- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Insallah. En buyuk derdiniz bu olsun,allah beterinden korusun
Daha çok yeni tabi ki atlatamazsınız 2 günde.
Çevreni asla ama asla dinleme hatta hayatından çıkar.
Ailenin yanına git ve yeni hayatına başla.
Kimseyi konuşturma ve dinleme.
Hele akraba kadınları eve sokma, gelirlerse evden çık dışarda takıl.
En iyisini yapmışsın.
Tabi boşanacaksın.
Elalemi bırak artık.
Bırakın bu düşünceler ya
Hızlı sevme olmaz kimi deneme yanılma ile eş seçer kimi severek. Sizin 2. Eşiniz hayırlı olan olsun inşallah:)) Olacağı varsa bile bendeki bu ümitsizlik le cok zor
Hayatima giren 2. İnsandı oyle kolay kolay seven bağlanan bi yapım olmadi hic
Amin insallahHızlı sevme olmaz kimi deneme yanılma ile eş seçer kimi severek. Sizin 2. Eşiniz hayırlı olan olsun inşallah
Valla canım hiç korkmayacaksın bi kere ben eşimin ailesiyle de eşimlede nasıl ugrasıyorum bir bilsen şikayet edilmedik yer bırakmadım, eşim benim evim benin eşyalarım satacagm desede bildiğin yere git diyorum, ne ailesinden ne de eşimden asla korkum yok sen basta böyle korkmaya devam esip evinde kalmazsan sana iftira bile atarlar.Evde kalmiyorum çünkü o ve ailesi cok huzursuz edecek biliyorum. Rahat uyku uyuyamam.
Dedikodu ailemin yanında olsam da donecek farkli yerde olsam da sadece isteğim artik sabah uyandığımda kalbimin kesiliyor gibi hissinin bitmesi
Valla canım hiç korkmayacaksın bi kere ben eşimin ailesiyle de eşimlede nasıl ugrasıyorum bir bilsen şikayet edilmedik yer bırakmadım, eşim benim evim benin eşyalarım satacagm desede bildiğin yere git diyorum, ne ailesinden ne de eşimden asla korkum yok sen basta böyle korkmaya devam esip evinde kalmazsan sana iftira bile atarlar.
Ben eski konularınızı hatırlıyorum. Sorun siz ya da eski eş filan değil. O adam öyle saçma sapan bir adam belli ki. Hayatına kim girerse girsin mutlu olamayacak sonu olmayacak çünkü adam hep huzursuz mutsuz.
Keşke daha iyi tanıyasdınız evlenmeden önce ama olmuş bir kere. Artık önünüze bakın sizin yeni bir yuva kurup mutlu olma şansınız var ama onun yok. Kinleneceğinize üzülün onun için
Uzaklastır bırak gitsin sen evinde kal kendini düşünUzaklaştırmasi 15 inde bitiyor. Basvurup 3 ay kadar uzatabilirsem kalabilirim.
Boyle olaylardan sonra insan icini dokecek bagira bagira bu bana bunlari yasatti diyecek birilerini ariyor...
Ama cevrenize pek anlatmayin. Malum sonra ilerde biryerden biri birsey der hortlatir bu konuyu gereksiz yere. Gidin bir psikologa icinizi dokun istediginiz kadar istediginiz zamana kadar.
Guclu durmak ve kendini salmak aglamak arasinda gidip gelinebilir..gayet normal. Ama kendinizi kendi sagliniz icin fazla salmayin. Olan olmus. Tecrube olarak gorun. Birdaha bu tip erkeklerin kokusunu uzaktan alacak kacacaksiniz. Ve en iyisi geldiginde dogru kisi oldugundan emin olacaksiniz.
tamam buldum, geldim gülüm
+1000bence bosanmis bir erkekle evlenirken iki defa düsünülmeli ve cok iyi arastirilmali ilk esinden neden ayrildi nasil ayrildi??? benim esim de bana siddet uyguladi hem de kac defa ama erkekler sakliyorlar bunu ikinci eslerinden. esim cok kötüydü ya da aldatti ondan ayrildim diyen erkeklere inanmayin iyi düsünün
+1000
Boşanan erkeklerden karısı çok kötü olup kendi çok iyi olan yüzde 0.001 değildir
İlla bir pislik yapmıştır
işte alçak gönüllü olup bişey istemeyince seni değersiz görüyolar iki iki bu dört ne kadar çok istersen kıymetli oluyosun galiba.Kendime deger veriyorum sadece esyalara deger vermedim. Sıfır esya duzseydikte suan ayri olacaktim.
Dayak icin yeterli sebep mi derken ironi yaptim.
Onu herseyi ile kabullenmis bir kadini sokakta bıraktı bu adam.
Bende terk ettim. Sadece suan derin bir hayal kirikligi ve neden sorulari icinde bogusuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?