- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Calisiyor musunuz? Para her kapiyi acar. Calismiyorsaniz sirf bu yuzden calisin ve ailenizin yanina donmeyin. Otelde kalabildiginizr gore paraniz var demek ki,sukredin ne mutlu size. Coluk cocugunuz yok,mis gibi yasar gidersiniz. Uzulmeyin. Boyle bir adamla yillarca evlilik surduren basiretsiz bir kadin degilsiniz demek ki ne guzelBaşlıkta da yazdığım gibi eşimin 2. Evliligiyim. Beni daha çok sever bırakmaz hikayesi yalan. Ne kadar mukemmel olursaniz olun kıyaslamaya gidiliyor.
Ev eşyalarını bile degistirmedim bi yatak odasi aldım.
Ben bu sehirde yasarken tanıştık evlendik simdi bosanma surecinde olduğumuz için tayin almak ailemin yanına gitmek zorundayim kalacak yerim yok.
Cok zoruma gidiyor hepi topu 6 ay sürdü. 6 ay boyunca seni bosarim tehtidleri cok agir siddet hakaret.
Sosyal medya mesajlarına bakıyorum da elalemin kızlarına mesaj atmaya başlamış. Goruselim bulusalim diye.
Ben onu severken zorla evden kovdu şimdi yine birilerini arıyor.
Onu artık istemiyorum sevmiyorum ama canim yanıyor butun duzenim alt ust oldu. Kadın halimle otelde kalıyorum. 28 yaşındayim.
2 ayda dul kalmış diyor çevrem.
Ailemin yanına gitmek yeni is yeri fikri korkunç geliyor.
Ben bu bosanma travmasini atlatamiyorum.
Başına gelen varsa bana bi tavsiye versin cok yalnızım.
Calisiyor musunuz? Para her kapiyi acar. Calismiyorsaniz sirf bu yuzden calisin ve ailenizin yanina donmeyin. Otelde kalabildiginizr gore paraniz var demek ki,sukredin ne mutlu size. Coluk cocugunuz yok,mis gibi yasar gidersiniz. Uzulmeyin. Boyle bir adamla yillarca evlilik surduren basiretsiz bir kadin degilsiniz demek ki ne guzel
Seni otel koselerine mahkum eden erkekmusvettesi uzulsun sen degil..hersey yokuna girer birazcik sabir..
Hatalar bizler icin..elbet bu gunler gececek ve sende bu pislikten kurtulduguna sevineceksin..Teşekkür ederim. Bende zaten düştüğüm duruma yanıyorum üzülüyorum.
O yalnızlıktan kizlara mesaj atıyor. Binruh hastasi ile evlendigim icin cok pismanim bedelincok agir oldu.
Insanlarin dedgini bosversene herkes kendine baksin. Benim esimdr ben ikinci evliligim basta sorunlar yasadik . Ama halildu bu durumda goz gore gore evlenen insan biraz idare etmesi gerekiyor sonra gecip gidiyor. Nasil bu durum oldu merak ettim dogrusu
yalniz hissetme ben de yasadim yasiyorum senin ki gibi degil ama. benim de esimin de ilk evliliydi basta ayrilik inanilmaz zor geldi cok büyük travma yasadim kolay degil biliyorum ama güclü olup dik durmaktan baska careniz yok yalniz yasayip ayaklarinizin üstünde durunca cok büyük bir güc geliyor insana cekmeyin bu insani. ailenizin yaninada dönmeyin kendi hayatinizi kurun ben öyle yaptim
Etrafta okadar efendi insan varken nereden buluyorsunuz böyle dangozları anlamıyorum ki.
bence bosanmis bir erkekle evlenirken iki defa düsünülmeli ve cok iyi arastirilmali ilk esinden neden ayrildi nasil ayrildi??? benim esim de bana siddet uyguladi hem de kac defa ama erkekler sakliyorlar bunu ikinci eslerinden. esim cok kötüydü ya da aldatti ondan ayrildim diyen erkeklere inanmayin iyi düsünün
Seni dovdumuZaten siddete egilimi varmis ilk esini de dovuyormus
Evet siddet yüzünden ayrılıyorum zatenSeni dovdumu
Ilk esini neden birakmis
Keşke benimde mesleğim olsa ve boşanabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?