benim ne suçum var şimdi ?

bilmediğin numaraya cevap atmayacaksın es geçeceksin tatlım zaten sonradan anlamışsın iyice yabancı olduğunu ne diye adamla uğraşıyorsun öylesi herşeyi göze almıştır göze almışki sana mesaj atıyor seni biliyor evli olduğunu bilmediğini düşünme sakın adı gibi iyi biliyordur eminim bir bayana mesaj attığını biliyor ya evli olduğunumu bilmeyecek sonradan çevirmeye çalışmış ama nafile yüzüne gözüne bulaştırmış...
mesaj atmayacaktım ama numaralarım ı oglum silmişti bilemedim ilk anlayınca teli kapattım zaten

Tlfumda kayıtlı olmayan bi numara msj atsa "kim arıyor"dan bakıyorum. Oradan da tanıdık gelmezse cvp vermiyorum hiç. Önemli olsa arar zaten. Bence hiç cvp vermemeliydin. Hele ki niyeti belli olduktan sonra çok uzatmıştım konuşmayı sohbete dönmüş baya.
Eşim tlf numaramı anında değiştirirdi böyle bi konuşma yaşasam. Bi milyon insana ve kuruma yeniden tlf numarası dağıtma derdine girmemek için hiç cvp vermedim tanımadık insan msjlarına.
daha önceki mesajlarımda açıkladım bide size anlatayım
biz bu sapık olayı evin içinden ayrıldıgımız günden beri aralıklarla yasıyoruz eşimide beni de rahatsız edenler oldu eşim etraftan tanıdık birileri deyip umursamadı defalarca numara degiştirdik faceden olsun telden olsun neyse huncalife üyeyim ben satış yapamıyorum ama temsilcim yinede katalog gönderiyor bugün katalog geldi tam o sırada mesaj gelince temsilcim sandım zaten numaralar da silinmişti bilemedim ilk kim oldugunu eşimle konuştuktan sonra kapattım zaten

biz bu sapık olayı evin içinden ayrıldıgımız günden beri aralıklarla yasıyoruz eşimide beni de rahatsız edenler oldu eşim etraftan tanıdık birileri deyip umursamadı defalarca numara degiştirdik faceden olsun telden olsun neyse huncalife üyeyim ben satış yapamıyorum ama temsilcim yinede katalog gönderiyor bugün katalog geldi tam o sırada mesaj gelince temsilcim sandım zaten numaralar da silinmişti bilemedim ilk kim oldugunu eşimle konuştuktan sonra kapattım zaten bi kere daha yazmak istedim

derdimi tam anlatamıyorum galiba arkadslar sapık ben ismail diye mesaj attıktan ve dayım (adı ismail)olmadıgını anladıktan sonra teli kapattım ama kapalıykende defalarca aramıs ve saçma salak mesajlar atmış dayanamadım insANIM SONUÇTA CEVAP VERDİM ki sapık konu degil umurum da degil eşimin önceden tepki vermeyip sonra bişeyi bahane edip bana öküz demesi

Ne gerek vardi bu kadar cvp mesaji yazmana.
Gerci eşinin okuzsun lafi da ilginc geldi.

Ne gerek vardi bu kadar cvp mesaji yazmana.
Gerci eşinin okuzsun lafi da ilginc geldi.
haklısınız elbette konuya cevap verceksiniz ama benim derdim sapık degil niye cevap verdiğimi defalarca yazmama ragmen bi iki arkads suçlusun elin adamına laf yetiştirmeseydin yazmış zaten hatamın farkındayım ve neden hata yaptıgımıda anlattım adam tel kapalıyken sanki bizi sorunlarımızı bilen biri gibi mesajlar etmış şimdi aklımda degiller ama işte mutlu degilsin biliyorum eşine fazla güvenme vs gibi mesajlar atmış olayın sıcaklığıyla bunları ilk mesajda yazmadım biz evden 2 aylık evliyken kv kovdu o gün bugündür bu sapık olayları aralıklarla da olsa yasadık ama eşim ilkkez bu kadar tepki verdi biraz hassasiyet istiyorum sonuçta kocamı aldatmış falan degilim

Msjlara karşılık vermekle iyi yapmışsınız biraz sakinleşip okursanız belki kim olduğuna dair bişey gelir aklınıza . Eşiniz belki gün içinde başka bişeye sinirlendi bide bu sapık olayı vs derken bi anda böyle şeyler söyledi siz daha ii bilirsiniz tavırları genel olarak boylemi

Valla böyle bi durumda ben cvp yazdığım için fena kapışırdık ben direk numarayı eşime veririm o gereğini yapar benimde başım ağrımaz keşke sende buna benzer bişey yapsaymışsın ama olmuş olan iyi atlatmışsın yinede

Msjlara karşılık vermekle iyi yapmışsınız biraz sakinleşip okursanız belki kim olduğuna dair bişey gelir aklınıza . Eşiniz belki gün içinde başka bişeye sinirlendi bide bu sapık olayı vs derken bi anda böyle şeyler söyledi siz daha ii bilirsiniz tavırları genel olarak boylemi
eşim sinirli bi yapıya sahip zaten ne yapacagını kestirmek mümkün degil

haklısınız elbette konuya cevap verceksiniz ama benim derdim sapık degil niye cevap verdiğimi defalarca yazmama ragmen bi iki arkads suçlusun elin adamına laf yetiştirmeseydin yazmış zaten hatamın farkındayım ve neden hata yaptıgımıda anlattım adam tel kapalıyken sanki bizi sorunlarımızı bilen biri gibi mesajlar etmış şimdi aklımda degiller ama işte mutlu degilsin biliyorum eşine fazla güvenme vs gibi mesajlar atmış olayın sıcaklığıyla bunları ilk mesajda yazmadım biz evden 2 aylık evliyken kv kovdu o gün bugündür bu sapık olayları aralıklarla da olsa yasadık ama eşim ilkkez bu kadar tepki verdi biraz hassasiyet istiyorum sonuçta kocamı aldatmış falan degilim
Tabiki değilsin gerçekten biri sırf huzur kaçırmak için aramış olabilir

hıc gerek yoktu bu konusmalara
cevap bıle vermemelıydın

Valla böyle bi durumda ben cvp yazdığım için fena kapışırdık ben direk numarayı eşime veririm o gereğini yapar benimde başım ağrımaz keşke sende buna benzer bişey yapsaymışsın ama olmuş olan iyi atlatmışsın yinede
eşimle aram da güven sorunu yok ona yanlış yapmayacagımı bilir oglum numaraları silmişti bende tanıdık sandım zaten hemen cevap yazmadım arka arkaya mesaj atıp çagrı atınca cevap yazdım sapık oldugunu anlayıncada teli kapatrtım eşime sabah söyledim zaten olsun teli kapat dedi kızmadı yani

hıc gerek yoktu bu konusmalara
cevap bıle vermemelıydın
arkadslara anlattım bide size anlatayım
benim derdim sapık degil niye cevap verdiğimi defalarca yazmama ragmen bi iki arkads suçlusun elin adamına laf yetiştirmeseydin yazmış zaten hatamın farkındayım ve neden hata yaptıgımıda anlattım adam tel kapalıyken sanki bizi sorunlarımızı bilen biri gibi mesajlar etmış şimdi aklımda degiller ama işte mutlu degilsin biliyorum eşine fazla güvenme vs gibi mesajlar atmış olayın sıcaklığıyla bunları ilk mesajda yazmadım biz evden 2 aylık evliyken kv kovdu o gün bugündür bu sapık olayları aralıklarla da olsa yasadık ama eşim ilkkez bu kadar tepki verdi biraz hassasiyet istiyorum sonuçta kocamı aldatmış falan degilim bu arada bi kaçgün önce oglum numaraları silmişti o yüzden ilk kim oldugunu anlayamadım

Keske hic cevap vermeseydn daha kötü olmus
keşke ama oldu bi kere canım bide sana anlatayım
benim derdim sapık degil niye cevap verdiğimi defalarca yazmama ragmen bi iki arkads suçlusun elin adamına laf yetiştirmeseydin yazmış zaten hatamın farkındayım ve neden hata yaptıgımıda anlattım adam tel kapalıyken sanki bizi sorunlarımızı bilen biri gibi mesajlar etmış şimdi aklımda degiller ama işte mutlu degilsin biliyorum eşine fazla güvenme vs gibi mesajlar atmış olayın sıcaklığıyla bunları ilk mesajda yazmadım biz evden 2 aylık evliyken kv kovdu o gün bugündür bu sapık olayları aralıklarla da olsa yasadık ama eşim ilkkez bu kadar tepki verdi biraz hassasiyet istiyorum sonuçta kocamı aldatmış falan degilim bu arada bi kaçgün önce oglum numaraları silmişti o yüzden ilk kim oldugunu anlayamadım

arkadslara anlattım bide size anlatayım
ıste kım oldugunu anlamanıza bıle gerek yoktu
sapık olmasa nıyetı ıyı olsa ve gercekden bıldıgı olsa acık kımlıkten ben suyum su bılgılerı bılıyorum der ıspatlardı
onun amacı senı bu duruma dusurmek bunu yapmaktı
belkıde sımdı senın hakkında baskalarına bak su adamın karısı benımle konusuyor bıle dıcek
oyuzden bosver bıdaha
tanıdıgın kısı senı dırek arar veya merhaba nasılsın der acık kımlıkle zaten

arkadslar biliyorum tüm sayfaları okuyamazsınız ama en azından konuyu iyi anlamak adına konu sahibinin bi kaç mesajını okusanız daha iyi olur ben elimden geldiğince böyle yapmaya çalışıyorum yada baktım konu çok uzamış ya hiç cevap yazmıyorum yada konu sahibinin bi kaç mesajına bakıp ona göre cevap yazıyorum

tab
ıste kım oldugunu anlamanıza bıle gerek yoktu
sapık olmasa nıyetı ıyı olsa ve gercekden bıldıgı olsa acık kımlıkten ben suyum su bılgılerı bılıyorum der ıspatlardı
onun amacı senı bu duruma dusurmek bunu yapmaktı
belkıde sımdı senın hakkında baskalarına bak su adamın karısı benımle konusuyor bıle dıcek
oyuzden bosver bıdaha
tanıdıgın kısı senı dırek arar veya merhaba nasılsın der acık kımlıkle zaten
i haklısınız ama bazen yengem yada kuzenlerim şaka yapıyor öyle bişey sandım zaten dediğim gibi kim oldugunu anlatınca teli kapattım hata yaptım ki hepimiz insanız yani hatalar yapıyoruz ki insanlar ne büyük hatalar yapıyor

keşke ama oldu bi kere canım bide sana anlatayım
Snde haklisn bz tam herseyi net anlayamyorz o yuzden bole seyler soylyrz nyse uzme canini bosver kocanla daha cok ilgilen unut gtsn

tab

i haklısınız ama bazen yengem yada kuzenlerim şaka yapıyor öyle bişey sandım zaten dediğim gibi kim oldugunu anlatınca teli kapattım hata yaptım ki hepimiz insanız yani hatalar yapıyoruz ki insanlar ne büyük hatalar yapıyor
benım sucum var mı dıye sordun bızde hepımız oldugunu soyledık sıkıntı yok :)

bugun arkadasıma kotu bı saka yapıldı
dayısının kızı baska noda arayıp kocanın ılıskısı var falan demıs
kıyametler koptu ...
o akrabasıylada konusmuyor sımdı
keske yabancı no dıye acmasaydım akrabalarca aksam aksam sınırımız bozuldu dedı
aslında cıdden pirim vermemek lazım
yanı netden cepten falan sakayada ızın vermemek lazım
ıyılıgınız ıcın soyluyorum yanlıs anlamayın

Back
X