Benim kiyafetim...

Su konuda kesinlikle hak veriyorum.
Sizin bikini giyinmenizi istemeyen bir adam hangi rahatlikla bikiniyle gezen insanlarin yaninda gezebilir.
Burada resmen muhafazakarlik dindarlik değil kadin erkek ayrımcılığı var adamin kafasinda..
Ayni erkek çıkar gezer dolaşir ama kiz bir erkekle gezerse problem olur zihniyetindeki insanlar gibi..
Yanlis herkese yanlis dogru herkese dogrudur.

Anlattiginiza göre uyumlu değilsiniz ailesine bahsetse bile sizi olduğunuz gibi anlatmayacaktir gelsin sorunlar yumagi..
Yol yakinken kesin bir karar alin derim.

Teşekkür ederim :))
Yaşlanmış k.valide olmuş bir üyeyim sadece burada,birazda asabiyim..
Evet yaşınızın etkisi ile konulara hem gerçekçi hemde politik olmayan cevaplar veriyorsunuz. Üstelik anlatım tarzınız sizden küçüklerinde dikkatini çekecek biçimde. Eminim tam kafa dengi bir kv siniz dir. Zaten profil resmi ve nick inizin ayrı hastasıyım:)

Genç kardeşlerimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bana.
Önemli olan doğru şeyleri empoze edebilmektir,almak isteyen zaten alır tavsiyeleri.
Arada kızdırıyorlar o kadarda olur..
Çok mersi nenem meşhurdur zaten,nickede faşist dediler ama:))

önce kıyafete karışır,sonra arkadaşlarına,sonra tek çıkma der,onsuz bıyere gıtmenı ıstemez,sonra herseyden sorun cıkarırı vs.. bu böyle uzar gider..daha 3 ayda baslamış sonrasını hayal etmek çok zor degil..

Onun kafasindaki tayt,mini etek, sort, kolsuz giymeyen biriyse, bunlari giyen birine karsi nasil birseyler besleyebilmis hakkaten bu erkekleri anlayabilmek zor vesselam. Sen kendin gibi ol, o da kendi kriterlerine gore birini bulsun tecrubeyle sabit

Onun kafasindaki tayt,mini etek, sort, kolsuz giymeyen biriyse, bunlari giyen birine karsi nasil birseyler besleyebilmis hakkaten bu erkekleri anlayabilmek zor vesselam. Sen kendin gibi ol, o da kendi kriterlerine gore birini bulsun tecrubeyle sabit
İşte onun bir açıklaması var ama kesin ban yerim. Doğrular bazen söylenemiyor işte

Kusura bakmayın ama bir laf vardır..
Her horoz kendi çöplüğünde öter derler.
Bunlar çöp değiştirip çığır açıyorlar..

Bir insanın kafa yapısı sadece bir konuda böyle olamaz. 3 ayda sadece bunu diyebilecek yüz bulmuştur.Daha ne fedakarlıklar bekler kimbilir. İlişki de arkadaşlıktır, kafa uyumudur. Nasıl o kendi gibi arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Kendi gibi de sevgilisi olmasını ister. Onun kafasında erkek figürü bu kadar baskın olduğu için senin de ona uyabileceğini düşünür. Sen onu değiştiremezsin. Nerde görülmüş böyle konularda erkeğin esnediği. O yüzden kadın seçimini ona göre yapmalı.

zaten böyle bir adamdan bu kafa yapısında değilsen ancak tipi, ilgisi , işi vs. hoşuma gidiyor diye birşeyler yaşamak istersin. Haaa eğer kendi doğrularının arkasında değilsen eğilip bükülebileceğini, onun doğrularını giyinebileceğini düşünüyorsan herkesle ilişki yaşayabilirsin. Çünkü duruşun yok demektir.

kendinden taviz vermeyeceksen 3 aylık bir ilişki için değmez ayrıl bence

Kimse degisemez kolay degil ne o ne siz ki siz bu konuda isteklide degilsiniz anlasilan o halde devam etmenizin anlami yok zaten asktan gozunuz kor degil gayet makul dusunebiliyorsunuz omrunuz boyunca boyle bir probleminiz olsun istemiyorsaniz baska careniz yok

Sen taviz verirsen yurur bu iliski sadece. Vermeni tavsiye etmem ama sen bilirsin. Madem aşılması zor tabularmış onun icin, başta seninle birlikte olmasaydı. Ilk gördügünde farklı değildin herhalde.

3 ayda nasil kiyafetlerine karisir seviyeye geldi, cok ilgincmis.
nerde tanistiniz? senin bu kiyafetlerle olmadigin bir yerdemi gorustunuz?
nisandan sonra evlendikten sonra yavas yavas evrilenini gormustuk ama 3 ayda kiyafetlere karismalar falan, ilgincmis.

3 ayda karışmaya başlamış bu iyi bişey. İlişki ilerleseydi daha fazla bağlansaydınız daha çok zorlanırdınız.

Birbirinize uygun değilseniz ayrılmalısınız. Ne siz onu değiştirebilirsiniz ne de o sizi.
Değişmeyin zaten ikiniz de..

Sevgi fedakarlık ister. Ama sizinki fedakarlık değil, yaşamlarınız farklı.ortak bir noktada buluşamayacaksanız bitirin.

Ne had? Benim kıçımı başımı yeterince kapatmaya zekam yetmiyor çünkü, onun himayesi lazım. Bugünüme de hasbelkader gelmişim öyle bekçisiz halimle.
Ennnn en nefret ettiğim şey. Bir erkeğe deli gibi aşık olsam da, bu tarz kıyafet muhabbetine girmesi anında kendisinden soğutmaya yeter. Direk hakaret kabul ederim. Dakikasında kış.

Şimdilik tayt ve kısa etek ve bluz der. İlerde özellikle evlendikten sonra bırak kolsuzu yarım kol bile giyemezsin, dizlerine kadar tunik giy der. makyaj yapma der vb.vb. hatta belki de kapanmanı istiyorum der. Her şeyiniz farklı. Sevgililik döneminde anlamazsın ama evlenince her şey batar. Böyle hayat geçmiyor emin ol. Tecrübeyle sabittir...

Sen kıyafetini degistiremezsen o da bu konuda katı olmasını degistiremez.
Neden ayrılmiyorsunuz?

erkek kıtlığı var da benim mi haberim yok ki

Ilişki tanımak içindir.
Eğer uygun değilse ayrılır taraflar, hepsi bu.

ben sana daha ilginç birşey sölim arkadaşım,bu muhafakazarlar örtülü olmayanlarla ilgilenıyor,muhafakazar olmayanlarda örtülülerle ilgilenıyor,çok ilginç cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…