Selam hanımlar,
Köle olmak isteyen eş konusunda arkadaşın eş adayına BDSM teşhisi konuldu. İlk defa duyduğum bir şey. Kendi ilişkimi gözden geçirdim. Benim eşim ne kılıbık ne de sert bir erkek. Bazen ben ona karşı tavır aldığımda kedi gibi oluyor. Ben bazen kavga etmek istiyorum kesinlikle müsaade etmiyor. Tartışmalarımız bile kısa sürüyor. Acaba ucundan kıyısından BDSM olabilir mi diye düşündüm. Elini öpeyim, ayağını yıkayayım, kırbaçla beni gibi fantezileri yok ama benden emir almayı, ona yol göstermemi istiyor. Yani benim ondan baskın olmamı istiyor gibi.
Ben kocama güzellikle söyleyerek iş yaptıramam. Bel ağrısından yamulduğum zaman bile ev süpürmeme yardım etmemişti. Fakat ona surat asıyorsam daha önce ondan yapmasını istediğim ne kadar iş varsa ben demeden hepsini bir çırpıda halleder. Ya da annesinin işini yaptıysam eve gelince çok yorgunum bana yardım eder misin dediğimde yardım eder.
Son suyu o içmiştir suyun bittiğini biliyor ama ona benim akşam gelirken su al demem gerekiyor.
Dışarı çıkalım der ama nereye gidileceğine benim karar vermemi ister.
Aslında ufak tefek çok şey varda uzatmak istemiyorum.
Kısacası eşim benden emir almayı seviyor ama bana emir verdiğini hatırlamıyorum. Belki de ben bütün işlerini hallederek bir şey istemesine fırsat vermiyorumdur bilemiyorum.
Nereye gittiğime, ne zaman geldiğime ne giydiğime karışmaz.
Evet hanımlar benim kocam da normal değil biliyorum da neyi olduğunu çözemiyorum.
benim de kızım öyle.ilaki bir şey yaptırmam için çıkışmam gerekiyor