Onu dusundum ama boşuna para vermek istemedim sonra :)At gitsin
Küflendi diyince bozulacak bir tipse yenisini yaptır astarı aynı renkten olsun anlamaz zaten
Benim de toza karşı var. Ayrıca bana hamallık geliyor yün olayı. Şimdiki yorganları at makinede yıka rahatça. Eskilerin her dediği doğru değil malesef.Onlar yun daha saglikli diyor ama benimde alerjim var yune
Ona gore savunma yapacamYani ihmalin olsa ne olur,
2 yün yorgan için...
Onunla uğraşıp canına eziyet etmeye değmezOnu dusundum ama boşuna para vermek istemedim sonra :)
Yikardik niye attin denir bence ayip olmaz mi
Biz gelince onlarda yatacaz dedigi icin kabul ettim yoksa ben kullanmiyorum zatenBence kuflendigini kayinvalidenize soyleyin. Yikama imkaniniz varsa yikayip verin kvye. Imkan yoksa yikamadan verin. Kusura bakmayin evim bunlari muhafaza etmeye uygun degil deyin. Rutubetli evde havalandirmayla falan olacak is degil bu.
Aynen kendi kullandigim elyaf yorgani ayda 1 yıkıyorumBenim de toza karşı var. Ayrıca bana hamallık geliyor yün olayı. Şimdiki yorganları at makinede yıka rahatça. Eskilerin her dediği doğru değil malesef.
Onları yıkayıp iyice güneşlendirip sonrada cıbıkla çırpıp tekrar yorgan haline getirmek lazım yapabilirmisin ?Ona gore savunma yapacam
Onu ben beceremem galiba tek basima dikisli falan baya cunkuAçıp içindeki yünü büyük bir kovaya su ve deterjan koyup bekletin. Sonra da yere serip kurutun. Çevrenizde yorgancı varsa onlar tekrar yorgan haline getirirler. Ama çok uğraştırıcı olur. Daha pratik yolu var mı bilmiyorum
Direk bir leğenin icine koyup cignesem olmaz mi kiOnları yıkayıp iyice güneşlendirip sonrada cıbıkla çırpıp tekrar yorgan haline getirmek lazım yapabilirmisin ?
Sen biliyon bu işiOnları yıkayıp iyice güneşlendirip sonrada cıbıkla çırpıp tekrar yorgan haline getirmek lazım yapabilirmisin ?
Bir de halı yıkamacılar yorgan yıkıyorlar ama nasıl oluyor bilmiyorum. Yıkayıp kurutup veriyorlar. Bir sorun istersenizOnu ben beceremem galiba tek basima dikisli falan baya cunku
Bütün olarak mı ? Kılıftan çıkarmadan ?Direk bir leğenin icine koyup cignesem olmaz mi ki
Eski yorgancılardanım dermişimSen biliyon bu işiEllerinden oper
Elyaf yıkıyor canım onlarBir de halı yıkamacılar yorgan yıkıyorlar ama nasıl oluyor bilmiyorum. Yıkayıp kurutup veriyorlar. Bir sorun isterseniz
Evet zaten kilifi yunlere dikilmis baya sokmem lazim kare spiral seklinde desen varBütün olarak mı ? Kılıftan çıkarmadan ?
O yünleri ebediyen kurumaz öyle yıkarsanEvet zaten kilifi yunlere dikilmis baya sokmem lazim kare spiral seklinde desen var
Hadi ya nette arastirdim oyle yaziyorduO yünleri ebediyen kurumaz öyle yıkarsan
Eskiler boşuna mı döküp yıkıyormuş yünleri,
Öyle olsa öyle yıkarlardı..
Haha gerçekten mi bende de yün yorganlar varda kirlenince oraya veririm diye umut ediyordumElyaf yıkıyor canım onlar
Yünü görse kalpten gider adamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?