Bence varsa bi yorgancıyla anlaş temiz yıkat ugraşma derim.Hadi ya nette arastirdim oyle yaziyordu
Evet buda iyi fikir.Un çuvalına yarım yarım doldurup makinaya at ama yumuşatıcı da koy. Serebilecegin bı yer varsa ser kurut aslinda çırpmak lazım ama boşver O cuvallarida kurut doldur icine dursun KV ne geldiğinde yıkadım ama tekrar doldurmayı beceremem ben al götür yastık falan yaparsın de.(bende yünden nefret ederim)
Yün yorganlar halı yıkamacılar yıkıyor. Onlara verin büyük makinaları var. Küf çıkar mı bilemem. Bi sorun söylerler.Iyi geceler kizlar benim 2.katta olmasina ragmen yan tarafi toprakla bitisik oldugundan sanirim rutubet var(temmuzda tasinicam) hatta eski konumda da soylemistim simdi ki sorun ise kv nin bana evlenirken yaptirdigi yun yorganlar vardi 2 tane ben bunlari kullanmadigim icin vakomlu hurclara koyup bazanin altina koymustum arada da bazayi acip havalandiriyodum ama 1 hafta 10 gun icinde kuf olusmus bunlarda rutubetten sanirim simdi bunlarda kuf olusmasinda bana kabahat bulunacak birsey var mi sizce?
Bilene zevklidir bence ya,O yorganlari sökcen. Yunlerini bir guzel yikiycan. Sonra sercen. Yere ya da ipe. Kuruyunca cirpacaksin ki yunler acilsin. Sonra yeniden yapmak icin astarina sercen, terstuz etcen, sonra dikmeye baslayacaksin kenardan baslayip ortasina kadar. Illallah dedirtecek bir ugras bu.
Un çuvalına yarım yarım doldurup makinaya at ama yumuşatıcı da koy. Serebilecegin bı yer varsa ser kurut aslinda çırpmak lazım ama boşver O cuvallarida kurut doldur icine dursun KV ne geldiğinde yıkadım ama tekrar doldurmayı beceremem ben al götür yastık falan yaparsın de.(bende yünden nefret ederim)
Bence varsa bi yorgancıyla anlaş temiz yıkat ugraşma derim.
Bütün olarak yıkayanı duymadım,
Olacagını sanmıyorum.
Yorumları okudum da cogu kisi at flan demisler sakın öyle bisey yapma eger zoruma gitmese internetten yün yorgan temizliğine bak istersen yok ben yıkamakla uğraşamam dersen iki tane yün yorgan yaptı aynısından. Ayrica yukarida elyaf daha sağlıklıdır demis birisi, hayir yün daha sağlıklıdır elyaf petrol artığından yapılan bir maddedir kimyalsaldır ve sağliga zararlıdır arastirirsaniz gorursunuz. En sağlıklısı yün ve pamuktur. Neyse esas konu atmayın kayinvalidenize cok ayıp etmis olursunuz.
O yorganlari sökcen. Yunlerini bir guzel yikiycan. Sonra sercen. Yere ya da ipe. Kuruyunca cirpacaksin ki yunler acilsin. Sonra yeniden yapmak icin astarina sercen, terstuz etcen, sonra dikmeye baslayacaksin kenardan baslayip ortasina kadar. Illallah dedirtecek bir ugras bu.
Kizlar az once esime anlattim dediklerinizi biz onu hayatta yapamayiz boyle kuflu olarak goturup verelim anneme bizim evde boyle oluyor sen burda kullanirsin deriz dedi bende tamam dedim ama kabak benim basima patlayacak gibi geliyor hayirlisiYün yorganlar halı yıkamacılar yıkıyor. Onlara verin büyük makinaları var. Küf çıkar mı bilemem. Bi sorun söylerler.
Herhalde. Eski kusaklar seviyor boyle isleri. Annem her ay yorganini dosegini söküp yikayip yapar yenidenBilene zevklidir bence ya,
Emek var ne güzel,
Zormu zor tabi.
Aynen sorumluluğu ona yukleyecemTopu eşinize atın. Anne ben kurtarmaya çalıştım ama oğlunuz böyle istedi diye
Bende yapamam.Herhalde. Eski kusaklar seviyor boyle isleri. Annem her ay yorganini dosegini söküp yikayip yapar yenidenBen hayatta yapamam.
Bence yapmaya baslayinca ölümcül birseye donusurBende yapamam.
Görünürde eglenceli gözüküyor.
Neyseki kurtarmışsın kayınvaliden ugraşacakBence yapmaya baslayinca ölümcül birseye donusur
Acikcasi korkum adimin pis geline cikasi ama benim elimde olan birsey degil rutubetNeyseki kurtarmışsın kayınvaliden ugraşacak
Yok be canım küfün pis olmakla ne alakası var,Acikcasi korkum adimin pis geline cikasi ama benim elimde olan birsey degil rutubet
Vakumlu hurcta nasil oldu bende anlamadimYok be canım küfün pis olmakla ne alakası var,
İçerdeki nemin suçlusu sen degilsin ya bide vakuma koymuşsun yinede işlemiş rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?