Benim ihmalim var mi?

Un çuvalına yarım yarım doldurup makinaya at ama yumuşatıcı da koy. Serebilecegin bı yer varsa ser kurut aslinda çırpmak lazım ama boşver O cuvallarida kurut doldur icine dursun KV ne geldiğinde yıkadım ama tekrar doldurmayı beceremem ben al götür yastık falan yaparsın de.(bende yünden nefret ederim)

Yorumları okudum da cogu kisi at flan demisler sakın öyle bisey yapma eger zoruma gitmese internetten yün yorgan temizliğine bak istersen yok ben yıkamakla uğraşamam dersen iki tane yün yorgan yaptı aynısından. Ayrica yukarida elyaf daha sağlıklıdır demis birisi, hayir yün daha sağlıklıdır elyaf petrol artığından yapılan bir maddedir kimyalsaldır ve sağliga zararlıdır arastirirsaniz gorursunuz. En sağlıklısı yün ve pamuktur. Neyse esas konu atmayın kayinvalidenize cok ayıp etmis olursunuz.

Evet buda iyi fikir.

O yorganlari sökcen. Yunlerini bir guzel yikiycan. Sonra sercen. Yere ya da ipe. Kuruyunca cirpacaksin ki yunler acilsin. Sonra yeniden yapmak icin astarina sercen, tersyuz etcen, sonra dikmeye baslayacaksin kenardan baslayip ortasina kadar. Illallah dedirtecek bir ugras bu.

Yün yorganlar halı yıkamacılar yıkıyor. Onlara verin büyük makinaları var. Küf çıkar mı bilemem. Bi sorun söylerler.

Bilene zevklidir bence ya,
Emek var ne güzel,
Zormu zor tabi.

Bence varsa bi yorgancıyla anlaş temiz yıkat ugraşma derim.
Bütün olarak yıkayanı duymadım,
Olacagını sanmıyorum.

Yün yorganlar halı yıkamacılar yıkıyor. Onlara verin büyük makinaları var. Küf çıkar mı bilemem. Bi sorun söylerler.
Kizlar az once esime anlattim dediklerinizi biz onu hayatta yapamayiz boyle kuflu olarak goturup verelim anneme bizim evde boyle oluyor sen burda kullanirsin deriz dedi bende tamam dedim ama kabak benim basima patlayacak gibi geliyor hayirlisi

Ceyizimde kv vermisti banada birtane.. Ben yataga seriyorum hem yatak yumusak oluyor hemde dolapta yer kaplamiyor.

Gecen sene balkona serdim ve hali yikar gibi araba fircasiyla fircaladim. Icleri temiz oldumu bilmiyorum ama en azindan kokusu degisti, yumusatici falan kullandim. Uc gunde kurudu direk gunes alan yerde.

Bu senede aynisini yapmayi dusunuyorum iyice sicaklar gelince.

Bu sekilde yikayabilirsiniz belki.
Bazi yunler koyu renk olup boya
saliyormus yalniz bilginiz olsun. Benimki beyazmis sorun yasamadim

Halı yıkamacılar yün yorgan yıkıyorlar.
Annem birkaç ay önce yıkattı ordan biliyorum.

Öyle küflü küflü kadına geri verilir mi kız
Ayıp olmaz mı
Ben hala atın gitsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…