Benim ki sevgi mi aşk mı? 3-4 sene beklenir mi sevgili?

sorunumyok

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
3
0
6
İstanbul
Birini 3-4 sene beklemek ne kadar mantıklı? 6-7ay önce tanıştık, sadece bir kere görüştük ondanda ne o birşey anladı ne de ben.. nötr bir görüşmeydi ama şimdilerde ona karşı kalbim hep fokur fokur kaynıyor sanki. Çok tutku hissediyorum ona karşı, telefonda konuşurken ne dediğini değil sadece sesini dinliyorum bazen. Ama sevgili değiliz bir kere daha görüşmemiz gerek diyorum, ya görünce etkilenmezsem diye. Böyle düşünüyorsam şu an seviyor nasıl olabilirim ama? Sevmiyosam neden kıskanıyorum? Neden hep güzel şeyler diyesim geliyor bir sözünden etkileniyorum? Kendisi şu an okuyor daha evlenmemiz için 3-4 senesi var ben ise 20 yaşındayım. nerde oturacak, nerde çalışacak belli değil. Ama onu da bırakamıyorum Sizce ne yapmalıyım? Siz olsanız bekler miydiniz?

Ne güzel işte, aşk kokusunu solumuşsun ciğerlerine.. Daha ne =)

Seviyorsan beklersin..
Hangimizin sonu belliydi severken ? =)

Beklemem.
Ayrıca 6 ayda bir defa gördüğüm adam için de kalbim fokur fokur kaynamaz.
20 yaşındasın,küçük değilsin,garip bir ilişki yaşadığını farkında değil misin?

Beklemem.
Ayrıca 6 ayda bir defa gördüğüm adam için de kalbim fokur fokur kaynamaz.
20 yaşındasın,küçük değilsin,garip bir ilişki yaşadığını farkında değil misin?

Farkındayım aslında.Ama garip bir şekilde böyle hissediyorum, kendimimi kandırıyorum bilemedim ki, anlayamıyorum ama çok etkileniyorum

Farkındayım aslında.Ama garip bir şekilde böyle hissediyorum, kendimimi kandırıyorum bilemedim ki, anlayamıyorum ama çok etkileniyorum

Boşluktan hep boşluktan bunlar...
Sesinden etkileniyorsundur sadece.
İnsan kokusunu duymadığı,dokunmadığı insana aşık olamaz bana göre.
Tavsiyem yaz tatilinde işe gir,hem bedenin yorulur hem hem zihnin.
Böylece daha doğru düzgün ilişkiler yaşaman gerektiğini anlarsın.

Değecek birini bulmak zor ama sizinki biraz boşluktan olmuş gibi geldi.
1 defa gördüğüm tanımadığım bir adamı 4 sene beklemek o da en iyi ihtimalle...

sevgilisi degilsin ve 3-4 sene sonra evleniriz diye hayal mi kuruyorsun anlamadim
kücüksün heralde
bu yaslarda normaldir

Belki şu an beklemek bi bakıma güzel geliyordur, uzak olduğu için yani görüşemediğiniz için onu gözünde büyütüyorsun tanımadan. Hadi bekledin diyelim, bu süre zarfında çok tanıyamadığın biriyle nasıl evleneceksin?
Buna benzer bişi yaşadım ve şu an düşününce gerçekten mantıksız geliyor.

Kafanda birini yaratmışsın ve ona aşıksın gerçekte böyle olmayabilir hatta olmaz da,yani hissettiklerin gerçek değil..3-4 yıl da süreceğini sanmıyorum.

Daha sevgili bile değilsiniz..
Belli ki boşluktasın etkilendiğini sanıyorsun..
1 kere gördüğün bi insandan nasıl etkilenebilirsin ki??
Gerçi kendin bile emin değilsin bi kere daha görsem yine aynı duyguları hisseder miyim diye kendine de soruyosun..
Hem ne bu acele daha 20 yaşındasın niye bu evliliği düşünmeler??
O yaşta birinin güzel bir bölüm okuyup, iyi bir meslek sahibi olmayı düşünmesi gerekir bana göre..
Emin ol 3-4 sene sonra çok ama çok farklı şeyler düşüneceksin..

Yazdıkların pek mantıklı gelmedi bana...
Soruna gelince sevgili beklenir... Gerekirse aylarca, gerekirse yıllarca ama beklenir...
Siz sevgili bile değilsiniz ki...
Önce aranızdakı ilişkinin adını koyun, sevgili misiniz, değil misiniz...
Ondan sonra hayaller kurmaya, onu bekleyip ya da bekleyemeyeceğine karar ver...
Belki gerçekten aşık olmuşsundur, ona bişey diyemem ama böyle olmaz...
Senin için söylüyorum, hayallerin yıkılmasın diye söylüyorum...

Allah yardımcın olsun, pişman olmayasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…