Benim ilk eşimin 2. Evliliği

Bende senle aynı şeyleri yaşıyorum benimde ilk karşı tarafın 2. ,mıştı, valla bende çok polise gittim onlar kalacak yerin yoksa kadın sığınma evinde kal dediler bende evim dururken niye kalıyım dedim, ben evinden gitmedim eşimi gönderdim sen neden evi terk ettinki burada hata yapmıssın, eşin gideydi evden uzaklaştırma çıkaraydın yaklasamazdı yanına, otelde kalma git evine o gitsin hemen pes etme canm , eşim beni anneme fazla diye verdiğim koltuğu bile satmaya çalışıyor inan zamanla içindeki herşeye nefrete dönüşür bir gün uyanırsın herşeyi unutmuş olursun, ailenin yanına gittiğin zaman çok dedikodu olacaktır elbet ama iyi bir işin varsa ailenin yanına da gitme milletten ne kadar uzak o kadar iyi

Benim bir arkadaşım 20 gün sonra ayrılma kararı aldı.sonra hiç evlenmemiş bir çocukla evlendi. Allah nazardan saklasin. Şu an evliliği süper.

Hayatta herşey insan için,üzme kendini sevdin o zaman o adam baskaydi. Bu adam bambaşka,evlendikten sonra gerçek kişiliğini ortaya çıkarmış.insaniz yanilabiliriz.
Çok düşünme kendini üzme artık.ileriye bak.hayat devam ediyor.

Kafamda bitirdim evliligimi de onu da psikologa ihtiyaç duymuyorum. Gercek yardım ve telkin icten gelendir ve yasanmis kisiler tarafindan verilir. Seansi 300 tlye konuşmak icin verecek maddi gucum yok
Psikologa gittim faydasi olmadi dediginiz icin baska birine daha danismanizi onerdim. Bu arada gercek yardim ve telkin yasayan kisilerden gelir diye bir sey yok bana gore. Zira su anlattiklariniz herkesin yasayacagi seyler degil,yasayan kac kisiyi bulabilirsiniz?hadi buldunuz,o kisi size duzgun cumlelerle neyi nasil ifade edebilir bundan emin misiniz? Neyse,bu arada seansi 300 liraya miymis hic duymadim,buyuk sehirde yasiyorum, arkadasim uzman psikolog, online terapiyi 150 liraya yapiyor. Sirf ucret konusu icin bile yeniden arastirmaniz gerek bazi seyleri demek ki bakin.

Teşekkür ederim. Bende zaten düştüğüm duruma yanıyorum üzülüyorum.
O yalnızlıktan kizlara mesaj atıyor. Binruh hastasi ile evlendigim icin cok pismanim bedelincok agir oldu.
Uzulme kuzum Allah yardimcin olsun zor ama gecmeyecek birsey degil hep soyluyorum genelde boyle olur kadinlar ayrilik asamasinda cok yipraniyor zorlaniyor ama sonra toparlaniyor kadinin bu zor doneminde erkek umursamiyor kadini ama sonra kadin yaga kalkiyor erkek perisan....Esin senin kiymetini bilmemis yazik ama ona yazik sana degil kendi kaybetti dedigim gibi gececegini dusun Allaha sigin insaAllah cok iyi olursun yalniz hissetme Rabbin var senin uzulme

Evde kalmiyorum çünkü o ve ailesi cok huzursuz edecek biliyorum. Rahat uyku uyuyamam.
Dedikodu ailemin yanında olsam da donecek farkli yerde olsam da sadece isteğim artik sabah uyandığımda kalbimin kesiliyor gibi hissinin bitmesi

Evet 300 250 ve 500 tl fiyatlar aldım.
Aslında gercekten kalbimin sizisini gecirebilecek olsa kac lira olursa olsun verilir

Amin amin insallah
İyiki inancım var zaten inancim da olmasa coktan tukenmistim. Çünkü hiç evlilik dusunmeyen istemeyen planlamayabn ben inanip guvendim . Başkasının esyalari uzerine ev kurmaya çalıştım.hep hayal kırıklığı uzerine siddet

Evet 300 250 ve 500 tl fiyatlar aldım.
Aslında gercekten kalbimin sizisini gecirebilecek olsa kac lira olursa olsun verilir
Fayda gorebilmeniz icin en azindan haftada 2 seans seklinde 3-4 ay devam etmenizi oneriyorlar. Ki bu hafif depresyon tanisi icin. Daha agir durumdaysa danisan kisi seans sayisi artiyor. Hemen olmadi deyip kestirip atmadan once birkac psikolog degistirmis olmaniz lazim bence. Bu arada kimsenin kalp sizisini geciremezler o sizin kendi elinizde

Suan ayda o kadar verecek gucum hiç yok ama belki ziynetleri satabilirim.
Cok sey bekliyor insan psikologtan giden gelmiyor ama

Adamda is yok kuzum kadinlar evliligi idare ediyorlar boyle adamada ne yapicaksin yani bosver kiymetini bilenin yaninda olmak lazim o sana layik degil

Suan ayda o kadar verecek gucum hiç yok ama belki ziynetleri satabilirim.
Cok sey bekliyor insan psikologtan giden gelmiyor ama
Onemli olan sizin kendinizi iyi hissetmeniz,onemli olan sagliginiz. Yalniz olmaniz aslinda cok daha iyi,bosverin varsin yalniz olun ama etrafinizda her an size sacmasapan seyler soran insanlar olmasin. Hani yasanmislik ariyorsunuz ya,bende var iste o yasanmisliklardan. Keske ailem olmasaydi dedittiriyorlar insana. Destek olacaklarina kostek oluyorlar. Agiz dolusu kufur etmek istiyorum su an bile o kisilere ama
Olmuyor iste. Uzulmeyin. Elinizde pek cok firsat var su anda belki gormuyorsunuz ama
Zaman gectikce anlayacaksiniz.

:) Güçlü olmak istemiyorum kendimi bırakmak yas tutmak istiyorum ama olmuyor hem iş gereği hemde milletin ağzına düşmemek için dik durmam lazım. Sadece cok yalniz hissediyorum evet. En yakının bile el oluyor.
Herkese anlatmak istiyorsun

Okudukca tuylerim urperdi canim :/
Devletin psikoloklarina git sigortan varsa
Antideprasanla daha rahat atlatirsin bu donemi ..
Bu adam seni hic mi aramiyor..

Elimdeki firsatlara yatip kalkip sukrediyorum. Sacma sapan konusan insanlar dahi olsa (herkes icinde yuzun nasi oldu dedi sozde düştüm diye biliyormuş) onan diğerlerinin bakışları:/
Bir diğeri eşin napiyo esine slm soyle yine bilenler sanki kendileri bosaniyor gibi utanmalar. Ben bana acimalarini dahi istemiyorum. Ki karşıma gecip aglayan oldu.

buna ragmen insan yüzü görmek iyi geliyor.
Bi arkadas yukari yazmış 20 gunde ayrildi bi tanıdığım bekar bi çocukla evlendi cok mutlu diye.
28 yildir Hayatımda hiçbir düşüşümün kalkışı o kadar iyi olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…