Benim ki de iç dökmek olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Çok yoruldum kızlar. Kendimi çok bitmiş hissediyorum. Ayrıca kendimi de onu da tanıyamıyorum biz hangi ara böyle olduk diyorum hep. Geçmişe dönüp bakıyorum hep kırgınlık hep korkunç kavgalar. Onun sorunları vardı geçen sene ama hiç biri benim suçum değildi. Sanki her şeyin tek olup biteni benmişim gibi davrandı. Asla pes etmedim ama. Bırakamam dedim sıkı sıkı tutundun aşkıma. Öyle gün geldi ki istemiyorum seni dedi. sevmiyorum dedi. Pes etmedim sen bu değilsin bu günler geçecek yine benim saçlarımı okşayan o adam olacaksın dedim. Zaman geldi geçti hep yanında oldum stresli günler geçti ama ben de kaldı kırgınlığı. Her gün aklına geliyor yaşananlar hep bi ağlamaklıyım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Aramız iyi oldu düzeldik hatra bana yalvardı beni affet yüzüne bakınca içim sızlıyor dedi. Affettim dedim ama hiç yapamadım. Beni srvmediğini düşünüyorum. Bazen kendime soruyorum acaba aklına geliyor muyum diye. bazen kavga ediyoruz yine bende güç kalmamış öyle tepkiler veriyorum ki tanıyamıyorum kendimi. Düzeliyoruz bana iyi davransa bile merak ediyorum hep beni srviyor mu diye. Kırgınlıklar bu hale getirdi beni.

Uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim kızlar. Hepinize mutlu yıllar.

hani boyle ince bir çizgi olur ya icinde insanin kirildim mi bir daha ne yapsan eskisi gibi olmuyor kolay kolay o suphe sseni yer bitirir yol yakinken dön derim iyi guzel mutlu seneler

hani boyle ince bir çizgi olur ya icinde insanin kirildim mi bir daha ne yapsan eskisi gibi olmuyor kolay kolay o suphe sseni yer bitirir yol yakinken dön derim iyi guzel mutlu seneler
Değişti aslında iyi biri artık ama ben kırgınım hiç geçmiyor

tamam iste ondan bahsediyorum o içinde halledemedigin kirginlik var ya cihani alemin iyisi olsa aşkından ölse gecmiyorsa gecmez yani tek diyebilecegim su olmuyorsa iyi oldu diye zorlama yine uzulen sen olursun

Kirginliklar degil .. sizi iliskideki fedakarliginiz ve bu adamin umursamazligi yuzunden sizin yipranmaniz bu hale getirdi.

Cok normal sizi yipratincaya kadar ugrasmis baya emek vermis iliskiye. Cok degerli hissetmis olmalisiniz. Umursamaz insanlara verilen emeklere uzuluyorum sadece daha cok bunu gormemekte israr edenlere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…