- Emoji Skoru
- 7.504
- Puanlar
- 168
Ama en kılıbık hali ni anlatayım buna çok gülerim hep. Ben çalışıyorum o dönem ama eşim benden önce geliyor iş yerim baya sorunlu orda çalışmamı istemiyor bide ben eşimden geç geliyorum eve.
Işte eve gelmiş beni arıyor yemek yapıyorum diye. Bende tabi vicdan azabı biraz. Çünkü uyuz patron işi uzattı. Sonra 3 kere nerdesin diye aradı son telefonda başlarım böyle işe bilmem ne diye bağırdı çağırdı çabuk eve gel diye. Ya dedim arabadayım inip koşayımmı. Tabi yine yedim fırçayı. 15 dk sonra tekrar aradı ama ben telefonu baya tırsarak açtım. Aaaa oda ne eşimin ses pamuk gibi. Hayatım nerdesin dedi. Ben tabi ürkek 5 bilemedin 7 dk ya oradayım koşarak geliyorum dedim. Yok yok dedi acele etme yavaş gel böyle 15 20 dk ya gelsen olur. Allah allah dedim. Eve bi geldim. Bizimki mercimek çorbası yaparken düdüklünün havasını almadan tencereyi aç. Bütün mutfak mercimek. Ben görmeyim diye hızlı hızlı temizliyor. O yüzden geç gel demiş. Bide giymiş biscolata erkeği gibi çıplak vücuda mutfak önlüğünü (burada biscolata erkeğin deki tek benzer yön mutfak önlüğünün kullanım şekli bu arada)![]()
Ayy cok tatli yaaa.
Gecen de burada uyenin tekinin kocasi camasir makinesine renklilerle beyazlari birlikte atmis, ustlerine de iyi temizlensinler diye camasir suyu dokmus.