Benim ikayet edecek arkadam yok

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
3 yıldır istanbulda yaşıyorum ve tüm çevremi,arkadaşlarımı ankarada bırakmak durumunda kaldım ailem buraya yerleşince..bu düzende,bu zamanda gerçekten dostum deyibileceğin insanları bulmak çok güç..hayat çok kısa herkes bişeyler paylaşabldiği arkadaşlarının değerini bilsin arkadaşlar..buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

e biz varız yaa canım... birbirinden hiçbir çıkarı olmadan burda birbirimizin derdine sıkıntısına çözüm bulup mutluluklarını paylaşıyoruzkaydirigubbakcemile5

haklısın cnm herkese çok tşk ediyorum ama yinede burada dertleşmek,yazılar aracılığıyla konuşmak yeterli gelmiyor.insanlarla iletişimi güzel olan biri olarak,böyle yapayalnız olmak,dışarı çıktığında bir arkadaşınla bir yerlere gidememek,oturup karşılıklı bir kahve içememek zor geliyor..

bende istanbuldan izmire geldim ve hiç kimsem yok eşim dışında.
4 aydır hiçbirşey paylaşmadan dertleşmeden yaşıyorum insan bir arkadaşa ihtiyaç duyuyor ama çok zor yani çevremde öyle biride yok. Seni çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…