Benim neyim eksik?

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.018
798
36
Evet kizlar basliktan da anlayacaginiz uzere kimseden geri kalmamak adina bende bdv`da konu acayim dedim

Baktim her onune gelen burda konu aciyor ``kizzz senin neyin eksik, bul bi dert, ac bi konu`` dedim. İste burdayimm

Aslinda benmde gercekten bir derdim var. Evimin kadini cocuklarimin anasi olmak istiyorum. Cok mu sey istiyorum? Yillardir calisiyorum yılım yılım yıldım yaaaa. Cok stresli bir isim var. Meraklilarin sesini duyar gibiyim ``neemişş kii`` genc kizlarin hayallerini gerceklestiriyorum gelinlikciyim yani

Gelin kaprisi,pis ter kokulari,tavirlar,triplerrrrr. Dunyanin en zor isi bu olsa gerek. Neden ? Mi.. Hic birseyi begenmiyorlar,asla tatmin olmuyorlar,nazlari bitmiyor... Bunlara bir derece katlanilirda o ter kokusu ne anam? Koltuk altinda at mi öldü? Toplu hayvan mezarligi mi var? Sizlere burdan sesleniyorum. Lütfen ama lütfen temizliginize dikkat edin. Sonra boyle forumlarda reklam oluyosunuz sizce boyle kizlara yaklasimimne olmali? Bazilari oyle kokuyor ki basim donuyor, midem bulaniyor eter etkisi yapiyor

Hakikaten gelinlik denemeye öyle pis gelen var mı? Gelinliğe yazık ya hu sonra da onu başkası deniyor

Onlarin gelinligini yamuk dik carlarsada ter kokusundan bayildim gozlerim kararmis dersin :)

Olabilir

Bi koli roll on al. Çıkarken hediye et kokuşuklara. Müşteri kaybetme garantisi de olabilir tabi. Riski var

Evet bunu dusundum aslinda ama cesaret edemedim

Ter kokuları sana sindi de kısmetin mi kapandı yoksa kızzz

Yok ben evliyimde calistigim icin evimin kadini olamiyorum

Hakikaten gelinlik denemeye öyle pis gelen var mı? Gelinliğe yazık ya hu sonra da onu başkası deniyor
Aynen yaa hic anlamiyorum bu tip insanlari. Kendi burnuna gelmiyor mu acaba kokusu?

liseye ilk başladığım seneydi yaz tatilinde gelinlikçi de çalışmak durumunda kalmıştım, korkunç zamanlar sahibi bayan elime kalıp sabunu verirdi gelinliklerin eteklerini sabunlatır yıkatırdı birde duvakları gelinlik bakmaya gelenlerede kuru temizlemeye verdik derlerdi sabunladıktan sonra makineye atar ütülerdim hey gidi . biraz dikiş öğrendim ama acaip ucuza çalıştırıyordu benim yaptığım işlemeleri dışardan kadınlara verdiğinde onlara daha fazla ücret ödüyordu sabah 7 degiderdim herkesden önce yazın o dönemde işlerini son güne bırakan gelinler yüzünden gece geç vakitlere kadar çalıştığımı bilirim o yaşımda neden babam izin vermişse sanki dünyayı kurtardım neyse beni birgün konuşmadığımız anlaşmadığımız bir şekilde işten çıkardı en çok bu koydu çok üzülmüştüm neden ama herşeyi en iyi şekilde yapıyordum koşturuyordum enerjim tükenmiyordu ve çok ucuza çalışıyorum çıraktım sonuçta o parayla her gün yemek yiyemezdim mesela ayda toplasan 200 lira yapmıyordu ilk işimdi çok hevesliydim ah benim canım ilk işverenim yıllar sonra bdv başkasının konusunda senin de provalarda çektiklerini düşünerek yıllardır tuttuğum kırgınlığımı attım sen de neler çekiyorsun be, hala çekiyorsun be hadi onları da at işten.

KK en dertli üyesi göründün bir an gözüme :)

Hadi deodorant kullanılmamasını anlarım, bizim insanımız anlamıyo o işten ama su sabun ikilisini de mi bilmiyolar? Bi de temizlik imandan gelir derler. :)

Hakkaten doluymussunuz

inşallahhhhh bütün dualarını kabul olsun...mutlu bir yuva nasip etsin Rabbim.....

bir insan nasıl kokabilir...ve kokusuyla etrafını nasıl bu kadar rahatsız edebilir???? anlamıyorum....Allah kocalarına sabır versin..aynı yatağa girecekler:))))

uffffffffffffffffffff

Hakkaten doluymussunuz
evet o zaman çok üzülmüştüm canla başla çalışıyordum neden ama niye ama diye kalmıştım aylarca. bence kibarca gelen gelinlere söylenebilir tabi kokuyorsun denmez ama yaz ayı malum insan ister istemez terliyor denediğiniz gelinlikte leke kalıyor gibi birşey söylenebilir, randevuyla gelen kişiye hatırlatılabilir çok abes kaçmaz bence beyaz sonuçta deyip desteklenir

Biran tedirgin oldum benim gelinlikçim olabilir misin diye profiline baktım değilmişsin :) İnşallah öyle denenmiş gelinlik giymemişimdir

Bi arkadaşım var, çok sevdiğim bi hatun. Lise yıllarından beri arkadaşız. Bu kızımız çok fena kokardı. Duştan sonra görürdüm yine kokardı. Roll on, deo falan da kullanır kokardı. Bir gün dedim bu yıkanmayı beceremiyor heralde tuttum kolundan hamama götürdüm. Bi güzel keseledim sabunladım. Hamamdan çıktık yine kokuyor. Orda vazgeçtim zaten uğraşmaktan. Bazısı böyle oluyor demekki.

Olabilir

Evet bunu dusundum aslinda ama cesaret edemedim

Yok ben evliyimde calistigim icin evimin kadini olamiyorum

Aynen yaa hic anlamiyorum bu tip insanlari. Kendi burnuna gelmiyor mu acaba kokusu?
Muhtemelen kendilerinin farkında değillerdir ya da umursamıyorlardır. Hele bir bayanın kokması ne kötü

çok ilginç...bazıları böle doğuştan kokuyor yaniii...aman walla şükredelim bi sebep daha cıktı......

Sirf gelinlikciye uyuz oldum diye hazir gelinlik aldim bende burdan senin aracilin ile gelinlikcilere sesleniyorum
Öhö öhö

Sayin gelinlikciler biz bir heves yaniniza gelip modellere bakiyoruz fiyat soruyoruz heyecanliyiz turk kizi olarak kafamiza beyaz gelinlik hevesi kucuk yasta isleniyor kv gorumce esya sinir stres yuklemesi ustune sizde senin dugunune cok var o model sana olmaz onun fiyati yuksek gibi cumleler ile geri pasliyorsunuz cok kirdiniz beni cok fakir ama gururluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…