Benim kafam çok karıştı ? napmaya çalıştı bu adam

Galiba aklinda bi kac kisi vardi.
" napsamki acep, hangisini secsem, hangisi en az ugrastirirki?" Diye dusunurken.
Senin sayende bi sayi daha azaldi bu zorlu secimde.
Sana minnettar...
Artik dualarina senide ekliycek( saka saka)

Çok mantıklı bir yorum :) ama işte msj attı aşık oldum sana 5-6 msj çok ısrar etti sonra bende ağırdan alıyım dedim adam da hiç üstelemedi ben dedim üzülürsün falan o da sölemek dürüstlük dedi biz yaklaşık 2 ay görüştük ama çok sevindi rahatladı resmen yaa :KK43:
:KK70:Gercekten baya agirdan almissin canim. O da o agirligi kaldiramamis, hafifine yatay gecis yapmis.

Baya uğraştı ama msj attı ben whatsapptan iki gün görülmedi yaptım bilerek bir türlü cevap veremedim en son yazmaya devam etti bende konuştum sanırım egolar devreye girdi :)
Ya gercekten bu numaralara inaniyo musunuz? Gorulmedi yapmis falan. Cocuk gibi. Kac yasindasiniz ya? Gercekten komik bu tripler!

Bak şimdi senaryo yaziyorum;
Bir tanıdığın senin yalnız olmama üzüldü ve bu adama senden bahsedip ondan ricada bulundu. Bu adamda senden hoşlanmadığı halde hem vakit geçirmek için hemde ozamana kadar net yanıt alamadığı için yazmaya devam etti. Bir taraftanda vicdan yaptığı için sen reddedince de rahatladı.
Olamazmi olabilir :p

Back
X