Benim ihmalim var mi?

Bence kuflendigini kayinvalidenize soyleyin. Yikama imkaniniz varsa yikayip verin kvye. Imkan yoksa yikamadan verin. Kusura bakmayin evim bunlari muhafaza etmeye uygun degil deyin. Rutubetli evde havalandirmayla falan olacak is degil bu.

Açıp içindeki yünü büyük bir kovaya su ve deterjan koyup bekletin. Sonra da yere serip kurutun. Çevrenizde yorgancı varsa onlar tekrar yorgan haline getirirler. Ama çok uğraştırıcı olur. Daha pratik yolu var mı bilmiyorum

Bence kuflendigini kayinvalidenize soyleyin. Yikama imkaniniz varsa yikayip verin kvye. Imkan yoksa yikamadan verin. Kusura bakmayin evim bunlari muhafaza etmeye uygun degil deyin. Rutubetli evde havalandirmayla falan olacak is degil bu.
Biz gelince onlarda yatacaz dedigi icin kabul ettim yoksa ben kullanmiyorum zaten

Benim de toza karşı var. Ayrıca bana hamallık geliyor yün olayı. Şimdiki yorganları at makinede yıka rahatça. Eskilerin her dediği doğru değil malesef.
Aynen kendi kullandigim elyaf yorgani ayda 1 yıkıyorum

Onu ben beceremem galiba tek basima dikisli falan baya cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…