"Benim kocam yapmaz!" diyenler var mi?

canım sen yıne de bu erkek mılletıne guvenme
ipi saglam kazıga bagla
baktın mı yapıyoo yıne de sal gıtsınÇok üzgünüm çoook

ben eşime çok güvenirim sadakat konusunda ama .asla aldatmaz diyebilmek çok zor.çevrede çyle kadınlar var ki şeytana bile pabucunu ters giydirir.bir anlık gaflet,bir boşlukta bulunma ve biraz tahrik birçok erkeği yoldan çıkarabilir.birde birkereden bişey olmaz karın nerden duyacak diyen tehlikeli çapkın arkadaşlar.sonuçta birçok kadın aldatılıyor.ve bir çoğu bunun farkında değil.eşlerimize güvenelim ama aptal kadını da oynamayalım.arada sırada çaktırmadan kontrol edelim.gözünü kapayıp benim kocam yapmaz demek doğru değil bence.
allah şaşırtmasın........................

"Benim eşim yapmaz" demem, ama aklımı da "aldatıldımmı, aldatılacakmıyım acaba" gibi sorularlada meşgul edemem.

Yaparsa ve öğrenirsem, görürsem benim için biter. Bunu o da biliyor. Artık tercih onun.:1closedeyes:

şekerim zaten salak gibi ona bu denli güvendiğimi belli etmiyorum.hatta geçenlerde trabzonda bir kadın sevgilisinin penisini kesip dama atmışya,o haberi okuttum eşime-tatlicadiarzu-
senden korkulur dedi banahihoyyyt
yani ben içten ne kadar güvensemde dıştan o kadar belli etmem.
ama dediğim gibi sürekli aldatılıyormuyum,aldatıldımmı korkusuylada yaşanmaz.
bu kişinin kendisine eziyet her şeyden öncekaydirigubbakcemile

Yok benimki gercektende yapmaz....:asigim:

Bende bu güzellik, bu isve, bu cilve, bu erkegi mutlu etme yetenegi varken :icecream:
adamin gözünün disarida olmasi mümkünmü Allah askina....

akıllı kadının aklı başka tabii...
neden beynini gereksiz yere meşgul etsin ki yane....
kaydirigubbakcemile2

Bence cok büyük konuşmayın yapmıyo olabilir ama bu yapmıcak anlamınada gelmior okdr fazla güvenmeyin sonra hayal kırıklıgına kapılırsınız

Not:sadece tavsiye:)

Bu kunu hakkında Türk kadınındaki mantığı açıklayan daha doğrusu açıklamaya çalışan bir anektod.

Uluslararası bir anket düzenleniyormuş. Konu: eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız??
Fransız kadın: Beni aldattığı kadını gözümü kırpmam öldürürüm.
Alman Kadın: Bana bunu yapan eşimi gözümü kırpmam öldürürüm.
İngiliz kadın : İkisini birden gözümü kırpmam öldürürüm.
Amerikalı Kadın : Olabilir çok etkilenmem bizde özgür bir anlayış vardır.
İtalyan Kadın : Çok üzülürüm ama onlara mutluluk dilerim aşk çok önemlidir ülkemde.
Yunanlı Kadın: Eşimi de kadını da süründürmeden yakalarını bırakmam. Doğduklarına pişman ederim.
Türk Kadını: Aaaaa... benim kocam asla yapmaz öyle şey?!!?!!

Kaynanamın tavsiyesi erkeğe güven ama çok da başıboş bırakma:))

Tabiki eşelrimize sevgililerimize güveneceğiz güven ilişkide aşktan da önemlidir bence ama gözü kapalı

da yola çıkmamak lazım. Bende benimki aldatmaz gözü benden başkasını görmüyor çünkü diyorum ve

diyeceğim ama etrafıma da dikkat ederim benimkinde gözü olan var mı diye kadının düşmanı yine kadın

oluyor malesef o yüzden dikkt şart. Ama her erkek yapacak diye birşey yok eşine çok sadık

erkeklerde var kimsenin eşine sevgilisine burdan iftira atılmamalı erkek milletinin kulağına da su kaçırmamalı.

Bir şeye ne kadar takılırsan ve konuşursan olur. Kocam yapar mı? yapmaz mı? ya da yapmış mıdır? Zaten aldatma olaylarını duydukça psikolojim bozuluyor. Bir de oturup kendi kendime aldatılırsam ne yaparım diye felaket senaryoları kuramam. Benim kocam yapmaz dersen saf olursun, yapabilir insanlık hali dersen devamını getirmek gerekir ve öğrenirsem bırakırım gider dersin o da büyük konuşmak olur. Bu konularla fazla girip güzel beyinlerimizi yormamak gerekir. Allah uzak tutsun böyle şeyleri hayatlarımızdan.

GÜVEN, GÜVEN, GÜVEN Ama mutlaka KONTROL ET! :teytey: (Bir rus atasözü)[/

ben kocacığıma sonuna kadar hatta kendimden cok güveniyorum.
sonunda yanılmış olduğumu görsem bile - Allah korusun- bunun hep böyle devam etmesini isterim.
hep güvenmek hep güvenmek...

yapmaz diye birşey yok...gamyoncuiremsu
yapacak diye birşeyde yok...gamyoncuiremsu
asla onu o konuda sıkmam yok ona bakma
yok öyle yapıyormusun böyle yapıyormusun
ne biliyim hiç düşünmedim beni aldatacağını
ikimizinde birbirine güveni oldukça fazla:1hug:
o yüzden kafamı böyle şeylerle kemiripte kendi canımı acıtmam
hee aldatırsa o zaman bakarız çağresinekaydirigubbakcemile

rahmetli ananem derdi;

erkeğin kaşığı bir ise iki etme die...
bunun dışında daha anlamlı sözler vardır konuyla alakalı
önce arabayı değiştirir sonra bi yazlık alır sonra k..rıyı değiştirir derler.
yani şöyle ki erkeği fazla şımartmıcaksın şımarttıın an seni beni sindirir yapacağını yapar.(sen çok biliosun demeyin sadece şahsi fikrim)
bunun dışında her erkeğin için vardır diye düşünenlerdenim.he içinde var diye yapacak değil ama yinede potansiyelleri kuvvetli.tabi içlerinde olması bunu yaptıklarında hafifletici bir sebep olarak görülememeli...

hele ki benim ki yapmaz demek hata olur diye düşünenlerdenim.
acaba yapar mı acaba yapmaz mı diye paranoyaklık yapmaya da lüzum yok.sonra olmadık şeyden olmadık nem kapılır.
hele hele erkeğe
" aşkitooommm sen beni aldatır mısıııığğnn" die de sorulamayacağına göre,
kadınlar başkasına
"ayyyy benim aşkitooom bidenem hayatttaa yapmaz"
dese dahi içinden
"ayyy yapar mı acaba "
diye düşünmekten de kendini alamaz.bu kadar düşünüce sonuca ulaşır mı bence hayır.sadece ufacık tefecik kendine güven depolamaya başlar o kadar.

he yaparsa nolur mevzuuna gelince büyük konuşmamak lazım ama
iki bacı yanyana otururuz hanım hanımcık bilmem anlatabildim mi

Aldatan kendini aldatır (kadın-erkek farketmez) kimse yapmaz, yapmam dememeli bence hee eşim yapar mı? yapmaz diye düşünüyorum ama yaparsa da çok üzülmem herhalde çünkü kendisi kaybeder !!! benden iyisinimi bulacak sankim kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…