Benim kocam recep ivedik

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Kızlar merhaba
Benim eşim çok bakımsız ve pis. Ne yaptıysam çare bulamadım. İyilikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı. Hiç düzelme yok mesela örnek veriyim 2 3 ayda bir saçlarını kestiriyor
Beş günde bir diş fırçalar oda benim söylememle
Tırnak kesme huyu yok
Duş alır ama ter kokusu geçmez
Buna benzer bir suru şey
Ne söylediysem dinletemedim beni bu konuda hiç takmıyor en kotusude bu ne yapmalıyım sizce bıktım artık tam bir recep ivediğe döndü beğenmiyorum arzulayamıyorum bile

işiniz zor. yaşı geçmiş bir insana sonradan bu alışkanlıklar nasıl kazandırılır bilemedim.:KK43:

Ayy valla ne denir ki.. okurken bir an oyle bi koca gözümün onunde canlandı. ...Allah korusun.
Valla canim onu bu sekilde istemedigini arzulamadigini kendine dikkat etnezse sonuclarinin kotu olacagini soyle. Ayyy koskoca adam ya nasil pis olabilir anlamiyorum

Benimkiyle karıştırıp bölebilsek ikisi de dozunda olurdu. Adam günde 3 kez duş alır, 5 kez don değiştirir. Duş jeli, roll on, deo yetiştiremeyiz. Kremlerimi, temizleme sütlerimi bucak bucak saklarım kullanmasın diye. Utanmasa makyaj da yapar :KK53:

Valla düzelir mi seninki, nasıl düzelir bilemem. Tehdit etsen azıcık, ya da cinsel açıdan uzak dursan işe yarar mı acaba?

Benim es tam tersi gunde 3 kere dus alir terlese hmn kosar 2 gunde 1 sepet dolisu camasir cikiyor 2gunde 1 yikiyacam bende sinirlnyrdm 2ye indirsen diye artk dmycm esinizle konussanaz tehdit etseniz bilmm ki

Sizce yiyin soğanı sarımsağı birde öyle öpün beyefendi bakalım hoşuna gidecek mi ? Ya da camaşır suyu kokan ellerinize yüzünü okşayan bakalım böyle hoşlanacsk mi. Ya da farklı bir öneri kirli bir şekilde yanınıza gelip sırnasirsa ter korkuyosun yıkan öyle gel ya da agzin kokuyor fircala yoksa istemiyorum diye rest çekerseniz belki o iş için sevke gelebilir

Bende çok çaresiz kaldım hiç bişey etki etmiyor belki başka fikirler çıkar diye yazdım buraya

bence kocan gözü dışarda,yani flörtöz yapıda bi adam değil..seni bulmuş,sevmiş... onun için de kendini salmış... düzelmesi için seni cepte bilmemesi,kıskanması,rekabet edebileceği birilerinin olması gerekebilir...:) kıskandır onu,kendine çok güvenmiş adam:)

Bir an konuyu annem acti sandim :D benm babam boyle ufff tam recep ivedik. Banyoya kavga dovus gonderiyoruz. Rencide ederek :D huylu huyundan vaz gecmiyor

bence kocan gözü dışarda,yani flörtöz yapıda bi adam değil..seni bulmuş,sevmiş... onun için de kendini salmış... düzelmesi için seni cepte bilmemesi,kıskanması,rekabet edebileceği birilerinin olması gerekebilir...:) kıskandır onu,kendine çok güvenmiş adam:)
Cnm çok doğru tespit kıskandırmak için küçük ağadaki sarpı kullandım çok bakımlı yakışıklı vs ama orda kaldı diziyi yasakladı iş yerinden biriyle kıskandırmaya çalıştım ama yok kıskanıo ama duzeltmiyo kendini başka nasıl kıskandırabilirim

Bakimi birak 180 derece donmus adam. :KK45:Tembel mi , depresyonda mi, her zaman boyleydi de sen mi farketmedin. Mutlaka bir nedeni vardir.
Çok yoruluyorum işte diyor ama içinden gelmesi lazım o sadece bahanesi yorgunluk üşengeçlik loto iddia oynamya usenmio ama kuafore gitmeye üşeniyo en basitinden

Ayy valla ne denir ki.. okurken bir an oyle bi koca gözümün onunde canlandı. ...Allah korusun.
Valla canim onu bu sekilde istemedigini arzulamadigini kendine dikkat etnezse sonuclarinin kotu olacagini soyle. Ayyy koskoca adam ya nasil pis olabilir anlamiyorum
Cnm çoook söyledim kavga ettim ama yok düzelme he parfon buyuk kavgalardan sonra bir hafta duzeliyor sonra yine aynı

Back
X