Benim kocam melek çünkü.....

Benim kocam melek çünkü oğluma dört dörtlük babalık yapar yedirir,gezdirir,uyutur,banyo yaptırır üstüme yük bindirmez

Benim kocam bir melek ,
Çünkü evden işe işten eve..
Akşamları ya da hafta sonları gündüz beni evde bırakıp ta gezmeye eğlenmeye çıkmaz...
Ayrıca benden hiç bir hizmet beklemez,yemek yapamadığımda kalkar kendi yapar...Kendi ütüsünü vs kendi halleder...
Bebişlerimizin altını alır,mamalarını yedirir..Dinlenebilmem için elinden geleni yapar....
En önemlisi de benim gibi bir cadıya karşı sabırlı ve sakin olmasıdır..

Son düzenleme:
benim kocam bir melek çünkü evde iş ayrımı yapmaz her işime yardım eder, yemek yoksa kızmaz, oğlumuzla ilgilenir, ailesine beni ezdirmez, herşeyin üstünde tutar, yüzümün asıldığın görse benden çok üzülür

benim kocam melektir çünki;

yaşadığı birsürü olumsuzluklara karşı yılmadan bizim için mücadele ediyor..............

benim kocam melek demeyeyim de iyi yönleri var tabiki
işten eve, evden işe gider, bensiz plan yapmaz
habersiz misafir davet etmez, titiz olmasada düzenlidir,
yemek seçmez kahvaltılık bile olsa güzel olmuş diyip yer
ve herşeyden önemlisi çok dürüst bi insandır
Allah herkese hayırlı, mutlu yuvalar nasip etsin

benim kocam melek çünkü bana kıyamaz ,yardımcıdır her zaman,2 güzel sözden beni mahrum bırakmaz

Benim kocam bir melek cünkü ben okudugum icin ev isinin cogunu o yapar, isteyken bile evi arayip "sIkiliyormusun canim?" diye sorar.....

Sebebbini burda yazamam ama..

Gerçekten bir melek..

Benim yüzümden o kadar çok şeyden mahrum kaldı ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…