Benim Kilo Verme Serüvenim :)

geldiğinde mutlaka paylaş merak ediyorum kiloları ve yeni listeyi banada verdi bir liste ama sanki eski listemden daha çok yickmişim gibi geldi eski listeme alışmıştım buna ayak uyduramadım eskilistemde yoğurt 1 çay bardağıydı bunda ise kase kase yoğurt var garip geldi

Kızlarrrr toplaşın ben geldimmmmm çok mutluyumm:) yuppiiiiiii yaşasınnn

sanırım regl olamadığım için gram bile veremedim hatta üstüne aldım sanırken bugün tartıda 78.4 çıktım sonunda 7 i rakamlara indim
çok şükür hiç vazgeçermiyim ben ya hep böyle devam ederim inşallah.Bugün diyetisenim metabolizman biraz yavaşlayabilir dedi ve
değişik listeler verdi şimdi sizlerle paylaşacağım sıkı durun.

İlk 4 gün protein diyeti;

yoğurt,peynir,ayran,cacık,yumurta,et ( her çeşidi ) ,salata. Gün içinde bunlardan dilediğim kadar yiyebileceğim ama onun dışında başka birşey yok.

sonra 2 gün ara veriyoruz bu iki gün içinde;

sabah bir dilim peynir

2 wasa

10:30 da 3 kayısı-6 badem

öğle 120 gr et,etli sebze de olabilir
kuru baklagil,
bi kase çorba,
salata

16:00 da 1 meyve + 2-3 eti form

akşam6 kaşık sebze yemeği,
3 kaşık bulgur yada k.makarna,2 wasa
yoğurt

gece 1 meyve.

sonraki 2 gün detoks;

sadece çorba istediğiniz her çorbayı içebilirsiniz ve salata başka hiçbirşey yok :) bu kadarrrr ayın 21 ine kadar da böyle devam bakalım neler olacak

artık daha çok katılım bekliyorum ama

Son düzenleme:

canım yoğurt iyidir bol bol ye :) valla göbeğe karşı savaşmana yardımcı olacağına emin olabilirsin

Günaydınnnnn,

Tamam kiloluyum ama artık daha düz bir karnım var ve fiziğimi yeni yeni keşfetmeye başladığımı gördüm fıstık gibi hatunmuşum be :)
bu kadar yıl kilolarla gizlemişim diyorum şimdi:)

sabah kahvaltısı

1 meyveli yoğurt işe başlar ilerleyen saatlerde görüşürüz yineee

öğle yemeğim;

haşlama tavuk,
yeşillik..............

1 lt su bitirdim 2 fincan da çay içtim şimdilik buuu :)

slm millet bugün öle sevinçliyimki anlatamam ben üniformalı çalışan bi memurum bugün iş yerine izinli olduğum için sivil uğradım beni görenler şaşkın şaşkın yüzüme baktılar nasıl zayıfladın böle sen diyen yanıma geldi çok fazla sivilde eşofman harici bişey giymediğim için bugün keten pantolonumu giydim ve nerdeyse 2 bedeb boldu bana sabah aç karnına 68 gördüm 77.7 ile 13 aralıkta başladığım rejimde 1 ay olmadan 9 kilo maşşallah deyin kızlar

slm kızlar bende katılmak ısterım sıze
2 sene once 78 kıloydum .sonra bır dönem 70e ındım. gecen sene düğünüm olacak dıye yuruyuşe başladım boğazımı ttuttum ve 63 kılo ıle evlendım

şimdimi 4,5 aylık evlıyım 71 oldum gene
yuruyuş desenız karda kışta nasıl olacak... akşamları abur cubur tuketıyoruz ...eşimde kılo aldı bende . hadı onun 1.97 boyu var. bende kısa değilim gerçi .1.73 um ama bu on kıloyu vermem lazım

vay canına tebrık ederım bır ayda 9 kılo nasıl oldu. ben 9 kıloyu 3 ayda vermiştim spor olarak naptınız oğrenebılır mıyım

canım tebrik ederim seni maşallah sana alkışlıyorum seni canı yürekten böyle güzel haberlerinizi duydukça kendim vermiş kadar seviniyorum valla
hadi bakalım daha nice nice kilolara elvada hep birlikte tam destek

Tabiki canım katıl bize hep birlikte verelim şu kiloları her diyetisyene gittiğimde biraz daha eksik çıkıyorum çok mutlu oluyorum buradan arkadaşların
haberlerini de aldıkça kendim cermiş kadar seviniyorum

ara öğün olarak 1 meyveli yoğurt yedim kızlar 1litre 250 ml de su oldu gideyim şişemi su doldurayım hadi sizde için birer bardak

su içmekte problemım yok zaten suyu çok tuketırım. sorunum akşam yemeklerınde galıba

su içmekte problemım yok zaten suyu çok tuketırım. sorunum akşam yemeklerınde galıba

o zaman akşam yemeğinden yarım saat önce ya bir bardak ılık su iç yada,şu yarımyağlı sütler varya onunla nescafe yap çok tok tutuyo
ve tek çeşit yemek ile yanında salata ve yoğurt ye yatmadan 1-2 sat önce de minik bir elma geröekten çok şe yarıyor bana da sevgili biricik diyetisyenimin
tavsiyesiydi

ara öğünüm 5-6 badem 2-3 siyah kuru üzüm

akşam yemeğim yağsız beyaz peynir 4 zeytin bir dilim kepekli lisgt tost ekmeği

akşam yatmadan light sütlü nescafe yapacağım bu kadar :)

nesacefeyı gun içeriinde zaten fazla tuketıyorum bıde yemekten once içersem çok fazla olur
bıde benım eşim yemeklerın yanında pilav istiyo. bende çok sevıyorum yapıncada dayanamıyorum yıyorum:26:
çok guzel gidiyorsun maşallah

kızlar bende diyetisyen diyeti uygulamaya başladım bugun ama ben kendim gitmedim birinden aldım devlet hastanesi diyetisyeninin diyeti.beni de aranıza kabul ederseniz bende yazmak isterim size.

kızlar bende diyetisyen diyeti uygulamaya başladım bugun ama ben kendim gitmedim birinden aldım devlet hastanesi diyetisyeninin diyeti.beni de aranıza kabul ederseniz bende yazmak isterim size.

Merhaba canım tabiki de katılabilirsin aramıza :) kaç kilosun şuan ve hedefin ne ?

Sabah kahvaltım meyveli yoğurt,
öğle yemeğim 1 kase yoğurt,
taze fasulye yemeği,
ve yeşillikk

1 lt su içtim devamı ilerleyen saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…