benim kadar salak hisseden varmı arkadaşlar kendini?

Sana bosver kafana takma demek anlamsiz bence.namus konusunda herhangi biri bile boyle laflar etse insanin gözü döner.senin kanindan olan insanlarin boyle seyler soylemesi hele ugruna bircok fedakarlik yaptigin canin gibi sevdigin insanin da susup seni savunmamasi gercekten cok agir birsey.birileri senin yaninda onun hakkinda boyle laflar etseydi eminim kimse seni tutamazdi,hatta soylenilenler dogru bile olsa...maalesef insanoglu cig süt emmis.sana diyebilcegim tek sey;bu yasanilanlari tecrubeden saymaya calis...

tesekkur ederım tatlım ıyıkı warsın

rica ederim canim,sende iyiki varsin bosuna uykusuz kalma bence uyu dinlen,
bir soz varya X e bile deger vermiceksin diye daha demin bir konuda okudum bu sozu cok dogru yani,
kimse senden kiymetli degil :)

dayinla ananene kirildigini soylemeyi unutma,
kuzeninle birlikte onlarda hatali,
burda seni kiskirtmaya calisiyorum gibi olmasin,
ama gercekler bu...

Son düzenleme:

tecrube degılde daha agır geldı bana artık. herseyı sıfırlıyorum hayatımda herkezide.......

annaneme diyecek lafım yok zaten kırıldııgmı soylesem nolur kı umrunda bıle olmaz. annanem kımseyı sewmez. kendı cocuklarınıda. torunlarınıda.. yuzumuzede soyler yanı sewmediğini..ama buyuk dıye sayıyoruz ıste.. lafta annane o

canım ben bişiy söyleyeyim sevgi ve duygusallık evlilikte yerine göre doğrudur kimi zaman da gereksiz gibi başkalarından gözlemlediğim kadarıyla

anladim canim,
neyse iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN herkese

ya bence sen evin tek çocuğusun onlardan daha daha iyi yaşamın olduğu için sen güzel şeylerini paylaştıkça onların nefsi kudurur

büyük kuzenımın tek cekemedıgı sey benım nısanlımın onun kocasından daha cok düzgün olası ve daha cok para kazanması

canım ben bişiy söyleyeyim sevgi ve duygusallık evlilikte yerine göre doğrudur kimi zaman da gereksiz gibi başkalarından gözlemlediğim kadarıyla

ve insanlardan maddi ve manevi ne kadar beklenti içine girdiysem o kadar battım anlıyacağın

Ayrica demissin ya benim kadar salak hisseden var mi diye sen salak falan degil insansin sadece. Birak insanlik sana yakismaya devam etsin.herkes hakettigi gibi yasar ne bi iyilik ne de kotuluk karsiliksiz kalmiyo.iyi geceler ...

Ayrica demissin ya benim kadar salak hisseden var mi diye sen salak falan degil insansin sadece. Birak insanlik sana yakismaya devam etsin.herkes hakettigi gibi yasar ne bi iyilik ne de kotuluk karsiliksiz kalmiyo.iyi geceler ...

inşallah kalmaz ii geceler canım cok sagol

ama hala aptalca şeylere takılıyorum bazen mesela kuzenim evlendi hamile şimdi neyse martta da teyzemin oğlunun nişanı var akrabalar bana evlilikle alakalı bi soru yönelteceklerinde nasıl bi cevap vericem diye bütün günümü buna harcadım manyak gibi

bulabıldın mı cevabını

bulabıldın mı cevabını

Ablamla konuştum ama gene de mantıklı bi cevap bulamadım bana yardım eder misin kendimi ve karşımdakileri küçültmeden evlenmek istemediğimi nasıl anlatmalıyım kısaca ve kendimden emin bi şekilde davranarak bizim akrabalar var ya ne insanı tutarlar ne de bırakırlar Allah ıslah etsin

tabi yardım ederim yaşın kaç onu söle önce ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…