Benim kiyafetim...

Tayt yasak, dar giymek yasak, sıfır kol yasak diz üstü etek yasak pardonda ne giyeceksin ! her şeyi yasaklamış bana böyle bişey dese h.sktir der çeker giderim , o kim oluyo benim babam annem bana karışmıyo da elin oğlu gelmiş çemkiriyo, ayrılma istediklerini yap ama bigün aynaya bakınca bu kim ki dersin , mutsuz olursun , en doğrusu ayrılman.

Ne alaka tesettürlü begenilmiyor mu

Valla zor canım ya benim eşimde baştan bu dediklerini aynen söyledi, ben çok açık giyinen biri olmadığım için benim için sorun olmadı, ama yok desem evlenmezdik o kadar kararlıydı, arkadaşın da öyle gibi. Ya uyacaksın ya bırakacaksın, yoksa sonra çok sorun çıkar

Öncelikle bir insanın kafasının içi önemlidir, aile bir yere kadar insanı götürür geçenlerde bir konu açıldı uzadı baya konu sahibinin eşi muhafazakar bir ailede doğup, büyümüş şimdi ise bu hayattan sıkıldığını bu zamana kadar daha başka bir hayatı istediğini farkettiğini söylemişti. Demem o ki bir insan belli bir ailede yetişmiş olsa bile eğer KENDİNİ BİLEN bir insan ise ya aynı doğrultuda bilinçli olarak ilerler ya da bambaşka bir hayat isteyip yaşamını ona göre şekillendirebilir. Zaten samimiyetsiz olan tarafı her şeyin erkeğe meşru görülüp kadına bir damla su kadar reva görülmemesi. Benim size tavsiyem açıkça konuşmanız benim hayatım bu, senin ki bu,ben hiçbir zaman tamı tamına senin istediğin kıvama gelemem ancak bazı zamanlar senin için orta yol bulmak adına hassasiyet gösterebilirim deyin kabul ederse ne ala yoksa bence acilen ayrılın(sevgilinizden ayrılmadığınız için bazı zamanlar hassasiyet gösterebilirsiniz herhalde diye düşünerek böyle söyledim aksi halde ya sizi böyle kabul etsin ya bitirin)

Arada ufak tefek gorus ayriliklari olur tamam da her giydigine karisiyorsa "kendine giyinmesini bilen hatun bul o zaman" demek lazim.
Valla bu arada niye Bodrum'a gidiyo madem bikinili sevmiyor demissin de o isler pek oyle olmuyor.
Adamin esi hasemali ama bikinili hatuna tecavuz edicekmis gibi bakiyo. Ben inancliyim muhafazakarim demekle olmuyo o isler. Gonuller guzel olsun

Yani karşında senin ne düşündüğünü onemsemeyen biri var gibi geldi bana. Madem muhafazakâr birisi ona göre bi es adayı bulsaymis o halde. Seni olduğun gibi kabul etmeli etmiyorsa önce konuşup olmuyorsa bitirmelisiniz bence. Şuan boyleyse evlilikte ne olur bilemedim. Dünyaya aynı bakmiyorsunuz.

sevgilim senelerdir tayt giyme, şort giyme der sözde.
gayet de giyerim, inadına yanında giyerim hatta.
lafta diyorsa sıkıntı yok ama bu konuda netse, farklı oldugunuzu düşünüyorsanız daha fazla birbirinizi yıpratmanın manası yok.

Benim erkek arkadaşım da çok muhafazakar hatta hafız ancak ben baştan konuştum onunla kıyafet Vs ilgili aileleri beni görse kafir derler çünkü ben mini etek giyerim göbeği açık şeyler giyerim ama ailesiyle tanisacagim zaman daha usturuplu olacağım tabi ki ama bunları o simdilik sorun etmiyor bunlar bastan konsulmali bence ama anlamadığım bu denlı muhafazakar olup denize gitmesi

Herkes söylemiş sanırım, bana da tekrar etmek kalıyor, daha çok bağlanmadan ayrılın.
Evlenenseniz de asla ortak payda da buluşamazsınız, giyiminizden taviz verirseniz taviz tavizi doğurur, kabullendiğinizi gördükçe daha fazlasını ister, birlikte yapamazsınız.
Evlenip ayrılarak üzüntü yaşayacağınıza 3 aylık ilişki arkasından üzülürsünüz izleri daha çabuk silinir.

Son düzenleme:
8 sayfa olmuş. Konu sahibi ne düşünüyorsun bu kadar yorum üzerine blleg

Neyi anlamadıniz?
Bu denli muhafazakâr olup göbek açık giyen biriyle ilişki yaşayan bir sevgiliye sahipsin.
Bence çok farklı değil durumları.

O seni oldugun gibi kabul etmedigini yeterince ifade etmis bu durumda

Ya sen onu oldugu gibi kabul edip ona uyacaksi

Ya da ayrilip kafana uygun biriyle birliktelik yaşayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…