Benim Kilo Verme Serüvenim :)

Boyum 174 canım allahtan boy konusunda şanslıyım Senin boyun kaç canım? Bu dediklerinin hepsine katılıyorum insanın aldığı kilolarla özgüveni ters orantılı son zamanlarda bunu iyice öğrendim. İnceldikçe daha mutlu olacağıma ve zavallı gözlerimin rahata huzura ereceğine bende eminim Tamam bende yarın itibariyle başlıyorum zaten sabah sporum da var bundan sonra aksatmıcam

Waww süpermiş bak boyunda uzun desene manken gibi olucaksın yazın tatlım :) ben 1.62 senden oldukça kısayım birde beni düşün yani
spora benimde ağırlık vermem lazım ama ben evliyim ve çalışıyorum çok fazla zaman ayıramıyorum çünkü vaktim kalmıyo :) ama ne yapıp edip
zaman yaratıcam bunun içinde emin olabilirsin

Şuan tam 12den vurdun aklımı çeldin İnşallah veririz ikimizde. Sende nefes teknikleriyle egzersiz yapabilirsin aslında. Geçenlerde rastlamıştım o şekilde de rahatça kilo verilebiliyormuş başka türlü çok zor olur evli ve çalışan bayan olmak cidden zor annemden biliyorum bende :) annecim hangi işe yetişeceğini şaşırıyor bazen.
aa yada leslie fln yapabilirsin bak onlarda çok iyi ben eringeçliğimden yapmıyorum

selam canim belliki cok istekli azimlisin bu isin en önemli olan seyi. Ahh birde ben öyle olabilsemm..
mesela senin kahvaltina baktigimda cok az geliyor bana .. ben kahvaltida cok tikinirim

ama basarirsin sennn..
basarilarr , kolay gelsin

merhaba arkadaşlar bgün geç kaldım yazmak için ancak bitirdim işlerimi birazdan da alışverişe çıkıcam şimdi geçelim menülere :)

Sabah kahvaltım;

2 adet etimek
labne light peynir,
1 haşlanmış yumurta
2-3 domates dilimi ve çayy

Öğlen menüm ;

sebzeli mercimk çorbasıı,
ızgara tavuk (5-6 çatal)
1 bardak ayran

ara öğünümde 2 ceviz 3-4 fındık 2 det kuru incir yedim
alışverişten gelince nescafemi içicem işte böyle şimdilik ne yapayım yaza kadar fit olmalıyım şu leslie yürüyüş egzersizini yapabilirim videosu olan varsa
bana gönderirse çok sevinirim.

Bu arada yılbaşına kadar çok beğenerek aldığım ama hiç giyemediğim 42 beden elbisemi gieyeceğimmm artık göbüşüm ve yanlarım fırlamıyo eskisi kadar

Benim gibi biri bunları yaparsa siz de yaparsınız emin olun bende arada 1 kare çikolata yada tadına baktığım tatlı türleri oluyo ama hafta bir filan o kadar da olur
yeterki isteyin hergün bir msj da olsa atalım buraya neler kaçırıyoruz nerelerde hatalar yapıyoruz birbirize söyleyelim olur mu ? şimdi dışarı çıkmadan bi kaç mekik çekeyim
yine görüşürüz kızlarr

Son düzenleme:
Merhabaaa :)

Sabah kahvaltım;

meyeveli yoğurt
2 ceviz

öğle yemeğim;

etli sebze yemeği
çorba
yeşillik

1.5 litre su içtim

ara öğünüm
1 fincan sade kahve
2-3 kepekli büskivi

akşama görüşürüzz muckss

Merhaba,

Aslında daha sık buraya gelip yazmak istiyorum ama malum hem evli hem çalışıyor olmamdan dolayı nete ço sık bakamıyorum
neysee diyet süper gidiyo merak eden takip eden arkadaşlar için söylüyorum ve hafta sonu artık bir fotoğraf çekip koyacağım buraya :)
öğünlerim belli artık hemen hemen aynı şeyler şuan sade kahvemi içiyorum yeme öncesi tok ta tutar tekrar söylüyorum bana
katılmak isteyen arkadaşlar olursa seve seve kabuldür :)

canım seni tebrik ediyorum..yazdıklarını okudukça bende yapabilirim dedim kendi kendime..nisanda düğünüm var ve ben en az 10 kilo vermeyilim.sence olur mu dersin

canım seni tebrik ediyorum..yazdıklarını okudukça bende yapabilirim dedim kendi kendime..nisanda düğünüm var ve ben en az 10 kilo vermeyilim.sence olur mu dersin

Canım hiç beklemeden başla,yapabilirmiyim,olurmu deme yapıcam,incelicem,zayıflayacağım de kafanda bitir önce
sonra zaten Allah yardım ediyo :) alyansım parmağımdan düşüyo ve bir beden inceldim herkes çok farketti diyo çok
mutlu oluyorum bu mutluluğa değer bence sen ne dersin ?

Off öyle yoğun ki işler topiğime bakamaz oldum ama hala devam tabiki diyete sizler neler yaptınız varmı
diyete başlayan yada bozan

benimde dün diyetisyen günümdü 2 haftada 2 kilo hedeflemiştik 4 kilo vermişim çok ii olduğunu söyledi 1 hafta sonra programı değiştirecez bu hafta yine devam yaramass tartılıyomusun sonuç ne sende sen diyetisyene gideli 1 haftayı geçti sanırım yanlış hatırlamıyosam

çok iyi cnm harikasın benim randevum 7 ocakta şuana kdar 1 kilo daha verdim hedefimiz 2 kilo idi 7 ocağa kadar 78 kilo olmam lazım bakalım
neler olacak çok heyecanlıyım elimden geldiğinde dikkat etmeye kaçırmamaya çalışıyorum havalar ısınsa biraz spora da başlayacağım bu hava da hiç
bişey yapılmıyo üşeniyorum resmen

Evetttt bir yıl daha acısıyla,tatlısıyla bitiyor bugün,yeni yılda yepyeni bir görünüm,yeni hayaller ve mutluluklar bizlerle olsun kızlar
sizleri çok seviyorummm

Sevgili günlük artık sana hergün yazamıyorum ama rejime devam,adet düzensizliğim olduğuu için ve günüm gelmesine rağmen şuan olamadığım için
şiş hissediyorum kendimi tartıda bir fark yok ama 7 ocaktaki randevuma kadar o 2 kiloyu vereceğim yılmak yok :)

Offf çok sıkılıyorum regl günüm yaklaştı ama ben düzensiz olduğum için sıkıntı yaşıyorum psikoljim bozuluyo bu dönemde hiç bişey
yiyesim,içesim yok kiloda veremedim zaten puffffffffffff

canım merhabaalr bende sana eşlik etmek istiyorum
kiloma bakmadım ama daha önce diyetisyenın bana evrdığı listayi
bugün uygulamaya başladım :)
sabah
2 parça peynir
yarım domates
yarım dilim çavdarlı ekmek
ara
portakal
öğlen
yağsız pişirdğim taze fasülye yemeği
bır dılim çavdarlı ekmek
ara
sütlü türk kahvesi

Merhaba canım,

tabiki eşlik edebilirsin hatta çok sevinirim çok yanlız kaldım burada kimse cevap vermiyo yorum yapmıyo
en kısa zamanda tartıl takip edelim buradan listem çoğalsa çizelge filan hazırlayacağım zaten yarından itibaren yine düzenli bir şekilde
menülerimi yazmaya başlayacağım hoşgeldin günlüğümeee

Son düzenleme:

hoşbulduk canım bu defa o kilolar gıdecek :)

kızlar mrb uzun zamndır yazmıyorum 13 aralıkta 76 kilo ile başladığım yolculukta sporlada desteklediğim diyetimde sonunda 69.4 gördüm ama bu beni biraz şımarttı sanırım tuttum akşam çiğ köfte yedim geç saatlerde ve sabahtan beri kendimi cezalandırdım 1 saat koşu bandında telef oldum sabah yemek yemedim ve şimdi 4yk etli kuru fasulte ve 1 dilim kepek ekmeği yedim umarım kilo verişlerim durmaz...

Merhaba Kızlarrr,

Geçtiğimiz 2 haftayı hiç yaşanmamış saymak istiyorum o kadar istikrarlı giderken yılbaşı filan derken,bu hafta sonuda arkadaşlarım geldi
yememem gerekenleri yedim,yemem gerekenleri hiç yemedim çok kızıyorum kendime bugün diyetisyen randevum var bakalım ne olacak
kilo vermyei bi kenara koydum inşallah çıkmamışımdır çok üzgünüm gerçekten bugün bana vereceği yeni liste ile asıl yeni yıla ozaman giricem
ve kilo vermeye kaldığım yerden devam edicem beni yanlız bırakmayın ne olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…