Benim kiyafetim...

Muhafazakar kesimde yeni bir trend başlamış. Muhafazkar olmayan kızlarla ilişki yaşayıp, aşık edip değiştirmeye çalışıyorlar. Bunu bilinçli olarak yapıyorlar, toplantılar falan oluyor bunun üzerine konuştukları. Eli yüzü düzgün, yakışıklı, sempatik çocuklara veriyorlar bu görevi genelde. Sevap point kasıyorlar sanırım.

Farklı düşüncelere sahipsiniz
Ama yok ben ona göre giyinip istediği gibi biri olabilirim diyorsanız ve bu sizi iç dünyanınzda sıkıntıya sokmayacaksa problem yok.otele gtmesinden çok siz kendinizi onun istediği bir biçimde görebilirmisin sanırımen büyük sorun bu.

ayrıl

Benim de öyle bi ilişkim olmuştu. Sonuç ayrılık tabi ki.

İyi ki de bitmiş inan şu anki aklım olsa dönüp yüzüne bile bakmazdım onun.

Gitsin istediği kriterlerde birini bulsun o.

Tabiki ayrılmalısın. Bu bahsettiğin sorunlar çok ciddi şeyler ve aşılması imkansız. Bağlanmadan bitirin.

Bence ayrıl. Şimdi bana çıkıp bunu söylemek kolay diyecekler ama, bu ilişki sonlandırılmazsa uzayacak, kangren olacak ve iki kişi de çok yıpranacak, saygı kaybedilecek... Ve kişinin belki de yılları gidecek. 3 ay olmuşken bence yol yakınken ayrılın

Bence ayrıl. Ortada büyük bir aşk göremedim zaten, sana sıfır kol bluz, etek falan giydirmeyecekse seni değiştirmek yerine istediği gibi biriyle olsun. Hadi onu ılımlı bir insan yaptın diyelim bunun daha ailesi var. Seni ilerde sürekli rahatsız edebilirler.
Rahat giyinen biri için başkası istiyor diye kapalı giyinmek kabul edilir bir şey değil. Radikal bir değişim.

3 ay altı üstü, yollarınızı ayırın. O kafasındaki gibi birini bulsun, siz kendiniz gibi.
Birkaç sene aşk sayesinde yapar insan da, sonra ağır gelir, bir ömür geçmez.

Bir yönden şaşırıyorum, sonra durup düşünüyorum "neden şaşırıyorsun ki, neler olmuyor bu ülkede?" diyorum. Doğrudur vallahi.

Bir yönden şaşırıyorum, sonra durup düşünüyorum "neden şaşırıyorsun ki, neler olmuyor bu ülkede?" diyorum. Doğrudur vallahi.

Bu gruba dahil bir çocuğun annesiyle aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım bir süre önce. O kadar çıkıştım ki kadına teyzeler beni taşlayacaktı neredeyse şeytan diye.
"Oğluşu o kızları doğru yola çekiyormuş. Eğer içlerinden biri tam istedikleri gibi bir gelin olursa evlenebilirmiş de" falan filan.

genelevden kadın çıkartmak daha sevapmış .. daha çok puan kazanırlar öyle yapsalar aslında..

daha en başından adam isteklerini söylemiş
kesin bir şekilde

görüşleriniz uyuşmazken çok da bağlanmayın derim

Başkası için değil,kendi içinden geldiği için tesettüre girilmesi taraftarıyım ben.Bu ister sevgili,eş olsun ister kendi ailesi.

Kızlar "doğru yol"a çeker belki oğluşunu. O zaman ne yapacak acaba?

Gene darling olayı,gına geldi artık bunlardan..
Söyle bakalım darlingine küpe taksın dövme yaptırsın kabul edecekmi haspa
Yok ben susayım iş çığrından çıkıyor yoksa.

ayrılmasının. Eğer giyim tarzını değiştirmek senin için bir baskı demekse ileride çok mutsuz olursun. Belki senden ayrılmamak için kabul etmiş gibi gözükse de evlenince aynı adam geri gelecek ve sorun yaşayacaksın. Muhafazakar adam demek tıpkı senin dediğin gibi mayolu bikinili bayanlar arasındada olmak istemeyendir. Hem yanındaki kadını örtüp hem bikinili bayanlar arasında tatil yapan erkek en tehlikelisidir.

Bizim yazlıkta arkadaşlar vardı birgun biri nişanlandı. Nişanlısı ve biz denize girmek için çıktık yola ama herzaman gittiğimiz yere gitmeyeceğimizi öğrendik. Plajın gözlerden uzak biryerine gidecektik çünkü nişanlısı kıza kimsenin bakmasını istemiyor muş. Tabi o yaşlarda biz bu durumu garipsemedik. Ve çıktık yola. Geri geldik arkadaşımın teyzesi, siz neredeydiniz yoktunuz bugün plajda dedi. Bizde durumu anlattık. Kadın bize hayatımızın dersini verdi o gün. Onun nişanlısının biryerleri mücevher mi. Peki sizi bikini ile görmesi sizi ne duruma soktu. Onun nişanlısı değerli siz değersizmisiniz dedi. O gün onlarla son denize girisimiz oldu. Arkadaşımıza birşey diyemedik alındıda. Ama o gün bu gündür bu kafada insanlardan uzak dururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…