benim ilişkim de bitti . hayatım mahvoldu

Gerçekten boşa kahramanlık olmuş.Evlenmeyi düşündüğün insandan neden saklama gereği duydunki.Senin suçun ne bu durumda babanın hatası bu.Kendi hayatını neden bu kadar kolay harcadın.Sevgiline çelişkili şeyler söylemişsin.Kim bilir neler gelmiştir aklına .Eğerki sevgilin ile evlenmeyi düşünüyorsan şunu unutmaki karı-koca olmak bir paylaşımdır.Acıyıda sevincide...

Alenen anlatmasanızda üstü kapalı ifade etmeliydiniz bu kadar seviyorsanız.
Kendinizi koyun karşı tarafın yerine,evleneceğim diye umarken sebepsiz ayrılsa sizden ne hissedersiniz?
Zaten bu konuda sizin bir suçunuz yokki,tamamen babanızın hatası, sizi neden suclasın.

Valla kusura bakma güzelim, sendeki klasik yengeç burcu tripleri.
Ne diye içinize atıp sevdiğinizi üzersiniz ki ?
Bence onu arayıp konuşmak istediğini söyle ve üstü kapalı da olsa fazla detay vermeden konuyu ifade et.
Sevdiğini senin de evlenmek istediğini ama biraz zamana ihtiyacın olduğunu, anlayış göstermesini umduğunu söyle.
Ben de sevgilinin yerinde olsam kızardım..

Kadın belki adamın evli olduğunu bilmiyor?
55 yaşında, boyunca çocukları olan adam suçlu değil de kadın neden suçlanıyor?
Bu ülkede kadınlar bile kadın düşmanı...

ya bence güveniosanız ki 3 sene beklettin demiş 3 senedir biliosunuz birbirinizi tanımışsınızdır okadar bilirsin az çok başına kakacağını başıma kakabilecek biri yada okadar sevmio beni diosan zaten doğruları anlat ayrıl ,
ama yok diosanki öyle bi insan değil ben onu tanıyorum diosan sana destek bile olur evlenmeYi düşüneceğin adamsa ve karakterini biliosan ve
SEVİYORSAN GİT KONUŞ BENCE

bak burda nerdeyse herkes anlatmalıydın demiş. ben de öyle düşünüyorum. baban böyle yapmaktan vazgeçmez. ben sanmıyorum. annen de boşanmadıkça bu böyle sürer gider. nereye kadar fedakarlık edeceksin? annen boşanmaya ikna olsa da onu da alıp gidebilsen keşke. sevdiğin adama güveniyorsan, beni mutlu eder diyorsan bence ona her şeyi anlat. utanç verici anlatmak evet, ama bence anlat.

SEVİYORSAN GİT KONUŞ BENCE... Bayılıyorum bu cümleye...

Yengeç burcu tribi falan değil yaa. Ben yengeç burcuyum, tribin en alasını yaparım.. Bu benlik değil ama...

Yengeç burcu duygusaldır, sevgisini, sevdiğini kolay kolay harcamaz.. Zor vazgeçer...

Konu sahibi arkadaş duygusal olduğunu söyleyip, mantıklı davranıyor görünme çabasında sadece...

yaklaşık 2 senelik sevgilim yengeç burcu ve ailesine müthiş düşkün. Bir de ketumuz ki sorma yani, aile konularında bazen gereksiz çenebaz bazen de dut yemiş bülbül.
Başka bir kız arkadaşım da böyle ailesi ve kafasının karışıklığı yüzünden - tabi ki oda yengeç - sevgilisini oyalayıp duruyor.
Ben böyle gördüm uzaktan, seni bilemem

Yengeç bayanıyla erkeği farklı oluyor... Aile evet önemlidir bizde, fedakarlık da yaparız, ama bi yere kadardır... Sevdiğimiz insan çok önemlidir, yüceltiriz onu.. Benim yengeç arkadaşlarımda aynen böyle.. Ama yükselenden değişiyor olabilir...

Neyse konuyu dağıtmayalım...

Bu kadar acıtasyon içinde düşünmenize ve anlatmanıza gerek yok ki. Dik durun lütfen annenize destek olun ve annenizle babanız ayrıla alamasında olduğu için gelemeyeceğinizi söyleyin. Bunun için annenizin ne kadar ağladığını söylemenize yada ayrılmanıza gerek yok.. Sonuçta evlilik düşündüğünüz insan

Hem 22 yasinda daha okulun bitmeden evlenmeyi isteyecek kadar cok seviyo hem de erteleyelim deyince bi'daha seni hic gormemek uzere ayriliyo.
Zaten sizin olayda mantikli degil yasin 22 okulun bitmemis atli mi kovaliyo arkanizdan da yatay gecis yapip evleniyosunuz?
Bunun icin ayrilmasi garip geldi bana.

Kesinlikle farklıdır ama 2. bahsettiğimn arkadaşta yengeç kadını, erkeği değil.
Erkeğinden çok çektim de kadınını da iyi tanıdım.
Neyse konu sahibi özür. Bu konuyu da kapatalım

Ince ince ayrintiya girmeden ustun koru bazi seylerden bahsedebilirdiniz. O zaman size hak verir anlayis gosterirdi. Simdi sebepsiz yere vazgecmis gibi olmussunuz. Inanin karsi taraf icinde kotu bir durum.

keşke herşeyi söylesen ailen yüzünden senden vazgeçeceğini sanmıyorum canım çok üzücü ama herkeste tipik aile sorunları bunlar senin ayıbın ya da utanacak birşeyin değil ara ve söyle çok büyük bir hakszlık yapmışssın böyle terk ederek ? Aynısını sana yapsaydı yıkımmm bence ara söyle

Sizin hayatınızı bitiren babanız değil "ANNENiZ" . Çünkü o adamdan boşanıp çocukları için kendini toparlamak yerine tüm sorumluluğu sizin üstünüze yıkmış..anne baba ayrılabilir bu onların arasındaki ilişki..sizi bu duruma sokmamaları gerekiyordu.Üzüldüm durumunuza ama bence çok büyük bir hata yapıyorsunuz..

Evet tam tahmin ettiğim gibi..annenizde acıya bağımlı olanlardan..cocuklarını ve onurunu düşünüp boşanmayan bir anne(!) için kendi hayatınızı bitiriyorsunuz.Annelik yedirmek içirmekle olmuyor onu bakıcılarda kusursuz yapabiliyor.Annelik sorumluluğu üstüne almak, evladını kendinden bile korumak(öne koymak) demek..bosanmadıgına göre o zaman suanda yasadıgı sinir krizlerini hakediyor demekki..anneniz size sırf bencilliği yüzünden psikolojik baskı yapıyor.belki söylediklerimi anlamıcaksınız ama eminim anlayanlar cıkacak..anneyle babanın arasındaki ilişki onların sorumluluğunda olmalı cocugun değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…