Benim Kilo Verme Serüvenim :)

ben sabah bır gevrek yedım.oğlen de 2 kepek ekmeği peynır domates
spor olarak ne yapıyorsun evlısın sanırım naısl vakıt buluyorsun

canım diyetisyenin yeni verdiği listede ekmek hiç yokmu yazmamışsında merak ettim bende 1 dilim olsada var

ne güzel azimdir bu tebrik ederim sizi keşke bende sizin gibi olabilsem şuan 65 kiloyum keşke 60 olabilsem 5 kilo versem yeter ama bu gidişle 75e doğru gidicem:) herzmn bu son diyorum evdeki abur cuburlar bitsin bidaha almıcam diyorum ama olmuyo tutamıyorm bogazımı nişanlım askerde o gelene kdr kilolarımın gitmesi gerek :)

ben 75 kiloyum maşallahım var yani 170 boyum var. az önce 4 km yürüdüm. evde de yürüyeceğim akşama. hedefim 60kg olmak.

ben sabah bır gevrek yedım.oğlen de 2 kepek ekmeği peynır domates
spor olarak ne yapıyorsun evlısın sanırım naısl vakıt buluyorsun

Evet cnm evliyim,tek sıkıntım spora zaman ayıramamak şu havalar biraz düzelse yürüşlere başlicam çok sık yapamasamda hafta da 2-3 kez mekik çekmeye çalışıyorum işte
bakalım egzersizi de katsam araya daha iyi sonuçlar alacağıma eminim

canım diyetisyenin yeni verdiği listede ekmek hiç yokmu yazmamışsında merak ettim bende 1 dilim olsada var

canım şöyle var ilk 4 gün protein diyeti yapıyorum ya 2 gün normal her zaman yazdığı listeye uyucam 1 dilim veriyo normalde yazmayı unuttum heralde
ben zaten normalde de ekmek tüketmezdim anca hafta sonları eşimle kahvaltı yapıcam da öyle yiyodum yani ekmek hayatımda çok olmadığından eklemeyi atladım
heralde :)

çok teşekkür ederim,bir yerden sonra tak diyor ama o hırsla başladım ama bu sefer yarı yolda bırakıp verdiğim kiloları tekrar almak istemedim çünkü çok sıkıldım,
kendimden tiskindim akşamları o kadar abur cubur yiyodum ki gece zor uyuyodum mide bulantıları,yanmaları kusmalar dedim nereye götüreceksin bu kadar kiloyu :)
giydiğim hiç bişey yakışmaz toparlak bişey olup çıkmıştım işin içinden yaz yaklaşınca hadi kilo verelim desem hemen de gitmiyo kışın başlamak gerekir dedim ve
güzel sonuçlar aldım çevrem de de herkes iltifatlar etmeye başladıkça ben tabi iyice gaza geldim işte böyle uzun uzun yazdım ama kusura bakma
benim vermem gereken 28.7 kilo varken şuan 21 kilo kaldı sen 5 kilo için bence kendini sıkıntıya sokmadan akşamları 8 den sonra birşey yemeyerek rahatça verirsin diye düşünüyorum

inşallah hep birlikte. ben haftanın 2 günü aerobik diğer günler 2 kez 45 dk tempolu yürüyorum. gündüzleri 45 dk akşamları 9 km yürümek aslında hedefim ama azıcık kondüsyonum artsın diye bekliyorum

süper süper hadi bakalım bende bi disipline sokabilsem şu egzersiz olayını ahh ahh

geçen hafta kilo vermediğimi düşünüp diyetisyene de böyle söyledim,çok kızdı mail atmıştım cevap vermiş kilo vermiyorum-veremiyorum cümlesini kurmak yasak diyo:)

o yüzden kilo veriyorum,kilo veriyorum,kilo veriyorum haydi beynim komutu aldın yap görevini kilo veriyorum kilo veriyorum zayıflıyorum,inceliyorum oh oh

Son düzenleme:
canım merhaba yazdıklarını okudum seni çok tebrik ederim bu azimle başaracağına inanıyorum benim bir oğlum var doğumdan sonra 71 kiloydum şu an 58 kiloyum boyum 1,65 3 kilo daha versem süper olacak gerçekten motivasyon çok önemli

su içsem yarıyo diyenlerdenim akşam 8den sonra sadece su bile içsem eminim yarar :) yürüyüşe başlasam mekik fln çeksem veririm bu üşengeçliklede zor.yaza düğünüm var ozamana kadar kesin vermem gerek:)

canım çok teşekkür ediyorum bende seni canı yürekten tebrik ediyorum :)

Merhaba,

akşam yemeğim ton balıklı salata idi çokta güzeldi :) ve çayın yanında 1-2 büskivi yedim 3-4 adette badem bugün protein de son günüm
dün akşam kepekli makarnamı da aldım hafta sonu 2 gün biraz da dolgun bir menüm var şimdi çıkmam lazım görüşürüz kızlar

tebrikler canım gerçekten kilo vermek beyinde bitiyor bende kilo vermek isteyipte birtürlü diyete başlayamayanlardanım darısı bana inşallah.

insanın diyetisyenini sevmesi ne güzel.

ben özele gidemem. devlet de ilgilenmiyorlar zaten. listeyi verip yolluyorlar. benim motivasyona ihtiyacım var, söyledikleri şeyleri biliyorum. önemli olan o listeyi uyguamaya koyabilmek. 11 eylül de başladım ben de. ve bir ay gerçektan dikkat ederek 4 kg dan fazla verdim. şu aralar ne bulsam yiyorum ve 1 kg geri aldım nerdeyse.

spor yemekten önce mi yenir sonra mı. arada ne kadar zaman olması lazım. bu gibi soruların cevapları lazım bana. biliyorsan verebilir misin. seni takip ediceem bundan sonra. henüz 3. sayfayı okuyorum ama biraz motive oldum sanki

Merhabalar hoşgeldin öncelikle sayfama

vücudumuzun en çok yağ yaktığı saatler sabah saatleridir işe gitmeden yada evde isen kahvaltıdan önce 20 kadar mekik zaten seni canlandırcaktır ben havalar şu sıra
çok soğuk olduğu için ve yataktan zor kalktığım için yapamıyorum ama biraz ısınsın sabahları dans ederek uyanmak istiyorum :) daha sonra yemeklerden 2 saat önce yada
sonra yapılan egzersizlerde işe yarıyor deneyebilirsin ne zaman vaktin varsa o zaman yap ayrıyetten çünkü erteledikçe soğuyor,yapmak istemiyor insan bu gibi sebeplerden dolayı hatta en çok enerjimizi artırmak için spor yapmak hareket etmek şart diye düşünüyorum kahvaltıdan bir kaç saat sonra yürüyüşlere çıkabilirsin mesala hafta da 3 kez
45 er dakka ile başlayabilirsin beni takip etmeye devam edersen zaten ilerleyen günlerde göreceksin burayı okuyan herkesi kilo vermeye konsantre olamayan herkesi
bu işin içine sokucam :) bekle beni bodrummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…