Benim ilk eşimin 2. Evliliği

Evet o kadar salagim kanaatkar olmak sevilmeye sebep degilmiş. Maas kartimin onda olması her isine kosmam.

Bunlar dayak icin yeterli sebep mi

resmen kendi kendini degersizlestirmissin. Hicbir kadın bir öncekinin eskilerini kabullenmez. Bu iyi niyet değildir. Sen kendine layik görmezsen o hiç layik gormez.

Bence burda bu adamdan daha büyük bir sorun var. Senin kendine değer vermemen.

başta biraz zor oluyor ama işin gücün var çok şanslısın.ayrılıklarda en önemli şeyin para olduğunu düşünüyorum.maddi gücün varsa kimseye muhtaç olmuyorsun.Allaha sığın elbet üzüleceksin ama geçiyor İnan.zaman herşeyin ilacı gerçekten

Kendime deger veriyorum sadece esyalara deger vermedim. Sıfır esya duzseydikte suan ayri olacaktim.

Dayak icin yeterli sebep mi derken ironi yaptim.
Onu herseyi ile kabullenmis bir kadini sokakta bıraktı bu adam.
Bende terk ettim. Sadece suan derin bir hayal kirikligi ve neden sorulari icinde bogusuyorum.

Yarabbim, ne oluyor bu erkeklere. Ne kadar kötüler yaaa diyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzgünüm.

Kendine bir ev tut kendı düzenini kur ..ne mutluki ayaklarının üzerinde duruyorsun..bizim milletimiz buna da laf eder ya ..ayrılmış ayrı eve çıkmış diye insanların boş laflarını dinleme hayatına bak mutlu olabileceğin şeyler yap

Neden nicin diye kendi kendinizi yemeyin. Tek bir cevabi var zira. Adam evlilige uygun bir insan degilmis demek ki. Baska sebebi yok. Sizin kendi kafanizda bitiyor bazi seyler,psikologun da belli bir asamadan sonra faydasi olmadigini dusunuyorum. Yakin illerden birinde meshur bir psikolog varsa git gel yapabilirseniz bir de onu deneyin veya online sekilde hizmet alabileceginiz bir psikolog deneyin derim.

Bir kadın kolay kolay boşanmaz kocasından o yüzden 2. Evlilik yapan adamları çok iyi araştırmak gerekir geçmiş olsun boşayın kim ne derse desin kulaklarını tıka

Bir kadın kolay kolay boşanmaz kocasından o yüzden 2. Evlilik yapan adamları çok iyi araştırmak gerekir geçmiş olsun boşayın kim ne derse desin kulaklarını tıka

Cok buyuk hata ettim ama etrafimda 2. Evlilikleri mükemmel giden insanlar var kendi babam bile uvey annemi el üstünde tuttu. Bana nasip degilmis

Şu boşanmış adamla evlenmeyi düşünen kadınlar kesinlikle bdvyi açsın okusun.
Ne büyük sorunlar oluyormuş. İyi bi adam olsa ilk karısı yuvasını yıkmazdı.
Pis herifler ne diye evlenip evlenip boşanırlar anlamam.

Kafamda bitirdim evliligimi de onu da psikologa ihtiyaç duymuyorum. Gercek yardım ve telkin icten gelendir ve yasanmis kisiler tarafindan verilir. Seansi 300 tlye konuşmak icin verecek maddi gucum yok

Bilseydim gercekten evlenmezdim ve biz daha 28 29 yaslarindayiz.

Kiyamam sana yaa. Ne kadar kötü bir adam bu. Evden atmak ne demek. Insan eşine yapar mi bunu? Cok zor ancak tahmin edebilirim. Günahına girmis resmen. Eski eşini dövdüğünü bilmiyor muydun siz evlenmeden once. Boşanmış insan kötüdür diye bir sey yok oyle düşünme. Sen de bosaniyorsun. Önemli olan neden boşandığı. Geçmişini tam bilmeden neden bosandigini bilneden bir erkeğe guvenmemek lazim gercekten. Hepsi geçecek üzülme. Güçlü bir kadınsın bence. Sadece cok uzgunsun yalnız hissediyorsun. Çocuk yok hic olmazsa. Unutup gideceksin bu gunleri de merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…