benim ilişkim de bitti . hayatım mahvoldu

babanın ayıbı yüzünden sevdiceğinden ayrılman üzücü gerçekten.
bence ara ve her şeyi anlat seni seviyorsa devam edersiniz seni bekler sorunlarında sana destek olur sevgi iyi günde değildir sadece kötü gününde de beraber olmaktır

Bnmkide bitti ve acaba neye odaklaniyim napiyim hic bilmiyorum. Bi konu actim ne halt etsem die. Bakipda bu çömez arkadasiniza önerilerde bulunursaniz sevinirim.

Bence söylemeliyim canım. Çünkü erkek ya da kadın hiçbir insan evliliğe götürdüğü ilişkisinde sır istemez

Keşke alıp karşınıza tek tek anlatsaydınız durum bu benim çekincem de bu diye oysa direk güle güle demişsiniz fırsatınız varken arayın konuşun

Sacmalik bu yaptigin..sebebini anlatma, annemle babam bosanma asamasinda, aileme destek olmam lazim de..belki bu surec kisa surecek ve annen cabuk atlatacak..

yaziktir sevginize..

bence cok duyguusalsınıız duygusal olmayn bu kadar annenıze destek olmalısınız, böyle hayattan bezmış cok acı cekmiş halınız var bende benzer sorunlar yasadım,bu halınızden cıkın, erkek arkdasınıza anlatabılırsınız istersenz ama böyle cok acı cekıyoms gıbı yapmayın,zaten anlatmasanızda o size ulaşır bence sızmutsuzsunuz bılıyorum ama sizin utancagıınz birsey yok

Canımmm kendine gel hemen.bu değil çözüm.benim canımdan sevdiğim babam herkesin gözünde mükemmel olan, benim gurum olan babam 55yasında artık dede olacak dediğim babamın annemi aldattığını öğrendim hemde evlendiğim anda.hayatım mahvoldu, evliliğe mi adepte olayım, anneme mi teselli olayım, babamamı dopruyu anlatayım, o kadına mı laf sayayım.herseyi yaptım eşime dedim yanımda ol üstüme gelme.canım sevgilim her an yanımda oldu.ahh ahh nelerle ugrastık sana anlatsam agzın acık kalırsın.yapılabilecek en büyük seyleri yaptım. Sonuc itibariyle 3 yıl süren bir savas, kaos yıpranmış bitmişben, mahvolmus annem, giden bir ev 3 araba, hep yanımda canım kocam mahkemelik bir zzilli.Suan burdayız hersey duruldu babam bin pişman, annemin kalbi kırık.bebeğimizi heyecanla bekleyen biz.ve daha evliliğimin en basında hep destek olan kocam.kimse basına kalkamaz seven kalkmaz zaten, vazgecme sevgilinden hersey birgün bitecek cok acıtsa da.ama sen dönüp baktıgında bu en kazda sevgilini bırakma.babanda andrapozda çokkkk pişman olacak ama seni bitirmesine izin verme.ne kadar acıtsada biz döndük normal hayatımıza yapacak bir sey yok şimdi yaslı ve hayat devam ediyor.ailemiz bir arada babamda yaptıklarını telafi etmeye calışıyor

eee babana bir faydası ya da zararı var mı kendi hayatınla ilgili alddığın kararın..boşa bir kahramanlık olmuş yarın kimse hatırlamayacak yaptığın bu fedakarlık bile olmayan şeyi.
Gerçekten çok saçma olmuş babanın günahı kendisini bağlar asıl şimdik sen kendini kurtarman gerekirdi madem seviyorsunuz birbirinizi babanınızın ne halt ettiği engel değil bence ileride çok pişman olacaksın evliliğe giden yolu kendin kapattığın için.....babandan değil kendinden nefret edeceksin sonuçta baban seni ayırmıyor sen kendin ayrılmışsın

Ya senin yaptığın da sacma isleri turk filmine cevirmissin. Erkek arkadasinin da evde kalık kızlar gibi evlilik delisi olmasi da sacma. Ne olmus yani baban dürüstçe ahir ömrümde bikac kadin daha görmek istiyorum dediyse. Ne diye zorluyo ayılıp bayilio annen anlamadim ki. Bosansin kendi de baska insanlar tanısın ne var bunda. Üzülürsün de verem olacak kadar çoluğunu cocugunu perisan edecek kadar degil yani.

babanın yaptığı şeyden sen sorumlu değilsin.
annene destek ol ama babandan dolayı sen utanma

Babanın yaptığından senin utanman kadar,babanın yanlışlarını senin sırtlanman kadar aptalca başka hiç bişey olamaz.Üstelik seni hor görmez,çünkü böyle bişeyi annen değil baban yapmış.Türkiye'de yaşıyoruz.İnsanların aldatmalardaki bakış açıları aslında ne kadarda net.Babanın yanlışlarıyla kimse seni suçlamaz.Boşu boşuna sevdiğini kaybettiğinle kalmışsın.Eminimki bunları açıklasaydın seni bekler bu ayrılık yaşanmazdı.
Kendi kendine yapmışsın herşeyi.Babanın yanlışı yüzünden hayatı kendine daha zor hale getirme.Eminim seni anlicaktır.

Ben niye böyle bir şey yaptığınızı anlamadım.
Anneniz sizde teselli bulmaz, bulamaz, onun derdi kocasıyla.
Bir şeyleri yoluna sokmanın yolu başka şeyleri yıkmak değil, babanız gitmek istiyor ne yapabilirsiniz şu durumda?

Herkes kendi hayatından meshuldür ne yazıkki. Annen çocuklarını düşünse boşanır, onurlu hayatına sizlerle devam eder. Bu durumda sizi o iğrenç evde tutarak 'annelik kutsalı' nı yaşatmıyor.. Baba zaten allahlık..

Yapman gereken, mevzuyu 3 senedir hayatını paylaştığın adama anlatmak ve annen gibi olmamak için okulunu bitirdikten sonra veya yatay geçişten sonra evlenmekti bence.

Ailecek acı çekmeyi seviyorsunuz anlaşılan

annen boşansın ama on yıl ssonra onu kabul etmesin. Adam gezip tozup yaşlandığında bakacak enayi arıyor. sevgiline de söyle. dramatikleştirmeyin olayı yaa. yeşilçam mı burası. Ailem yüzünden bana laf söyleyecek erkeğe cevabını yapıştırırım. Bundan mı korkacağım? Babam annemi aldattı annemi yalnız bırakamam. Bu kadar basit! Basit mi? Evet basit!!!

Bence bu kadar etkileneceksen yapma
Gidip babanın ahlaksızlığını da anlatma ama devam edin, sular hafif durulunca söz takarsınız
Sen çocuğu terk edince baban düzelmeyecek
Annen de senle avunamaz, kardeşlerin de var mesela bu bi çözümse
Umarım boşanır, boşanmazsa da acabalarla da ömrü çürür. Sen evlensen de evlenmesen de bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…