Ya bu konuda hic fikrim yok o yuzden nasil yikanacagini da bilmiyorum daha berbat edebilirim o yuzden bayramda giderken götürüp orda yikamayi dusundumSaklayacak daha iyi bir yeriniz yoksa ne gibi bir ihmaliniz olabilir ki? Rutubetli evde ne yaparsaniz yapin birsey kufleniyor. Benim de evimde var malesef. Yikanabiliyorlarsa yikayin yorganlarinizi.
Hazir elyaf yorganlarsa makinede yikanir. Obur turlu yun ya da pamuk makinede yikanmiyor malesef. Kuf icine kadar islemisse yikanmasi lazim. Bu yorganlar da artik kullanilmiyor. Ben de evlenirken yatak dosek yaptilar ama hic kullanmadim. En son geri memlekete yolladimYa bu konuda hic fikrim yok o yuzden nasil yikanacagini da bilmiyorum daha berbat edebilirim o yuzden bayramda giderken götürüp orda yikamayi dusundum
Yun malesef ben kullanmiyorum ama kv ben elyafta yatamam gelince bunlarda yatarim diye yaptirdi verdiHazir elyaf yorganlarsa makinede yikanir. Obur turlu yun ya da pamuk makinede yikanmiyor malesef. Kuf icine kadar islemisse yikanmasi lazim. Bu yorganlar da artik kullanilmiyor. Ben de evlenirken yatak dosek yaptilar ama hic kullanmadim. En son geri memlekete yolladimEn azindan orda kullaniyorlar. Siz de kullanmiyorsaniz kullanacak birilerine verebilirsiniz. Hem bazanizda da yer acilir.
At çöpeYun malesef ben kullanmiyorum ama kv ben elyafta yatamam gelince bunlarda yatarim diye yaptirdi verdi
Geldiklerinde ne diyecem atarsamAt çöpe
Geldiklerinde onlar kullaniyor elyaf seedikleri icinVerdigi hediyeyi bir de takip mi ediyor kayinvalideniz ne alemde diye?
Bir sey derlerse kullanmiyorum muhafaza da edemiyorum deyip geri verin bence.
Hic sevmem kullanmadigim esyayi evde tutmayi.
Burada yazdığın gibi küflendiğini söylersin. Yalan değil sonuçta. Sağlık içinde iyi değil yünler.Geldiklerinde ne diyecem atarsam
Yesil kuf olmus bence havalandirmakla gecmezYün yorganlar yıkanmıyor bildiğim kadarıyla...
Ben genelde yorganları havalandırırım,balkona koyarım güneşlendi mi koku moku kalmıyor...
İçine iyicene sindiyse açıp didiklemek lazım ama onunla da kim uğraşır:))
Geldiklerinde ne diyecem atarsam
Onlar yun daha saglikli diyor ama benimde alerjim var yuneBurada yazdığın gibi küflendiğini söylersin. Yalan değil sonuçta. Sağlık içinde iyi değil yünler.
Yesil kuf olmus bence havalandirmakla gecmez
Yikardik niye attin denir bence ayip olmaz miküflenmişti.
At gitsinYesil kuf olmus bence havalandirmakla gecmez
Bayramda kendi anneme goturup beraber yikayacaz bakalim ne olacakOooww baya ileri derecede...
Kurtuluşu olur mu hiç bilmiyorum...
Umarım kurtarabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?