Benim kocam recep ivedik

ya şu başlığı görünce :KK45::KK45:

al eline keseyi maşrafayı annelerimizin bizi yıkadıgı gibi kafasına vura vura yıka kaynar suyuda dök bi haşlansın dişlerinide halı fırçasıyla fırçala olmadı bir magaraya bırak ilk insan gibi yaşasın ordaEn Büyük KK
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Allah yardım etsin.hiç bu rahatsız olduğun durumdan bahsettinmi eşine.belki konuşursan kendini toparlar.

fluuu fluuu bak konun yarı hortlak durumda son gelişmeleri anlat hele forum listesine bakana kadar;)

Cnm öyle çok cinselliğe düşkün değil işine gelir çok çok isteyincede fırçalıyor duş alıyor bıktım artık kıllarını kes tırnak kes duş al demekten inan ki ama sebep nasıl olsa kocasıyım cepte artık ne olursam olayım

vallahi benim eşimde seninki gibi bakımsız:KK61: yakınlaşacağımız zaman gider diş tırnak sakal vücut temizliği banyo hepsini yapar kokular sürünür gelir. onun dışında cık cık. ben yaklaşsam bile müsait değilim hazırlanmadan olmaz der:KK70:

Pis ve bakımsız olmanın yanında çalışmıyorsa veya tembelse, agresifse ve narsistse tam recep ivedik olur.
Öyle birini tanıyorum ben de.

Senin işinde zor ama boşvet temiz olması guzel benimkinin durumundan cinsel anlamda öyle çok istekli biri değil ki zaten uzak duruncaişine gelir anlıcan zorlamaz bile
Bu durum tuhaf ama bi erkek neden istemezki.? Acaba bilerek pasakli davraniyo olmasin siz yaklasmayin ona diye

Back
X