- Konu Sahibi seyrantepe
-
kızlar şuan o kadar bunalıyorum ki, 4 yıldır eşimi ev alma konusunda ikna etmeye çalışıyordum.sadece kendisi çalışıyor ben çalışmıyorum . aylık 1,250 geliri var. o kadar isteksizdi ki bu konuda, en sonunda esatpaşa diye bi yerde ev bulduk öle ahım şahım bi ev değil ama muhiti iyi denilecek durumda. evi kiraya veririrz bi müddet idare ederiz bu şekilde kredinin yarısını oradan öderiz diye düşünmüştük, kredi için başvurduk ilk önce iki bankadan onay çıkmadı sonrasında bi tanıdığımız vasıtasıyla kredi çıktı. aylık ödememiz 1,000 lira, mütehait henüz parkeleri yapmadı.. evin bi kaç eksiği kaldı, kiraya veremedik, yetmiyormuş gibi ilk krediyi bu ay ödememiz gerekiyo. şimdi ev için çok mu acele ettim diyorum, keşke oluruna bıraksaydım. çalışmayı düşünüyorum 2 yaşında da oğlum var, daha çok küçük
1250 maasla 1000 krediye girmek büyük cesaret.. hesap ortada ..
evdeki hesap çarşıya uymuyor çoğu zaman
anneniz falan yokmu çocuğa bakabilse..
sizin acilen çalışmanız lazım gibi görünüyor..
aslında evi hemen kiraya verip yarısını oradan yarısını da maaşıyla ödeyecektik. benim ailem yok buradakayınvalideme sölemiştim çocuğa bakarsan çalışıcam die, ben bakamam dedi. sonradan ne olduysa kabullendi şimdi ama hemen ha deyince işi nereden bulurum onu da bilmiyorum...
içide bitmemişki nasıl kiraya vereceksiniz
yaptırmak içinde para lazım..
bir yakınınız yokmu en azından bu ayı atlatabilecek..
yavaştan ararsanız bulursunuz yaz dönemi daha kolay olur iş bulmak
gerçi mesleğinizi bilmiyorum ama
kenarda takı,altın vs. gibi paranız var mı yeni evli olduğunuz için altınınız vardır belki?
kızlar, ben kayınvalidemlerle aynı binada oturuyorum, zaten evde kayınvalidemlerin bizim değil...bunu yaşayan varsa beni iyi anlar. brilkte yaşamak gerçekten çok zor. bu şekilde ev almanın nasıl büyük bi risk olduğunun bende farkındayım ama başka çarem yoktu. sürekli huzursuzuz, mutsuzuz. ya ayrılacaktık ya taşıncaktık. evimizi alırsak bi kaç yıl daha dişimi sıkarım sonra taşınırız die düşündük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?