Doğuma Hazırlık Benim kokosumada isim lütfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
iran ve libyanin daha dogrusu arap ülkelerinin yarisinin ismi LINA:)

farkli bir isim kulAGADa os geliyor ama malesef olmaz..tsk,ederim ayrica.

Defne ismi yabancılarda da var ya Daphne diye o yüzden hoş olurdu .. onun dışında burda bi yakınımız var adı mariya bu şekilde koymuşlar .)

aa aklıma geldi LARA ismi çok güzel ya da RANA da olabilir ama Lara daha hoş düşün derim .)

meltem selin yeliz emel ezel sinem beril irem bunlar yabancı dilde sorunsuz telafuz edilecek isimlerden bir kaç örnek..

güzel doğumlar diliyorum...

lara yi aldim listeye evet güzel isim,aman defneden vazgecmis sabir dedim.

Almira, Tuana, Yade, Bade, Benim hosuma giden kiz isimleri hatta kızım olsa adını Bade koyacaktım şimdi vazgectim adını Yade koyacagım... Saglıklı bir şekilde kızınıza kavusmanız dilegiyle :)

dila , reyyan , ada, duru, sila, simay, simal, mina, derin aklima gelen isimler , kolay gelsin

cok saolun harika isimelr cikyior ortaya,ama esim ikna olmuyor.Hayirlisi artik ben yinede altarnatiflere acigim:) her ne kadar KAYLA olsada minnosumun ismi sizler yazin ben listeliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…