Ben çok net bir şey söylemek istiyorum.
Hayır. Senin adım atman falan gerekmiyor. Şu anki ilerlemeye göre üzerine düşeni yapmışsın zaten. Ondan bir şeyler duymak için, benzerlerini ilk olarak senin söylemen gerekmiyor.
Kesinlikle soğuk davran filan demiyorum ama birazcık kendini frenle istersen :) Adamın profili utangaçlıkla örtüşmüyor. Soru sormaya gelince neden bülbül gibi şakıyor o zaman? Seni konuşturmasını biliyor ama sen onun ağzından lafları kerpetenle alıyorsun?
Sen biraz sus, o konuşsun bakalım :)
Anladığım kadarıyla yorum yapayım saat geç oldu belki ondan beynim algılayamadıDuygularınızı belli edip dile getirebilirsiniz tabikide ilişki oyunlarından hazetmem şahsen ben ama siz de biraz fazla kartları açık oynamıyo musunuz? İlişki 1,5 ay olmuş biraz daha serin gitmekte fayda var diyorum.
Ya bu kapı boyayan adam değil mi :) yanlış hatırlamıyorumdur umarım. :)
Bence naz yapıyor kendileri.
Ya benim bu zamana kadar aşk hayatım hareketli geçti flörtlerim sevgililerim vs oldu çok yara da aldım aman banane dediğimde oldu. Şöyle dümdüz net olmayan erkekler beni artık tüketiyo :)) hesap yapma oyun oynama yaşa işte kardeşim neden zora sokuyosun bazı şeyleri.:) bence siz biraz naz niyaza cekilin. İlerde ciddi bi ilişkiye evrilse bile tüm ilişkinin sorumlulugu sizde olacak gibi gözüküyor kavga etseniz, buluşmak isteniz ilk adımı sizden bekleyecek. Alıştırmayın, küçük hesapların peşinde olun yoksa tüm sorumluluk omuzlarınızda olur bi daha ki konunuzu da “ acaba bana değer vermiyor mu” diye açarsınız. İç karartım gece gece:)Ben direkt aşığım diye girmicem zaten korkunç olur
Ama bu oynadığı şeyi fark ettim
Her şeyde ya en basit bir iltifatta bile önce benim söylemem lazım
Bana ısrar ediyor söylettiriyor
Sonra kendisi
O yüzden benim iteklemem lazım gibi geliyor
Yavaş yavaş içimden kendisini sahiplenme isteği geliyor saçma şeyler yaşamak istemiyorum o yüzden hani biraz itekleme mi yapsam diye düşünüyorum oynadığı oyunu gördüğüme dair
Ahahahahahah gece gece güldüm evet
O meseleyi çözdük çok saçma bi yanlış anlaşılma oldu aramızda
Çok şirin bişeyi o kadar tersten anlamış ki aramız limoni gezdik işte
Kapı boyayıcı adam bu aynen
Dimi, yeminle buna dün ayıktım
Ben de diyorum adam utangaç falan ama bence garantici
Kurnaz
Ben söylicem sonra risk almıcak o da ilerlicek
Yani senden etkileniyorum demek ne kadar zor olabilir ki
Benim için değil şahsen
Eşeğe cilve yap demişler gitmiş çifte atmış. Erkekte de böyle nazlanma eşeğin cilvesine benziyor
Bir de şöyle düşündüm : ciddi olabilir bu adam bu konularda. Yani hevesle, arzularla değil de tanıyarak, yavaş yavaş ilişki yaşayanlardan. Soylediklerinize göre onun kafasında yasanacaklarin bir zamanlaması var.
Öyle tabi ki. Kadın naz makamı, erkek de niyaz makamıdır. Doğada da bu böyledir. Erkek uğraşır kadın seçer. Kıymetimizi bilelim efenimYa çok güldüm bunu hiç duymamıştımama ne kadar doğru söylemişler ne anlarsın sen nazdan
Sizde roller değişmis
O Garantici hatun olmuş,sen ateşli yağız delikanli
Olur ama bu is diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?