- 1 Mart 2020
- 67
- 110
- 8
- 40
- Konu Sahibi mavileyla1100
-
Bende de aynı dert varTek evlatları siz değilsiniz,bunu unutmayın.Sizin de bir hayatınız olmalı.Abiniz çok ayıp etmiş.Ben de benzer bi durumu yaşıyorum.Annem-babam için her şeyi yaparım ,ama kardeşler de sorumluluğunu bilecek.Tek çocuk değilim ,kardeşim var ama var işteKaç yaşında anne babanız?
Hayır efendim diceksin sizin üstünüze düşen vazifenizi de ben yapıyorum yapmak zorunda olmadığım halde diceksin uzağa kaçtın çocuk doğurdun diye sorumluluğu sadece benim gibi göremezsin ve gösteremezsin diceksin hatta şöyle de de bi telâşlansın ben evlenmeyi düşünüyorum evlendikten sonra tek erkek evlat olarak annemi babamı yanina alır bakarsın artık bunca sene ben baktim senin sorumluluğunu aldım daha da bisey yapamamKızlar ben 35 yaşındayım, evli değilim, ailemle yaşıyorum. Annem babam herşeylerini bana bağlamış durumda. “Sen bize bakacaksın, bize sen sahip çıkacaksın.” Hastalandığımda “ sana birşey olursa biz ne yaparız” gibi sözler söylüyorlar. Annemle babam iyi insanlar seviyorum ama kendime ait bir hayatım olsun istiyorum. Annem sürekli beni yanına istiyor. Ben bazen kızıyorum öyle sesi çıkmıyor. Çok şükür şu an öyle bakıma ihtiyaçları yok yani arkadaşlarımla tatile gitmek istiyorum, haftasonları gezmek istiyorum. Allah korusun birşeye ihtiyaçları olsa ben onları hiç bırakmam zaten. Ama ben de kendime göre bür hayatım olsun istiyorum. 4 kardeşiz. En büyük abim İstanbulda yaşıyor. Kızkardeşlerim de Almanya’da. Ben bir tek yanlarındayım. Hepsi evli çocukları var. Düzenlerini kurmuşlar. Abim bir kere” biz nasıl gelelim sen tabi onlara sahip çıkıcaksın, çoluk çocuk yok. Biz nasıl bırakalım” gibi laflar etti. Çok üzüldüm. Bana bir akıl verim lütfen.
70 ler ikisi de. Başka yerdeler isteseler de gelemezler. Gelseler de kalamazlar.Tek evlatları siz değilsiniz,bunu unutmayın.Sizin de bir hayatınız olmalı.Abiniz çok ayıp etmiş.Ben de benzer bi durumu yaşıyorum.Annem-babam için her şeyi yaparım ,ama kardeşler de sorumluluğunu bilecek.Tek çocuk değilim ,kardeşim var ama var işteKaç yaşında anne babanız?
Hayır efendim diceksin sizin üstünüze düşen vazifenizi de ben yapıyorum yapmak zorunda olmadığım halde diceksin uzağa kaçtın çocuk doğurdun diye sorumluluğu sadece benim gibi göremezsin ve gösteremezsin diceksin hatta şöyle de de bi telâşlansın ben evlenmeyi düşünüyorum evlendikten sonra tek erkek evlat olarak annemi babamı yanina alır bakarsın artık bunca sene ben baktim senin sorumluluğunu aldım daha da bisey yapamam
Çok haklısın sanki onlar evlat degil tatilden tatile görmeye gelirler o kadarBu uzaktaki evlatlar zaten hep paçayı yırttım modunda
.70 ler ikisi de. Başka yerdeler isteseler de gelemezler. Gelseler de kalamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?