Ahhhh bastan buyana tek favorimdi ADA.Ama esim begenmedi cok kisa sanki eksik gibi diye.Kabu letsin hemen koyarim hala israr ediyorum..
Doguma 4 ay var ama inanin abartmiyorum hergün isimle meskulüz.Biz yurt disinda yasiyoruz,dolayisiyla
yasadigimiz ülkenin alfabesi bizim alfabemizden biraz farkli.Bazi harflerde problem olabiliyor.c,s (sekerin s`si)ö,ü
yumusak g,y gibi.o yüzden bu harflerdende kaciniyoruz,belli olmaz ama kimbilir belki tüm hayatini burada gecirir
benim cimcimem zorlansin istemiyoruz.Yani ECE hemen elendi bizim icinBu ara babamizin dilindeki tek isim suan icin
KAYLA..Deniz`e bile ögretmis anne kayla napiyor diye soruyor.Evde sürekli bu ismi duyunca kulagimada his gelmeye basladi
ama öyle aman aman diil yani.Defne yada vera dedim yo kyo kKAYLA süepr dedi.Bakalim isimsiz kalmiycak insl.
Bu arada deniz fatma olsun dedi bianda:) cok güldük..Cevresinde hic fatma yok nerden duydu hic anlamadik.olmadi fatma koyariz:)
cok saolun fikirleriniz icin,hepsini tek tek okuyorum zevkle,ve dahada bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?