Benim ilk eşimin 2. Evliliği

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Bir kere lütfen şu çevrenin dediklerini umursamamakla başla kim nederse desin sen tam bir psikopattan kurtulmuşsun.
Belki herşey çok yeni olduğu için duygusal bir boşluktasın fakat herşey senin için daha iyi olacak.

Şimdi kendine bir iyilik yap önce boşan,kulaklarını tıka ailenin yanına dön ve hemen orda bir işe gir.

daha sonra küllerinden nasıl doğdugunu gör.

Amin amin insallah bi tayin alabilsem de gitsem. Bi gitsem...

Teşekkür ederim. Bende zaten düştüğüm duruma yanıyorum üzülüyorum.
O yalnızlıktan kizlara mesaj atıyor. Binruh hastasi ile evlendigim icin cok pismanim bedelincok agir oldu.
Şuan farkedemediğiniz şey bedelinin çok ağır olmaması,bunun için şükredeceksiniz,sadece zaman!

Bunu ilk ya da ikinci evlilik olarak kıyaslamamak lazım.
Zira burada ikinci evliliğinde çok mutlu olan kadınlar da var, eşinin ikinci eşi olup çok mutlu olan da.
Bu karakter meselesi, evlilik öyle her yiğidin harcı olmuyor maalesef.
İnsanların ne dediklerine takılmayın, onlar ''dul'' (dul değil, bekardır bu) kaldı sözünü duymamak için değil dayak o huzursuzluğu yaşamaya bile değmez.
Dilerim en yakın zamanda kendinize ait bir düzen kurarsınız.
Ailenize dönmek yerine, kendinize 1+1 ev alıp, ufak ufak kurulsanız?
Olmaz mı?

Şiddet ve hakeret yoksa düzeltilebilir peki ya evlilikte kadinlarin hic hatasi yok mu erkekler bu kadar canavarsa bence hiç evlenmeyin

Bu kadar kısa sürede nasıl bu hale geldiniz iki ay çok çok kısa bir süre

Konu başlığı ne alaka? Bu adamin beşinci evliliği olsa ne ilk evliliği olsa ne değişecektir? Adam manyak kaç kurtul

Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış canım daha fazla üzme kendini. Hayat bir tecrübe daha kazandırmış oldu. Ailenizin yanına dönmeyin inanın ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz neden olmasın biraz zorlar belki ama daha mutlu bir hayat sizinle olsun inşallah...

2 ayda dul kalmış diyen çevrenizi lütfen değiştirin.Kendiniz için yapın bunu.Gerekirse yalnız kalın ama öyle insanlarla aynı çevrede olmayın.

Eşinizin yaptıklarının boşanmış olmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.O böyle biriydi belki de evlenmeden anlayamadınız siz.Bu hata değil.2 ayda dul kaldım diye üzülmek yerine yol yakınken anladım ne olduğunu daha çok zaman kaybetmeden diye düşünmelisiniz.

O insana muhtaç değilmişsiniz maddi yönden.Bu çok büyük bir artı.Dışardan bi' bakın bakalım madem elalemi bu kadar takıyorsunuz şöyle düşünün bir de boşanırsanız herkes sizi değil eşinizi suçlar bu kadınla da yapamadı diye.Yani elalemi boşverip kendi hayatınızı organize etmeye ve en az hasarla bu işten sıyrılmaya çalışın.

Yalnız dayanamıyorum ne yemek yemek ne su içmek istemiyorum. Yeni bi düzen kuracak gücüm yok

Evet demeye başlamışlar bu kizin neyi vardi diye.
Ama neye yarar

Darp ve bosanma davasi acilmadan kizlarla görüşmeye basladigi icin tazminat davasi açtım.

Güçlü hissetmiyorum kendimi yalniz yasamaya tahammulum yok. Tayin de alamıyorum.
Çok büyük boslukta belirsizlikte hissediyorum kendimi

Bir süre ailenizle kalamaz mısınız aileniz başka şehirde mi ? Daha sonra belki yalnız yaşamaya başlarsınız.Birinden birini seçmeniz gerekiyor.Bu adamla yaşadığınız kötü şeyleri düşünüp yalnızlığınıza şükretmelisiniz bence.

Her insanın hayatında iniş çıkışlar olur.Güçlü hissetmiyorum diyip daha da dibe batmanın anlamı nedir? Aksine güçsüzseniz bile güçlüyüm yaparım benim gibi hatta benden daha kötü şeyler yaşayan insanlar var dünyada vs vs gibi düşüncelerle kendinizi motive etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…