geldiğinde mutlaka paylaş merak ediyorum kiloları ve yeni listeyi banada verdi bir liste ama sanki eski listemden daha çok yickmişim gibi geldi eski listeme alışmıştım buna ayak uyduramadım eskilistemde yoğurt 1 çay bardağıydı bunda ise kase kase yoğurt var garip geldi
slm millet bugün öle sevinçliyimki anlatamam ben üniformalı çalışan bi memurum bugün iş yerine izinli olduğum için sivil uğradım beni görenler şaşkın şaşkın yüzüme baktılar nasıl zayıfladın böle sen diyen yanıma geldi çok fazla sivilde eşofman harici bişey giymediğim için bugün keten pantolonumu giydim ve nerdeyse 2 bedeb boldu bana sabah aç karnına 68 gördüm 77.7 ile 13 aralıkta başladığım rejimde 1 ay olmadan 9 kilo maşşallah deyin kızlar
slm millet bugün öle sevinçliyimki anlatamam ben üniformalı çalışan bi memurum bugün iş yerine izinli olduğum için sivil uğradım beni görenler şaşkın şaşkın yüzüme baktılar nasıl zayıfladın böle sen diyen yanıma geldi çok fazla sivilde eşofman harici bişey giymediğim için bugün keten pantolonumu giydim ve nerdeyse 2 bedeb boldu bana sabah aç karnına 68 gördüm 77.7 ile 13 aralıkta başladığım rejimde 1 ay olmadan 9 kilo maşşallah deyin kızlar
slm kızlar bende katılmak ısterım sıze
2 sene once 78 kıloydum .sonra bır dönem 70e ındım. gecen sene düğünüm olacak dıye yuruyuşe başladım boğazımı ttuttum ve 63 kılo ıle evlendım
şimdimi 4,5 aylık evlıyım 71 oldum gene
yuruyuş desenız karda kışta nasıl olacak... akşamları abur cubur tuketıyoruz ...eşimde kılo aldı bende . hadı onun 1.97 boyu var. bende kısa değilim gerçi .1.73 um ama bu on kıloyu vermem lazım
su içmekte problemım yok zaten suyu çok tuketırım. sorunum akşam yemeklerınde galıba
kızlar bende diyetisyen diyeti uygulamaya başladım bugun ama ben kendim gitmedim birinden aldım devlet hastanesi diyetisyeninin diyeti.beni de aranıza kabul ederseniz bende yazmak isterim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?