- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
Cnm sadece görsmek istemis ask yok yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iddaya falanmı grdiler acepO kadar çok sevindi ki anlamadım çok şaşırdım :)
Çok mantıklı bir yorum :) ama işte msj attı aşık oldum sana 5-6 msj çok ısrar etti sonra bende ağırdan alıyım dedim adam da hiç üstelemedi ben dedim üzülürsün falan o da sölemek dürüstlük dedi biz yaklaşık 2 ay görüştük ama çok sevindi rahatladı resmen yaa![]()
Ya gercekten bu numaralara inaniyo musunuz? Gorulmedi yapmis falan. Cocuk gibi. Kac yasindasiniz ya? Gercekten komik bu tripler!Baya uğraştı ama msj attı ben whatsapptan iki gün görülmedi yaptım bilerek bir türlü cevap veremedim en son yazmaya devam etti bende konuştum sanırım egolar devreye girdi :)
İçmiş içmiş aramış bence. Alkol kana karisinca da sevinmis mutlu olmuş garip.
Senin peşinden koşmaması gerektiğini, tavırlarından nasıl deyim neyin kafasında olduğunu ona gösterdiğin için teşekkür etmiş. Hepsi bu :)
Gercekten baya agirdan almissin canim. O da o agirligi kaldiramamis, hafifine yatay gecis yapmis.
Siz kendinizin ne yapmaya çalıştığını anladıysanız büyük başarı bence. Ben hiiiiç bir şey anlamadım da![]()
Bu iyiliğim için dualarında beni de eklersin artık de:)
Gördüğün mesajı Nasıl görülmedi yaptın ki ?
Biliyorum onu. Bikaç mesaj birden gelirse ilk mesajları okuyamazsın ama ..İlk msj geldiğin telefon ekranında görülüyor ve hiç whatsappa girmeden okuyorum siliyorum. ilk yazdığı ben sana aşık oldum dedi kişiden gelen msjın içine girmeden mavi tık olmuyor .
Biliyorum onu. Bikaç mesaj birden gelirse ilk mesajları okuyamazsın ama ..
Tesekkğr