Benim neyim eksik?

Biran tedirgin oldum benim gelinlikçim olabilir misin diye profiline baktım değilmişsin :) İnşallah öyle denenmiş gelinlik giymemişimdir
Burda musterim oldugunu sanmiyorum nickimi de degistirdim onceden adimdi. Simdi cenemi tutamam milleti cekistirirm basim agrir sonra ne me lazim
Yok artik yediklerinden falan mi acaba? Cok baharatli ya da sogan sarimsak tuketenlerde koku tene islermis diye duymuştum

offffff hele o günlük duş almayan...saçları yağlı gezen kadınlar...kadınlarımızzz...kanayan yaramız

Kesinlikle katiliyorummm. Hic utanma yok.

Sesli guldum valla. Ben hic yapmiyorum oylee yani cok arada sirada

Bütün dugun alışverişini yapıp terliyip kendilerini en son sizin tukanami atiyolar acep:)
Ben abiye almaya bile büyük titizlikle gitmiştim valla,genç kızlara hiç yakismiyor.

evlilik heyecanına kapılıp teri falan unutmuş bunlar :) gelinlikçi isyanda kocayı kaçırtcaklar

Ya benim aklima ilk gelen justin biber ilk konser yptigi turkiyede konserden sonra msj yayinlamisti turkiye kizlari guzel amaaaa kokulari haric demisti sonra yalanlamislardi o boyle bisi yazmaz cok gulmustum o zamn erkkler yorumlari soyleydi bi tanesini hic unutmam KICINIZI YIRTIYORSUNUZ JASTIN JASTIN DIYE ALIN GORUN ALLAHIN KEZBANLARI seninkide o hesap allah uardimcin olsun..

Allah yardımcınız olsun çooookkk zor
Çeyiz sektöründen gelen biri olarak kapristen sıkıntınızı anlayabiliyorum
Koku için nasıl çözüm bulunur bilemedim valla
Utanmayana anlatmak da zor

canım o yediklerinden kaynaklanıyor benimde vardı böyle bi tanıdığım sürekli et yerlerdi ondanda oluyo yani

yılım yılım yılmak ne demek önce onu sormak istiyorum.
ikinci olarak tek bir sıfat ve tek bir cümle ile ter kokusunu anlatsaydın da anlardık o kadar çok mide kaldıracak sıfat kullanmana gerek yoktu.
vesselam amaç ne şimdi. ter kokan gelin adaylarını deşifre etmek mi?

oteki dunyada versin hesabini.
icim ciz etti yaaa

iyi de neden şaşırıyorsunuz ki, bir kaç ay önce burada bir konuda yıkanmadığını "hepi topu 10 gün ne olacak" diyerek anlatan güzide kadınlarımız var idi.. insanlar yıkanmıyor, bir de anlatarak sıvıyorlar.. ben toplu taşıma araçlarını terk ettim, kavga edeceğime yürüyorum püfür püfür

bence kabine bir paket ıslak mendil birde çöp kovası bırakın.. ter kokan belki hissedip siler..geçirme ama hafifletir en azından :) o gün büyük ihtimalle birkaç işi birgünde yapmaya çalışıp koşturup terliyorlar.. açıkçası duş alıp çıksa bile yine terleyebilir.. ama sizede hak veriyorum tabiki ter kokusu hafife alınacak bişey değil

deo çözüm değil
o kıllar alınmalı, o koltuk altı yelpaze gibi olan şifon bluzlar giyilmemeli, hadi giyidn içine atlet giymediysen o et ete olan temastan kokarlar tabi
deotak öneriyorum
banyo
kılları alın diyorum
günde 2 kere banyo demişmiydim?

Bende mi acayiplik var aceba?
Banyodan sonra, bir pudradır, roll-ondur, artık olmadı deodoranttır sürerim. Terlesem de duman attırmaz yani, her gün duş alıyor, yine kokuyor diyenleri anlamıyorum
Basbaya bildiğin yıkanmayan çok, burası Kayseri bir de, pastırma, sucuk diyeyim siz anlayıverin

Allah kolaylık versin,her mesleğin zorlukları sorunları yr oluyor ama çözümü ne olabilir ki.Belki kabinlerde ıslak mendil olması çözüm olabilir. Normalde bile kıl olmaması gerekirken gelinlik denemeye o şekilde gidenleri duyunca böyle oldum

Ya gerçekten ben bu konuyu anlamis değilim bende gelin oldum gelinlik giydim ama denemeye gittiğimde bi heyecan bi telaş her turlu temizlik banyo deodorant vucut spreyi parfüm herkesden böyle olmasını beklemek sacma ama parfum degilse bile hic bisi kokma ama terde kokma sıcak bi şehirde yaşadığım için benimde en büyük şikayetlerimden bu

Kokuya alısmıssa... :) Otobüste igrenc kokunun arasında bir süre kaldıgında hissetmiyorsun kokuyu örnegin.

Sen onlara kücük keselerde karbonat ver, hem kara koltuk altları beyazlar hem ter de kokmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…