- 16 Eylül 2017
- 7.700
- 13.947
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Yine sizin babanız, görüşmeyin gitmeyin sizin elinizde olan bir şey, el kızı ne yapsın peki ?
Benim bekar kaynım aynı terbiyesizliği yaptıgı için eş ailesine sınır çizdim, daha da ayak basmayı düşünmüyorum evlerine
Umarım gelininiz de ayak basmaz.
Kardeşim eşini çok sever sayar aralarındaki ilişki de çok iyidir. O da bu mevzulardan iki tarafı idare etmekten yoruldu o da eşine hak veriyor çok görüştürmüyor ama kendi çekirdek ailesine ne dese ne anlatsa boş. Babamda biliyor bunu ama benim üzerimden örnek vererek başkasına karşı beni bu kadar küçümsemesine ezmesine çok üzüldüm.Burda asıl üzücü olan bir babanın oğluna bu şekilde akıl veriyor olması. Kısaca diyorki karının ağzını burnunu kır ve bize ayak uydurmasını sağla. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla lafının uygulaması yani. Laf size değil gelin hanıma söylenmiş.
Gelin hanımın ailesi zaten bunları bilse büyük sıkıntı çıkartırlar. 2.sınıfta sıra arkadaşımla küstüm diye babam ağzımı yüzümü gerçek anlamda dağıtmıştı. Gerçekten böyle bir olay yaşasam herhalde öldürür bu defaBir gün ailecek akşam yemeği yiyoruz,erkek arkadaşım da var,Benim rimelim akmış,gözlerimin altına bulaşmıştı.Babam olacak adam oooo dedi sağlam yumruk atmış,senin ki gözlerin mosmor olmuş dedi.Buz gbi oldu,herke kendisi yıllarını evlatlarına ve karısına şiddetle geçirmiş bir adam olduğu için herkesi kendi gbi sanıyor.Erkek arkadaşım o benim emanetim ne münasebet ayrıca ons el kaldirsam o benim kolumu kırar dedi.Kalktik,gittik.Eğer bu zihniyette bir baban varsa çok da üzülme,biz kadınlar güçlüyüz.Kendimize sahip çıkarız....
Böyle bir ailede yetişen kardeşin eşine karşı iyi olmasına sevindim. Yoksa gelinin haline çok acırdım. Siz hiç üzülmeyin. Yapmanız gereken şey kendine yetebilen bir kadın olmak. İşiniz gücünüz olsun, kenarda paranız olsun, yarın Allah korusun boşansanız aile evine dönmek zorunda kalmayın yeter. Siz ailenize muhtaç olmayın,. bırakın ne halleri varsa görsünler.Kardeşim eşini çok sever sayar aralarındaki ilişki de çok iyidir. O da bu mevzulardan iki tarafı idare etmekten yoruldu o da eşine hak veriyor çok görüştürmüyor ama kendi çekirdek ailesine ne dese ne anlatsa boş. Babamda biliyor bunu ama benim üzerimden örnek vererek başkasına karşı beni bu kadar küçümsemesine ezmesine çok üzüldüm.
Gelin hanımın ailesi zaten bunları bilse büyük sıkıntı çıkartırlar. 2.sınıfta sıra arkadaşımla küstüm diye babam ağzımı yüzümü gerçek anlamda dağıtmıştı. Gerçekten böyle bir olay yaşasam herhalde öldürür bu defa
Güçlü ol,dimdik dur.Kimsey boyun eğme.Sana taş atana çiçek atacak halin yok...Gelin hanımın ailesi zaten bunları bilse büyük sıkıntı çıkartırlar. 2.sınıfta sıra arkadaşımla küstüm diye babam ağzımı yüzümü gerçek anlamda dağıtmıştı. Gerçekten böyle bir olay yaşasam herhalde öldürür bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?