı pis kadın sinir oldm yine
ay sorma ya onada kızınada gıcık oluyorum hala niyaziye umut bağlıyolar belki olur diye ama avuçlarını yalasınlar ana kız

Yine bir diziden çok sinema filmivari bölüm izledik.Ahmet'in annesine de yazık ya evladını 18 yaşında toprağa koymuş bir annenin yarasına tuz basar gibi Buke'yi aynı eve almak bence çok yanlışAllah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Şenaya ve Orhan'a bu bölümde de çok ağladım.
Niyazi ve Buke'nin aşkları inandırıcı gelmiyor bana nedense :26:
Bir de Şahin Bey,Sinan,Civcivi (bahar) ve o yatalak kadın ileride büyük bombalar patlatacağa benziyor.
Yani Şahin bey Sinan'ın üzerine neden bu kadar düşüyor,ona neden bu kadar önem veriyor ve o yatalak kadına neden Sinan'ı anlatıyordu benim kafamı çok karıştırdı açıkcası.Birde bu kadar sevdiği oğlum dediği Sinan Baharla ilişki yaşamaya başlayınca seyreyleyin cümbüşü
Filmde en sevdiğim karakter Harun'un babası gevrek gevrek konuşmalarına argolarına gülmekten bayılıyorum

güzel bir bölümdü yine.orhana çok üzüldüm babasızlık çok zor hele birde erkek olunca daha kötü oluor.orhanın babasını merak ettim belkide yaşıyordur ona söylemiyorlar ve şahin beyin sinana bu kadar bağımlı olmasıda ilginç bu işlerin altında bişeler var ama ne:26:

Fragmanı gördüm bugünn hiii Buke'nin kaynana Buke'ye vuracak galiba .
Niyazi Buke'yide alsın gitsin o merkezdeki eve

izledim , güzel bir bölümdü... bu bölümde en çok içimi cızlatan orhanın annesini babası konusunda sıkıştırdığı sahne idi adam gerçekten harika oynuyor ...
buke ile kayınvalidesi arasında olabilecekler az çok tahmin edildiği için de izlenme oranları düşmüş olabilir ...

[video=youtube;_9t1zWL0ppg]http://www.youtube.com/watch?v=_9t1zWL0ppg[/video]

Benim memleketim de çekildiği için yanınıza geleyim dedim

her bolumde insani aglatacak bi konu siliyorlar.muzikler super,manzaralar harika ama cok fazla muzik koyuyorlar.nerdeyse her sahnenin arkasinda dikkat cekici bir fon muzigi uzun uzun bakismalar dolu dolu gozler,hizla akan bulutlar..bunlar slktl beni biraz...

bu film cok skici geciyo ya bi ilerleme yok ahmet oldu 2 bolum ahmetle gecti annesi kyboldu butun bolum anneyi aramakla gecti cok uzatiyolar su aradaki konusmalar muzikler bayiyor yavas yavas o kadar aradilar taradilar daha annesimi degilmi haftaya gosterecekler

Aynen uzatıklarından sıkılıyorum ilk bölümler iyiydi :44:

kızlaaar geçen hafta hopa da bir kafede orhan ile babalığı yaşarı gördüm.. orhanı görünce öyle aptalca sırıtık bir ifadeyle iyi akşamlar dedim ki o da bana "iyi akşamlar" demek zorunda kaldı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…