Benim kocama da teşhis koyun

Selam hanımlar,
Köle olmak isteyen eş konusunda arkadaşın eş adayına BDSM teşhisi konuldu. İlk defa duyduğum bir şey. Kendi ilişkimi gözden geçirdim. Benim eşim ne kılıbık ne de sert bir erkek. Bazen ben ona karşı tavır aldığımda kedi gibi oluyor. Ben bazen kavga etmek istiyorum kesinlikle müsaade etmiyor. Tartışmalarımız bile kısa sürüyor. Acaba ucundan kıyısından BDSM olabilir mi diye düşündüm. Elini öpeyim, ayağını yıkayayım, kırbaçla beni gibi fantezileri yok ama benden emir almayı, ona yol göstermemi istiyor. Yani benim ondan baskın olmamı istiyor gibi.
Ben kocama güzellikle söyleyerek iş yaptıramam. Bel ağrısından yamulduğum zaman bile ev süpürmeme yardım etmemişti. Fakat ona surat asıyorsam daha önce ondan yapmasını istediğim ne kadar iş varsa ben demeden hepsini bir çırpıda halleder. Ya da annesinin işini yaptıysam eve gelince çok yorgunum bana yardım eder misin dediğimde yardım eder.
Son suyu o içmiştir suyun bittiğini biliyor ama ona benim akşam gelirken su al demem gerekiyor.
Dışarı çıkalım der ama nereye gidileceğine benim karar vermemi ister.
Aslında ufak tefek çok şey varda uzatmak istemiyorum.
Kısacası eşim benden emir almayı seviyor ama bana emir verdiğini hatırlamıyorum. Belki de ben bütün işlerini hallederek bir şey istemesine fırsat vermiyorumdur bilemiyorum.
Nereye gittiğime, ne zaman geldiğime ne giydiğime karışmaz.

Evet hanımlar benim kocam da normal değil biliyorum da neyi olduğunu çözemiyorum.

benim de kızım öyle.ilaki bir şey yaptırmam için çıkışmam gerekiyor

Kocanız gayet normal bir insan. Sadece çok değişken duygulari olan birisi olduğunu düşünüyorum. Köle değil köleler böyle davranmaz nerden biliyorsun dersen 5 yılımı köle bir koca ile gecirdim. İlginç olan konunun internette öylesine araştırırken karşıma çıkması ve çok eski bir konu olması ama yinede yazmak istedim belki araştıran birilerine yardımcı olur diye. Eski kocam yani köle olan eşim ile birbirimizi sevrek evlendik beni ona çeken şey ise bana aşırı düşkün olması bana prenses gibi davranmasıydı. Evlilik öncesi bana hiç bu durumlardan bahsetmemişti evlendikten sonra bir süre yine bahsetmedi birgün kendime çok beğenerek aldığım deri pantolon olayına kadar. Mağazadan beğendiğim bir deri pantolonu evde denedim ve üzerimde kalmıştı burayı detaylı anlatıyorum çünkü köle olan erkek eşinde bir uyarı bekler ve o uyarıyı gördüğü an artık onun efendisi olursunuz bu değişmez. Evet eşim işten dönecekti bende ona yemek hazırlıyordum eve geldiğinde beni deri pantolon ile gördüğünde o yüzünün ifadesini hala unutamıyorum. Çok tuhaf davranıyordu yemeği yedikten sonra ilk kez bana yardım etti hatta benim oturmami söyledi kendisi yaptı bulaşıkları kaldırıp ortalığı toparladı bende işten zaten çok yorgun geldin bırak ben yapıyım dememe ramen elimi hicbirseye sürdürmedi ben içeri geçmiştim sonra bir şok daha bana kahve yapıp getirmişti çok şaşırmıştım ne oluyor buna diyip durdum içimden sonra sürekli gözlerini oturduğu yerden pantolonuma kaydırıyor ben bakınca kaçırıyordu tedirgin olmuştum birşeyler sorduğumda çok heyecan yaparak konuşuyordu ve biraz üzerine gittim normal değilsin ne oldu diye sorunca bizimki icinde sakladığı herşeyi döküldü. Deri kiyafetlerin erkeklerdeki kölelik hissini bu kadar tetikledigini ilk defa duymuştum bana kölem olmak istediğini açıkça söyledi kulağa hoş geldi başta onu çok seviyordum kabul ettim ve başladık uzun yıllar eşim kölem herşeyim oldu tek yapmakta zorlandigim şeyler onu hatasinda cezalandirmak olmuştu sopa ile ellerine vurmami istiyordu kabul etmiştim ve o deri pantolonu evdeyken hiç cikaramadim artık sürekli giymemi istiyordu ve bana sürekli farklı modellerinden alıyorduk. Yıllar bu şekilde geçti çok rahattim fakat bir süre sonra bu istekler çok sıradan gelmeye başladı ev işini yapıyordu ben denetliyordum yaptığı hatalara karşı canını yakiyordum oda disiplinize oluyordu sürekli ojelerime kadar sürüyor benim herseyim oluyordu çok rahattım ve şikayetci olduğum hiçbir durum yoktu fakat artık benim çocuk istemem ile tartışmalarimiz başladı. Ben çocuk istiyordum oda istiyordu aslinda ama köleliği o kadar seviyorduki çocuğun bu duruma mani olacağını düşünerek biraz daha bu duyguları yaşayım bende istiyorum diyerek beni en az 2 yıl geçiştirdi. Tabi bu durum tadimizi bozdu benim istemem onun istememezliği derken yıllarımızı ayırdık. Sonu boşanmaya gitti yani. Aradan bir süre geçince ben tekrar evlendim ama o evlenmedi yaklaşık 6 yıldır evliyim 2. Eşim malesef hayal kırıklığı çıktı bu evliliğimden çocuğum oldu ama mutsuzum. Sürekli kendi ailesi ile problemler yaşadım sürekli alkol alıyor evi ile çok ilgisiz benimle hiç ilgilenmeyen birine düştüm. Arkadaş ortamlarindan gelmeyen pazarları bile arkadaşı ile geçiren beni bir hiç sayan birisi ile evliyim. Benim evden çıkmama bile müsade etmiyor çocuğum olmasa çoktan ayrılmıştım. Sonuç ne mi derseniz kocanızın kölelik tutkuları varsa asla buna duyarsız kalmayın eski eşimin anlattığı ve davranışından yola çıkarak söylüyorum karısına köle olan erkek aşktan öte bir duygu ile bağlanıyor sevginin ötesinde bir duygu. Onu bu hislerinden dolayı yargılamayın ayak uydurun. O kadar iyi biri ile ayrılıp bir kötüye düşüyor insan ve bir ömür pismanlik. Keşke biraz onu anlayabilseydim ne olurduki çocuk bir kaç yıl sonra olurdu ama şimdiki gibi çocuğum olup ikimizde mutsuz olmaz idik. Çok detaylı yazma sebebim eşlerimizi anlayış ile karşılamamız için.

Selam hanımlar,
Köle olmak isteyen eş konusunda arkadaşın eş adayına BDSM teşhisi konuldu. İlk defa duyduğum bir şey. Kendi ilişkimi gözden geçirdim. Benim eşim ne kılıbık ne de sert bir erkek. Bazen ben ona karşı tavır aldığımda kedi gibi oluyor. Ben bazen kavga etmek istiyorum kesinlikle müsaade etmiyor. Tartışmalarımız bile kısa sürüyor. Acaba ucundan kıyısından BDSM olabilir mi diye düşündüm. Elini öpeyim, ayağını yıkayayım, kırbaçla beni gibi fantezileri yok ama benden emir almayı, ona yol göstermemi istiyor. Yani benim ondan baskın olmamı istiyor gibi.
Ben kocama güzellikle söyleyerek iş yaptıramam. Bel ağrısından yamulduğum zaman bile ev süpürmeme yardım etmemişti. Fakat ona surat asıyorsam daha önce ondan yapmasını istediğim ne kadar iş varsa ben demeden hepsini bir çırpıda halleder. Ya da annesinin işini yaptıysam eve gelince çok yorgunum bana yardım eder misin dediğimde yardım eder.
Son suyu o içmiştir suyun bittiğini biliyor ama ona benim akşam gelirken su al demem gerekiyor.
Kısacası eşim benden emir almayı seviyor ama bana emir verdiğini hatırlamıyorum. Belki de ben bütün işlerini hallederek bir şey istemesine fırsat vermiyorumdur bilemiyorum.

Evet hanımlar benim kocam da normal değil biliyorum da neyi olduğunu çözemiyorum.
Sizin kocanız kız gibi yetiştirilmiş bu cevap

Bizde de öyle evi bk götürse ben demeden gözüne gelmez sonuçta ikimiz de çalışıyoruz akşam yemek yapmadıysam bi mantı haşla desem anca yorgun değilse gerçi bizimkinin de işi çok yorucu ağzı açık uyuyor ama insan bunalıyor

O zaman benim eşimde öyle ama ben memnunum hiç anormal olarak görmedim 😀 evliliğimde benim baskın olmam beni daha çok tatmin ediyor açıkcası. He tartıştığımızda ortalığın anasını ağlatırız bu bi gerçek ama ilişkiye hep ben yön veriyorum bir çok şeye ben karar veriyorum bir tek maddiyat anlamında eşim baskın ben çünkü birikim yapamıyorum ☺️ ah canım yarı kılıbık eşimmmssss 🥰🥰🥰🥰😝

yatak odasındada her haltı benden bekleyecekse napayım oyle kocayı

Herkes ne güzel işte falan yazmış ama benim hoşuma gitmedi açıkçası. Ebeveyni değilsiniz eşinizin bu şekilde tüm sorumluluğun bende olduğu bi ilişkide cinsel haz duyamazdım ben, ne yaptığını bilen, planlı hareket eden, çözüm odaklı erkekler benim ilgi alanıma giriyor. Eşinize sorumluluk verin benim tavsiyem

Selam hanımlar,

Ay konu çok eski kim hortlattı...

Herkes ne güzel işte falan yazmış ama benim hoşuma gitmedi açıkçası. Ebeveyni değilsiniz eşinizin bu şekilde tüm sorumluluğun bende olduğu bi ilişkide cinsel haz duyamazdım ben, ne yaptığını bilen, planlı hareket eden, çözüm odaklı erkekler benim ilgi alanıma giriyor. Eşinize sorumluluk verin benim tavsiyem
konu 2014 :D 10 sene geçti üstünden

Selam hanımlar,

Evet hanımlar benim kocam da normal değil biliyorum da neyi olduğunu çözemiyorum
Eski konu

Konu çok eski ben hortlattim ☺️ internette bazı şeyleri okurken araştırır iken karşıma çıktı yazma gereği duydum hoşuna giden de olmuş gitmeyen de ama bu hayat bize verilen en güzel hazine her zaman en mükemmelini arayış ile geçiyor köle konusu bazılarının gözünde korkunç olarak görünüyor ama bu durum böyle değil benim tanıdığım en mükemmel insandı bazı şeyler konusunda inatlaşma herşeyi mahfedebiliyor sonuç insan daha kötüsüne düşüyor. Kizlar bizim istedigimiz hep eşlerimiz bize yardım etsin değilmiydi hepsini o yapıyor işte herseyinin biz olması degilmiydi gözü dışarı bakmıyor yeterki ona o istediği hisleri yaşatın. Yatak odası fantazisi ile karıştırmayın bu anlattığım kölelik çok farklı birşey yatak odasından başlar hayat felsefesi haline gelir ve köle olan erkek asla normal olamaz bunun düzelmesini bekleyemezsiniz. Çok farklı insanlar eşleri herşeyleri normal erkek ile hayatım devam ediyor şuan ama kral iken köle olmak gibi bu durum. Hayat birbirimizi anlayarak güzel. Onun herşeyi ben isem kölem de olur erkeğimde herşeyimde. Eskiden erkekleri anlaması çok zor derdim şuan bunu kendi hemcinslerim için düşünüyorum.

Selam hanımlar,

Çok aşırı zeki değil bence, başka teşhis bulamadım

Back
X