Kizlar aklima hep bu soru takilmistir..
Aranizda kocaniz tarafindan asla aldatilmayacagini düsünenler var mi?CADIARZU
Ben sevdigime güvensem bile aklimdan bazen gecmiyor degil.:bbo:
Erkek milletine güvenemiyorum, ve aklimdaki bu düsünce beynimi kemiriyor.laelaelaelaelae
Yanlis bir seyini görmedim, süphelenecegim bir durumda yok, ama aklimda hep var bu.
Ne diyorsunuz bu duruma? Benim gibi olanlar var mi aranizda, yoksa benim kcoam asla yapmaz mi diyorsunuz?CADIARZU
Hadi beaa:mymeka:kaydirigubbakcemile
Benim ki yapmaz işte..Gözümle görmeden asla inanmam..
Gözümle görsem bile, hayal görüyorum diye yine inanmam.. O kadar..hihoyyyt
he vallahihoyyyt
benim herif yanlışlıkla düştü kadının üstüne derim-tatlicadiarzu-:roflol:
ben eşime çok güvenirim sadakat konusunda ama .asla aldatmaz diyebilmek çok zor.çevrede çyle kadınlar var ki şeytana bile pabucunu ters giydirir.bir anlık gaflet,bir boşlukta bulunma ve biraz tahrik birçok erkeği yoldan çıkarabilir.birde birkereden bişey olmaz karın nerden duyacak diyen tehlikeli çapkın arkadaşlar.sonuçta birçok kadın aldatılıyor.ve bir çoğu bunun farkında değil.eşlerimize güvenelim ama aptal kadını da oynamayalım.arada sırada çaktırmadan kontrol edelim.gözünü kapayıp benim kocam yapmaz demek doğru değil bence.
allah şaşırtmasın........................
kro sen uyma onlara yievrum gel yamacıma pul koleksiyonumu göstericim sana :teselli:
"Benim eşim yapmaz" demem, ama aklımı da "aldatıldımmı, aldatılacakmıyım acaba" gibi sorularlada meşgul edemem.
Yaparsa ve öğrenirsem, görürsem benim için biter. Bunu o da biliyor. Artık tercih onun.:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?