Benim profil resmim

profile bakın cvp

• Ankete Katılan
    55
  • Anket Kapalı .

incitanemm

oyunu sen bozuyosunnn
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
257
0
116
Diğer
BANADA ESTETİK GEREKLİ DİMİ????????????? arkadaşlar şuanki profil resmimi koyuyorum vede yorumlarınızı bekliyorum estetik yapmayı düşünüyorum ama şuan yapamıcam çünkü bu işler basit değil araştırma yapmam lazı doktor falan 4-5 sonraya ancak yaptırabilirim hemde maliyet açısından:kahve:

Son düzenleme:
canım merhaba ben olabilirde dedim. Göze batmıyor ama olursan daha bir güzellik katacağına inanıyorum. Sağlık açısından bir problemin var mı peki seninde. herşey gönlünce olsun canım

cnm benim burnumnda seninkine benziyorr.ve kötü yanı iki profilim farklı ,sağ profilim idare edr ama solu hiç sevmiyorum bi resim çekincegim zaman kafam habire saga dogruuu çok kötü bşy..ben bi ara olcaktım cesaret edemedim kuzenimle muayene olmaya gittik benim için ben korktum olmadım kuzneim oldu vefındık giib burnu var şimdi iki ay oldu mükemmel ötesi..cesaret şarttt bu işlerde..

Ben her zaman söylediğimi tekrar edeceğim,karakteristik burunlar daha doğal ve hatta kimilerine göre karizmatik duruyor:)
lakin hem ruhsal hem sağlıksal açıdan sizi çok rahatsız ediyorsa,üzüyorsa,özgüveninizi zedeliyorsa,estetik mudahale olabilir neden olmasın.
yine de doğalı gibi olmayacağını unutmayın derim..
Ben rahatsız olmadım açıkçası..

Gerekmiyor dedim çünkü bence gerekmiyor,benim arkadaşım yaptırdı güzelde oldu ama ben eski halini daha çok beğeniyordum,tabiki önemli olan asıl sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz eğer seni çok mutlu ettirecekse yaptır tabi.

burnun okadar köüt diil bence bende burnumdan ameliyat oldum ama estetik olmadım yani aklıma gelmedi sadece geniz eti ve kıkırdak aldılar keşke o arada olsaydım dedim sonradan ama yine ameliyat olmam lazım çünki burnum tıkandı yine valfler şişmiş ameliyatım başarısızdı özelde oldum ama pişman oldum bi daha ki sefer estetikte olcam ama bana göre zor bi ameliyat kım nederse desin ben çok zorlandım :(tamponları çıkartırken çığlık attım resmen :) bidaha nası dayancam bilmiyom ama şöle bişi de solımm ben çok tatlı canlıyım :) yani fazla kaale alma beni :)

Kendini daha iyi hissedeceksen , kafaya çok takıyorsan yaptır .Ama bu sen istediğin için olmalı başkaları için değil canım .

Back
X