Yok mutsuz olsun demedim zaten de onlar bu kafayla mutsuz olur demek istedim..
keske benımde kalmasa kalbım acıyacagına nıye ben guwenmıyorum kımseye dıye dusunsem[/QU canım benim bedelini ağır ödedim ii niyetli olmamın çok yalnız kaldım fikir yalnızlığı vs yalnızlık beni ciddi ve resmi yaptı
tesekkur ederım tatlım ıyıkı warsın
Sana bosver kafana takma demek anlamsiz bence.namus konusunda herhangi biri bile boyle laflar etse insanin gözü döner.senin kanindan olan insanlarin boyle seyler soylemesi hele ugruna bircok fedakarlik yaptigin canin gibi sevdigin insanin da susup seni savunmamasi gercekten cok agir birsey.birileri senin yaninda onun hakkinda boyle laflar etseydi eminim kimse seni tutamazdi,hatta soylenilenler dogru bile olsa...maalesef insanoglu cig süt emmis.sana diyebilcegim tek sey;bu yasanilanlari tecrubeden saymaya calis...
keske benımde kalmasa kalbım acıyacagına nıye ben guwenmıyorum kımseye dıye dusunsem[/QU canım benim bedelini ağır ödedim ii niyetli olmamın çok yalnız kaldım fikir yalnızlığı vs yalnızlık beni ciddi ve resmi yaptı
benide yapsa keşke.. su an nısanlımın yanımda olmasını ısterdım we omzunda aglamak ısterdım........
rica ederim canim,sende iyiki varsin bosuna uykusuz kalma bence uyu dinlen,
bir soz varya X e bile deger vermiceksin diye daha demin bir konuda okudum bu sozu cok dogru yani,
kimse senden kiymetli degil :)
dayinla ananene kirildigini soylemeyi unutma,
kuzeninle birlikte onlarda hatali,
burda seni kiskirtmaya calisiyorum gibi olmasin,
ama gercekler bu...
annaneme diyecek lafım yok zaten kırıldııgmı soylesem nolur kı umrunda bıle olmaz. annanem kımseyı sewmez. kendı cocuklarınıda. torunlarınıda.. yuzumuzede soyler yanı sewmediğini..ama buyuk dıye sayıyoruz ıste.. lafta annane o
ya bence sen evin tek çocuğusun onlardan daha daha iyi yaşamın olduğu için sen güzel şeylerini paylaştıkça onların nefsi kudurur
canım ben bişiy söyleyeyim sevgi ve duygusallık evlilikte yerine göre doğrudur kimi zaman da gereksiz gibi başkalarından gözlemlediğim kadarıyla
anladim canim,
neyse iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN herkese
ve insanlardan maddi ve manevi ne kadar beklenti içine girdiysem o kadar battım anlıyacağın
Ayrica demissin ya benim kadar salak hisseden var mi diye sen salak falan degil insansin sadece. Birak insanlik sana yakismaya devam etsin.herkes hakettigi gibi yasar ne bi iyilik ne de kotuluk karsiliksiz kalmiyo.iyi geceler ...
ama hala aptalca şeylere takılıyorum bazen mesela kuzenim evlendi hamile şimdi neyse martta da teyzemin oğlunun nişanı var akrabalar bana evlilikle alakalı bi soru yönelteceklerinde nasıl bi cevap vericem diye bütün günümü buna harcadım manyak gibi
kımseden hiçbirşey beklememeliyim dimi?[/QUO bence evet annem ablam bile beklemediğim anda beni ters köşeye yatırıyolar çok güçlü olmalıyım Allahtan ev kızlığından kurtuldum yoksa lafı oturur yerdim bu arada ablamın yanında muhasebe işindeyim
bulabıldın mı cevabını
Ablamla konuştum ama gene de mantıklı bi cevap bulamadım bana yardım eder misin kendimi ve karşımdakileri küçültmeden evlenmek istemediğimi nasıl anlatmalıyım kısaca ve kendimden emin bi şekilde davranarak bizim akrabalar var ya ne insanı tutarlar ne de bırakırlar Allah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?