benim kadar salak hisseden varmı arkadaşlar kendini?

laga luga yapmayın mesaj örneği verin diyosun yani anladım

walla öle birşey demedim ama su kuzenıme msj atayım ondan sonra sohbet muhabbet edelım hatta seninle.. ama sinirimi birazcık bosaltmalıyım

o ablan olacak kaşareeeeeee onları konusurken sende ökuz gıbı dınlemıssın yazıklar olsun san degmezmıssınnn yazzzz :120: :) :) : ) nerdeyse numarasını ver ben atıcammm :)

walla dayımın gelininide hiç arada bırakmadık süper oldu. birtek adını yazmamısız bu olmadı

o ablan olacak kaşareeeeeee onları konusurken sende ökuz gıbı dınlemıssın yazıklar olsun san degmezmıssınnn yazzzz :120: :) :) : ) nerdeyse numarasını ver ben atıcammm :)

oyy çok güldüm buna
iyi de gelinden başka birinden duyma olasılığın var mı bu olayı ??? yani sen kuzenine ne desen nerden duydu diyecek ilk olarak...

yok işte o gelin beni hep korur , hep beni savunur hep benim hakkımdakı kötü seyleri söyler tanıyayım herkezi diye... elin kızı kan bağım yok ama seviyorum eşşek gelini onada kötü gelin diyorum cok hosuna gidiyor oda bana kötü görümce diyo

'yazıklar olsun seni hiç tanıyamamışım oysaki ben seni kardeş gibi görmüştüm düşün ne demek istediğimi sen kendin daha iyi bilirsin elbet'
gibi bir mesajn ardından onun hiç bir mesajına cevap vermemek aradığında açmamak olabilirmi acaba:26:

aha ben bu mesajı yenı gordum bunu yazayım mı kızlar nasıl olur

zaten sen ne yazarsan yaz dayının karısı ap acık ortaya cıkıcak bacım :)

bu kadar ciddi bir mesele olmamakla beraber benim de başıma buna benzer bir şey gelmişti. yanımda sessiz sedasız duran, çocukluk arkadaşım dediğim, bu sessiz sedasız tavrı yüzünden her türlü hakkını savunmaya çalıştığım bir insan; benim olmadığım bir ortamda iki-üç kızla beraber dedikodumun yapılmasına ses çıkarmamış ve hatta onlara bir miktar da katılmıştı.

şunu size garanti ediyorum ki böyle pasif insanlardan yarar değil zarar gelir. benim 'sessiz sedasız-hanım hanımcık' olarak nitelendirdiğim çocukluk arkadaşım aslında sessiz sedasız değil sümsükmüş ve benim baskın tavırlarıma da içte içe diş biliyormuş. küçük kuzeninizi mümkün olduğunca hayatınızdan çıkarın bence. açıklama bile yapmayın, bırakın şüphe içinde kalsın, her an 'acaba duydu mu? duydu da ondan mı bana böyle davranıyor, yoksa başka bir şey mi var' ikilemini yaşasın. içi içini yesin. ben öyle yaptım ve sonuçtan da çok memnun kaldım. o sessiz sedasız pasif kimsenin sinir harbi içinde ne kadar yüksek sesle bağırabildiğini keyifle izledim. sessiz kalmak suça ortaklıktır. bu kadar sessizlik pasifliğe değil hainliğe işaret eder.

yine kendimi sizin yerinize koyuyorum ve ne yapacağımı düşünüyorum. bu odadaki kişiler dayınız, ananeniz vs.. hepsine tavır koyun. bu tavır agresif olmasın. yok sayma şeklinde olsun. davetiye mi gönderilecek? siz yüz göz olmayın, başkası göndersin. araç mı bulamadılar, sizin probleminiz değil. geline dönüp çemkirmeye kalktıklarında elinizde kuvvetli bir koz olur 'bütün bunlar zaten sizin yüzünüze söylendiğinde gülüp geçiyormuşsunuz' ya, yengeniz kuzeninize güvenerek bu konuyu açmış olsun. kim sinsi, kim dobra anlaşılır böylece.

canım okudum valla bu kadar sinirlenmekte haklısın..sen bana sakin ol diyordun şimdi sen biraz sakinleş canım... gece mesaj falan atma yarın arar konuşursun yada olayların büyümemesini istiyorsan sakince hayatından çıkarırsın ilişkiyi kesersin..zaten kendisi tavrından anlar bir sorun olduğunu sorar.ozaman söyler yol verirsin.hayatında fazlalıklara yer verme bunları diyenler yarın başka şeylerle sinirini bozar

yazdıklarını okurken ağladım .. ama yutamıyorum cok içime battı. yıllarca verdıgım emekler hep bosunaymıs. salaklıgıma oturup aglıyorum. ınsanlar o kadar temız ki gözümde... annem kucukken hep bana derdı basına ne gelırse temız kalplılıgınden gelıcek dıye. cok dogruymus.. kalbımı söküp atasım var..

arkadasa katım katım katılıyorumm valla cnm cok guzel acmıs konuyu

canım sen benı dınle yazma muhattap olma gor gormememezlıkten gel ıclerıne hepsının oturur soruncada akıt ıcının zehrını

mesajını okurken agladım.. o kadar içime batıyor ki.. bugune kadarkı butun emeklerım bosunaymıs. kardesım yok dıye kucuk kuzenıme yaptım herseyı. yerı geldı annesı yerı geldı ablası yerı geldı babası oldum ben onun. o söylüyordu bunu bana. hepsi bosunaymış. şimdi büyümüş ve beni kötüler olmuş.. kalbimi söküp atasım var

elbetteki hak etmemissindir ama,
senin ona verdigin degeri o sana vermiyormus demekki,
birde iyi yonden bak konuya bu sayede kimin ne oldugunu gormus oldun,
mesela dayinin esi o senin icin iyi bir dost olabilir,
bir tek o savunmus seni

anladim anladim

herkezın namusu kendıne sen senı bılıyormusun tamamdırrrrrr

biliyorum ama .. su an ıcımdekı hıs ne bılıyormusunuz. hani bir ewladın olur gözünün içine bakarsın düşecek diye düşürmeden büyütürsün.. sen yaşlanırsın o anda gelip sana bir tekme atar ve yere düşersin.. onu hissediyorum

Değeri Beş Para Etmezleri Yıllardır Yanımızda Gezdirdik Onlar Adam Olamadı, Şimdi Pişmanım ... İti Gezdirsen İt Bile Utancından Adam Olamayandan Daha Adam Olurdu ... yazzzzzzzz kocısımın yazısı oda bunu arkadası ıcın yazdı face

Bazıları Giymeyi Bilmezken Giymeyi Öğrettik, Bazıları Oturup Kalkmasını Bilmezken Oturup Kalkmayı Öğrettik ... Bazıları Türkçe Konuşmayı Öğrenmeden Yabancı Dile Sararken, Milliyetçiliği Öğrettik ... Fakat Bir Türlü Adamlığı Öğretemedik ... Çünkü Adamlık İnsanın Fıtratında Olmalı ... Sen Eşeğe Altın Semer Vursanda Eşek Yine Eşektir ... ! ( EmiRHaN ERYURT )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…