Benim kiskancligim ve süphem normal mi yoksa hastalik derecesinde mi? :(

Ona haksizlik yapmak istemiyorum beni seviyor bunu biliyorum hissediyorum ama onun yetisme tarzi benimkinden biraz daha farkli arkadas cevresi hep alman ailesi deseniz alman usulü yasiyor cogu seylerde cok serbest yetismis ve normal görüyor din, türk örf adetleri alakasi bile yok. Gecenlerde bu konu üzerine tartistigimizda dedi ki ben senin icin nelerden vazgectim eskiden gece 4 de eve gelirken simdi saat 12 de arkadaslarin yanindan ayriliyorum disarda olsam bile yalniz oluyorum bunlari sana söylemek istemezdim ama madem bana güvenmiyorsun bunlari bilmeni istedim. senin icin alkolü biraktim sen üzülüyorsun diye diyor. eskiden herseyi anlatiyordum herseyden kiskanclik cikartiyorsun diye artik kendimi geri cektim diyor. inanmak istiyorum ama o resim alt üst etti beni. bide bana tekrar herseyi anlatmasini nasil saglayabilirim kizlar :(((((

ben evliyim.
bi kere kocamin cüzdanina baktim,oda sirf merakimdan.
nüfus cüzdaninda resmi nasil diye (evli degildik daha)
bana sadece "ben senin cantani karistiriyor muyum" dedi o bana yetti.

esim hoslanmaz, ne cüzdanina dokunmami, ne telefonunu kurcalamami ister
hatta esim oldugu halde msn sifresini bile bilmem
hic sormadim, oda hic söylemedi

insan özel hayati kendinedir, evli olsanda, sevgili olsanda
bi yerlerde sinir vardir bence.
siz daha 4 aylik bi ciftsiziniz. bu sekilde herseyine müdahale etmen hos degil bence.
sende bi güvensizlik seziyorum sevgiline karsi, sevgilinde bunu hissetmis olmali ki
böyle tepkiler gösteriyor sana

Tebrik ediyorum gercekten cok güzel bir düşünce. Biz kadınlar bu tür seylere alınırız genelde neden niçin göstermiyor birşey mi var diye şüpheleniriz.. Malesef..

tekrar anlatmasını istiyosan eğer kıskandığını belli etmiceksin kızmıyo gibi sorcaksın çaktırmadan ama içine attcaksın ama kıskanman çok doğal yani de firenle kendnikötükedihüso

benım 3 yıllık bır ilişkim var ve su zamana kadar gozumun dıbındede olsa telıne bakmadım hıc aklımada gelmedı telını yada ozel esyalarını karıstırmak.birgun pıknıge gıttık arkaslarla benım cuzdanımı karıstırdı hiç hoslanmam dedım oda anladı sakaya vurdu hemen bende zaten cuzdanın nasıl dıye baktıstım dedı.

daha senın ılıskın cok yenı bızde kıskanıyoruz hemde delı gıbı ama kıskanclık ılla telını karıstırıyım msn bakıyım face bakıyım dıye olmuyor.aranızda guven olsa bu sekılde kırızlerede gırmezsınız.

Ona haksizlik yapmak istemiyorum beni seviyor bunu biliyorum hissediyorum ama onun yetisme tarzi benimkinden biraz daha farkli arkadas cevresi hep alman ailesi deseniz alman usulü yasiyor cogu seylerde cok serbest yetismis ve normal görüyor din, türk örf adetleri alakasi bile yok. Gecenlerde bu konu üzerine tartistigimizda dedi ki ben senin icin nelerden vazgectim eskiden gece 4 de eve gelirken simdi saat 12 de arkadaslarin yanindan ayriliyorum disarda olsam bile yalniz oluyorum bunlari sana söylemek istemezdim ama madem bana güvenmiyorsun bunlari bilmeni istedim. senin icin alkolü biraktim sen üzülüyorsun diye diyor. eskiden herseyi anlatiyordum herseyden kiskanclik cikartiyorsun diye artik kendimi geri cektim diyor. inanmak istiyorum ama o resim alt üst etti beni. bide bana tekrar herseyi anlatmasini nasil saglayabilirim kizlar :(((((

canim telefon konusuna takilman cok normal, hangi kadin olsa yerinde ayni tepkiyi verirdi eminim.
ben esime cok güveniyorum, bu halde onun telefonunda böyle birsey görmüs olsam cok fena bozulurum. o kizla ilgilisi olduguna inandigim icin degil bu kadar dikkatsizce davrandigi icin.
ben bunun sevgilinin dikkasizliginden kaynaklandigini düsünüyorum, cünkü ters birseyler yapsa veya düsünse senin telefonuna baktigini bile bile böyle bir hataya düsmezdi.
kötü birseyler aramiyorum isin acikcasi altinda, sevgilin sadece dikkatsizce davranmis bana göre.
bence acikca konusmalisin, ben seni kiskaniyorum bu yüzden bazen fevri davranislarda bulunuyorum,seni kirmak istedigimden degil ama bu resim olayi ne kadar istemesemde kafama takildi ve beni cok huzursuz etti diyebilirsin

eger sana eskisi gibi herseyini anlatmasini istiyorsan birsey anlattiginda ki fevri davranislarini frenlemen lazim.

ben bu adam ile kesinlikle evlenmezdim senin gibi kıskanç olsaydım adamın etrafındaki kızlar tabiki beni ilgilendirir çapkın erkeğin hormonları ölünceye dek düzelmez atasıda onun öyledir!

canim telefon konusuna takilman cok normal, hangi kadin olsa yerinde ayni tepkiyi verirdi eminim.
ben esime cok güveniyorum, bu halde onun telefonunda böyle birsey görmüs olsam cok fena bozulurum. o kizla ilgilisi olduguna inandigim icin degil bu kadar dikkatsizce davrandigi icin.
ben bunun sevgilinin dikkasizliginden kaynaklandigini düsünüyorum, cünkü ters birseyler yapsa veya düsünse senin telefonuna baktigini bile bile böyle bir hataya düsmezdi.
kötü birseyler aramiyorum isin acikcasi altinda, sevgilin sadece dikkatsizce davranmis bana göre.
bence acikca konusmalisin, ben seni kiskaniyorum bu yüzden bazen fevri davranislarda bulunuyorum,seni kirmak istedigimden degil ama bu resim olayi ne kadar istemesemde kafama takildi ve beni cok huzursuz etti diyebilirsin

eger sana eskisi gibi herseyini anlatmasini istiyorsan birsey anlattiginda ki fevri davranislarini frenlemen lazim.

öncelikle icerigini bilmeden erkek arksimi asip kesmedigin sengözlerimebaksanab ve anlayisli yaklasimin icin tesekür ederim.
Bir kac gün öncede yazmistim erkek arkadasimin cevresi hep alman dedigim gibi yetisme tarzi benimkinden farkli ona göre bu resim belki cok normaldi diye düsünüyorum. Daha dogrusu annemle konustum o benim bu yönlüde düsünmem gerektigini söyledi. Hakli olabilir belki diyorum... Veya cok mu iyi niyetliyim onuda bilmiyorum...
Onu hala seviyor olsa yanimda tepki gösterirdi yok silmem bu resmi bi resimden ne olacak nesi rahatsiz ediyor seni diyebilirdi diye düsünüyorum. Ama bi taraftanda ayni senin yazdigin gibi kizmadan normal bir sekilde duygularimi tekrar dile getirmek istiyorum tamamiyle anlamasi icin... :enbuyukkk:

ben bu adam ile kesinlikle evlenmezdim senin gibi kıskanç olsaydım adamın etrafındaki kızlar tabiki beni ilgilendirir çapkın erkeğin hormonları ölünceye dek düzelmez atasıda onun öyledir!

capkin olduguna nerden kanaat getirdin???

Bir ilişkideki en önemli şey güvendir. Güven yoksa ne saygı vardır nede aşk sevgi devam eder. Öncelikle karşınızdakine güvenmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Eğer güvenemiyorsanız ve içinizde şüphe varsa o ilişkiyi devam ettirmenin mantığı yoktur. Hayatı hem kendinize hemde karşınızdakine zehir edersiniz.. Cep telefonlara müdahale etmeler, msn şifresinden girmeler bana pek etik gelmiyor. Bu kadar güvensizlik üzerine kurulmuş bir ilişkiyide sürdürebilmem imkansız..

Back
X