- 22 Mayıs 2012
- 11.000
- 30.548
- 798
Hımm boyun kaç cnm bende başladığımda senin kilona yakındım 86 kiloydum şimdi ise 7o li kilolara inmeye çalışıyorum zaten tam 10 kilo vereyim fotoğrafta paylaşıcam
daha bi motive olucam iyice sarılıcam,giyeceğin güzel kıyafetleri düşün,kuğu gibi süzüldüğünü.narinleştiğini ne bileyim bi amacın olmalı inan her alanda mahvediyo insanın hayatını bu kilolar bir kere kendine daha bi güveniyosun daha bi salınıyosun etrafta insanların sana bakışından korkmuyosun,kilolu olmak ayıp mı değil,herkes ince olur mu
hayır olmaz ama sen bunu kendine verdiğin özen ile kıyasla dışardan kim neder nasıl bakar diye değil ilk önceliğin senin kendini beğenmen olsun ben inceldikçe kendimi
daha bi beğenyorum yüz hatlarım daha bir belirginleşiyo gözlerim o tombul yanaklarımdan kurtulup daha bi ön plana çıkıyo meselahahahahahah
işin kısası inceyken ve daha az yerken çok çok çok rahatım ve mutluyum ben, sende bana takıl rahatla ve incel
Waww süpermiş bak boyunda uzun desene manken gibi olucaksın yazın tatlım :) ben 1.62 senden oldukça kısayım birde beni düşün yani
spora benimde ağırlık vermem lazım ama ben evliyim ve çalışıyorum çok fazla zaman ayıramıyorum çünkü vaktim kalmıyo :) ama ne yapıp edip
zaman yaratıcam bunun içinde emin olabilirsin
canım seni tebrik ediyorum..yazdıklarını okudukça bende yapabilirim dedim kendi kendime..nisanda düğünüm var ve ben en az 10 kilo vermeyilim.sence olur mu dersin
benimde dün diyetisyen günümdü 2 haftada 2 kilo hedeflemiştik 4 kilo vermişim çok ii olduğunu söyledi 1 hafta sonra programı değiştirecez bu hafta yine devam yaramass tartılıyomusun sonuç ne sende sen diyetisyene gideli 1 haftayı geçti sanırım yanlış hatırlamıyosam
canım merhabaalr bende sana eşlik etmek istiyorum
kiloma bakmadım ama daha önce diyetisyenın bana evrdığı listayi
bugün uygulamaya başladım :)
sabah
2 parça peynir
yarım domates
yarım dilim çavdarlı ekmek
ara
portakal
öğlen
yağsız pişirdğim taze fasülye yemeği
bır dılim çavdarlı ekmek
ara
sütlü türk kahvesi
Merhaba canım,
tabiki eşlik edebilirsin hatta çok sevinirim çok yanlız kaldım burada kimse cevap vermiyo yorum yapmıyo
en kısa zamanda tartıl takip edelim buradan listem çoğalsa çizelge filan hazırlayacağım zatenyarından itibaren yine düzenli bir şekilde
menülerimi yazmaya başlayacağım hoşgeldin günlüğümeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?