Benim ihmalim var mi?

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Iyi geceler kizlar benim 2.katta olmasina ragmen yan tarafi toprakla bitisik oldugundan sanirim rutubet var(temmuzda tasinicam) hatta eski konumda da soylemistim simdi ki sorun ise kv nin bana evlenirken yaptirdigi yun yorganlar vardi 2 tane ben bunlari kullanmadigim icin vakomlu hurclara koyup bazanin altina koymustum arada da bazayi acip havalandiriyodum ama 1 hafta 10 gun icinde kuf olusmus bunlarda rutubetten sanirim simdi bunlarda kuf olusmasinda bana kabahat bulunacak birsey var mi sizce?

Saklayacak daha iyi bir yeriniz yoksa ne gibi bir ihmaliniz olabilir ki? Rutubetli evde ne yaparsaniz yapin birsey kufleniyor. Benim de evimde var malesef. Yikanabiliyorlarsa yikayin yorganlarinizi.

Saklayacak daha iyi bir yeriniz yoksa ne gibi bir ihmaliniz olabilir ki? Rutubetli evde ne yaparsaniz yapin birsey kufleniyor. Benim de evimde var malesef. Yikanabiliyorlarsa yikayin yorganlarinizi.
Ya bu konuda hic fikrim yok o yuzden nasil yikanacagini da bilmiyorum daha berbat edebilirim o yuzden bayramda giderken götürüp orda yikamayi dusundum

Ya bu konuda hic fikrim yok o yuzden nasil yikanacagini da bilmiyorum daha berbat edebilirim o yuzden bayramda giderken götürüp orda yikamayi dusundum
Hazir elyaf yorganlarsa makinede yikanir. Obur turlu yun ya da pamuk makinede yikanmiyor malesef. Kuf icine kadar islemisse yikanmasi lazim. Bu yorganlar da artik kullanilmiyor. Ben de evlenirken yatak dosek yaptilar ama hic kullanmadim. En son geri memlekete yolladim En azindan orda kullaniyorlar. Siz de kullanmiyorsaniz kullanacak birilerine verebilirsiniz. Hem bazanizda da yer acilir.

Yun malesef ben kullanmiyorum ama kv ben elyafta yatamam gelince bunlarda yatarim diye yaptirdi verdi

Ayy bu yaslilar da hep ayni. Benim de annem yatagini getirdi, gelince yatmak icin. Katiyyen baska birseyde yatmaz. Halbuki elyaflar daha sicak tutuyor, daha konforlu. Off yun yikamak da cok zahmetli bir is. Allah kolaylik versin.

Yün yorganlar yıkanmıyor bildiğim kadarıyla...

Ben genelde yorganları havalandırırım,balkona koyarım güneşlendi mi koku moku kalmıyor...

İçine iyicene sindiyse açıp didiklemek lazım ama onunla da kim uğraşır:))

Verdigi hediyeyi bir de takip mi ediyor kayinvalideniz ne alemde diye?
Bir sey derlerse kullanmiyorum muhafaza da edemiyorum deyip geri verin bence.
Hic sevmem kullanmadigim esyayi evde tutmayi.
Geldiklerinde onlar kullaniyor elyaf seedikleri icin

Yesil kuf olmus bence havalandirmakla gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…