BENİM KARARSIZLIKLARIM, KAYGILARIM,, KORKULARIM

darkblueb

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
25
9
6
37
eski konularımdan bilirsiniz. nişanlandım ailesi ve ters gidn şeylerden dolayı nişanı atmıştım. nişanlım benden vazgeçmedi barıştık. ama aileme barıştıgımdan bahsetmedim aramızdaki sorunları çözüp yoluna koyana kadar. ama ben hayatım boyunca aldıgım kararları uygularken korkan hep en kötüsünü düşünen bir yapıya sahibim. geçmişimde de kötü hadiseler yaşadım bunların birikimide var. neyse şimdi nişanlımla bazı şeyleri yoluna koyduk. argo tabirle kelepir denecek bi ev sahibiydi. apartmanda roman aileler yaşıyordu. o evi sattı parasıyla borçlarını kapattı ve kalan kısmıyla düğün için takıya yatırım yaptı. kiralık bi daire tuttu ve düğün için kalan eksikler için kredi kullanıp ailemle barışmaya gelmek istiyor. aslında bende istiyorum ama bi kez attım ya nişanı şimdi evlenip kötü olmaktan özelliklede geçim sıkıntısından korkuyorum. bende çalışan biriyim ikimizin aylık geliri 4000 - 4500 tl arasında olucak evlendikten sonra. yaşadığım şehirde orta halli ev kiraları 700-800 arasında ev bulmak zor nişanlım şuan ki evi bile zor buldu.

bunları neden yazıyorum dertleşmek ve fikrimi açmanız için. okuduğunuz için tşkler...

zaten ailesi benle nişanlanmadan önce kendi aralarındaki sorunlardı. ilerde evliliğimzi etkileyecek bir durum kalmadı. tabi şimdi anlaşıyorum ama ya ilerde sorunlar çıkarsa çok şey okuyorum. neden hep en kötüsünü düşünüyorum .. bundan bir türlü kurtulamıyorum acaba yardım mı almam lazım. hep kaygılarım var. meslek sahıbıyız ama özel sektör çalışıyoruz. hep kafamda her işin en kötü senaryosu dönüyor.. bilemiyorm kızlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…