Benim ne suçum var şimdi 🙄

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.215
7.021
398
Arkadaşlarla 4 kişi görüntülü konuşuyorduk arkadaşlardan biri ev alacak ama aldığı evi kiraya verip vermeme konusunda kararsızmış fikir almak istedi kafası karışmış.Aynı gruptan bir arkadaşımız da aynısını yapmıştı ama kiracısı evi mahvetti ben de dedim ki canım iyi hoş diyorsun da Zeynep in evinin başına geleni biliyorsun benim çevremde de sıfır evi kiraya verip pişman olan çok var sorunlar yaşamak istemiyorsan sıfır eve kiracı sokmaman daha iyi olur yine sen bilirsin dedim.Evini daha önce kiraya verip pişman olan zeynep arkadaşımız ben öyle diyince apar topar konuşmadan çıktı meğer kiracısı aramızdan birinin kuzeni imiş ama ben bunu bilmiyordum hiç konusu da geçmedi bahsetmedi de nereden bileyim.Sonra özelden yazdı bana sen neden öyle dedin benim eski kiracım onun kuzeni oluyor şimdi gidip söyleyecek sana beni mi anlat dedik falan neden kızdı anlamadım bilerek yapmadım sonuçta acaba patavatsızlık mı ettim

Ooooo hiç dert etmeyin iyi olmuş
Evi kiraya veren arkadaş
Ben olsam özelden teşekkür ederdim sana ..
Çünkü Muhtemelen o dile getirememiştir evin durumunu arkadaş kuzen vs sıkıntı olmasın diye..

Aklı başına gelince teşekkürünü eder bence
Şu an paniklemiş biraz

Evi kiraya vereceğim kiracı tanıdık olacak sonra evinş kötü kullanacak sonra ben bunu kiracıya farklı arkadaşlarıma farklı anlatıp doğruyu söyleyene kızacağım sonra hiç suçu olmayan kendisini kötü hissedecek daha neler rahat olun

Grup içinde bir kişinin başına kötü bir şey gelmişse o insan örnek verilmez. Ayıp olur. Kırılır. Ama sizin ki daha da kötü olmuş bilmeden.

Yine de aklınızda bulunsun. İnsanların yaşadığı sorunları onların olduğu ortamda dile getirmeyin

Kuzeninin yapamadığını sen yapmışsın. Teşekkür bile etmeli sana,ne kızması ya. Herşeyi de alttan almayıversin, saf mıdır nedir?

Hahhahah ya çok tatlı olmuş be boşver konu sahibi arkadaşın kiracıya söverken eksik anlatmasaydı o zaman

Bilsem bile söylerdim onun kuzeni diye yaptığı terbiyesizliği ben niye kapatıyorum duzgun kullansaymış evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…