- Konu Sahibi fadan
-
ben eve geldiğimde direk kendimi odama kitledim ablamla annemde babama karsı çıktılar neden böyle pıyosun sen kaubediceksin o değil fln gibisinden babama çıkıstı baabamda ben görmedim ama ablam tokat atmıs.....annemde ne yapsınki bu durumdan bezmis aslında babam lise mezunu cahil bir insan değil aama her kötü şeyde şiddete basvuruyor.Annemde yılladır bıkmıs onada aynısını yapmıs annemde he diyip geçio.......psikolağoa götürdük psikiyatri ilaçlarını alınca iyi oluo ama simdi içimiyor ben delimiyim diyor....
Tamamen şeker hastalığından kaynaklıyor.Babamın bir arkadası tam 36 yıl kan kusturdu ailesine.Eksik tedavi yuzunden.Piknige giderdik ( biz yabancıyız dusun artık) esi kibriti bulamadı diye caydanlıkları,yiyecekleri eline ne gecrse fırlatır avazı cıktıgı kadar bagırırdı.4 oğlu var hepsini kendinden nefret ettirdi.Cocuklar evi terk ettiler.Kendi başlarına evlendiler.Şimdi doğru tedavi ile sakin bir adam oldu."hayat ne kadar guzelmiş.İcimde bir sinir küpü vardı.Herkesten nefret ediyordum.En ufak bir soruna tahammulum yoktu.Karsımdakileri parcalamak istiyordum"diyor şimdi.Baban tedavi oluyor mu bilmiyorum.Şeker seviyesi önemli bir olgu.Cevrendeki herkese babanın şeker hastası olduğunu ve bu sebeple bu şekilde davrandıgını anlatmalısın.Bir arkadasımın babasıda şeker hastası ve tedaviyi kabul etmiyor.Dunyayı zindan ediyor evdekilere.İs hayatına da yansıyor bu durum.Esnaf ve becerikli elemanlarını işten kovuyor,müşterilerle kavga ediyor.Zor bir durum bu.
canım eğer okuyosan bi an önce başka bi şehirde üniversite kazanmak için gece gündüz çalış.babanla çok muhatap olma.sorarsa cevap ver.bak baban şeker hastasıymış ve şeker sinirleri çok etkileyen bi hastalık.bence bu yüzdendir.benim de annem şeker hastası oradan biliyorum.kendini çok üzme heposi unutulur.sen dişini tırnağına tak gece gündüz çalış ve üniversiteni kazan.bence başka şansın yokben 18 yasındayım;
babam,evet babam kimisi kocasından yakınır kimisi kayınvalidesinden falan falan
ama ben babamdan yakınıyorum benim nasıl bir babam var hala inanamıyorum.....
size söyle bir örnek vereyim;
Geçen gün babam iş dönüşü markete uğruyacağını söyledi ,bende dedimki baba bnede senle geleyim o, ii gel dedi .(Babam 50 yasında ve seker hastası)ama çabuk ol ben otobüsteyim dedi . bende tamam baba çıkcam simdi dedim .10 dakika içnde evden çıktım ,babam markette market arbasını doldurmus.....duruyo, öyle bende arkasından kostum babacımm dedim arkasını döndü ve yüzüme tükürdübenneyaptımki bende baba noldu iimisn dedim allahın belası nerdesin sen, bana markette arkadaslarımın yanında bağrıoyor öğretmenlerim fln da var market görevlileri fln (şuan yazarken bile ağlıyorum)senağlama
bana etmediğini bırakamdı vurucaktı ama ben hızla marketen çıktımsenağlama ağlayamıyorumda arkadaslarım gelsene fidan noldu diolar ama ben hızla ilerliyorum eve gelirken bana etmediğini bırakmadı market arabasıyla bacaklarımı eziyor bazen kendi kendime soruyorum benim nasıl bir babam var diyee senağlamasenağlamasenağlamaeve kendimi nasıl attığımı bilmiyorum.......ben bir genç kızm ben bunu nasıl unuturum bikeresindede mutfaın camını yanlıslıkla kırdım diye dudağımı patlattı basıma yumrukla vurdusenağlama ben napıcam...............benneyaptımki
Bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum da bi sürü kadın kocalarının yemeklerine sakinleştirici ilaç katıyomuş ve işe yarıyomuş.Ama dozu abarttıkları için yan etkiler ortaya çıkıyomuş ve yakalanıyolarmış.Babanı bi psikiyatriste götüremesen bile sen git ve durumu anlat.Bu konuda kullanabileceğin bi ilaç olup olmadığını sor.Bi de tabi evde ve özellikle ev dışında mümkün olduğunca uzak dur.Bu tip insanlar konuşmaktan anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?